[G2] L'HIVER Edition 0.9.3 PL 277304 436

O temacie

Autor bgb

Zaczęty 23.07.2015 roku

Wyświetleń 277304

Odpowiedzi 436

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa

:D

Fayors

Fayors

Użytkownicy
posty259
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie śledzę tematu na bieżąco, więc mam pytanie. Jaka jest aktualnie najnowsza wersja moda? Ponoć jest wersja 0.9.5 i czy będą wychodzić kolejne?

Halicor

Halicor

Użytkownicy
Hauptsturmfuhrer
posty365
Propsy57
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Hauptsturmfuhrer
Póki co na http://worldofplayers.ru/threads/36390 nadal widnieje numer 0.9.5 lecz autor napisał że wkrótce nadejdzie nowa wersja.
Spoiler

Fayors

Fayors

Użytkownicy
posty259
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wygląda zajebiście. Gdyby kiedyś wyszedł Returning 3.0, to twórcy mogliby te przerobione lokacje wkleić :P

K4R0L111

K4R0L111

Użytkownicy
posty31
Propsy14
ProfesjaSkrypter
  • Zbanowany
Jest już wersja 0.9.6.
A w niej:
  • Nowe tereny w Górniczej Dolnie
  • Przywrócony zniszczony zewnętrzny pierścień w Starym Obozie
  • Kilka obiektów(?)
  • Nowe animacje dla niektórych potworów
  • Nowy wróg
  • Przywrócone runy teleportu do Górniczej Doliny
  • Kilka poprawek i usprawnień
  • Dodano stół do wykonywania łuków w zamku w GD
  • Usunięta mrakorisa(:hmmm:) w pobliżu miasta, ponieważ Bartok teraz lubił --- Удален мракорис близ города, т.к. Барток теперь их недолюбливает...
SCREENY

Co raz lepszy ten L'Hiver się robi... A raczej Unkown111 go robi lepszym :)

Squerol

Squerol

Użytkownicy
twój stary
posty712
Propsy547
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • twój stary
mrakoris to cieniostwór jak coś  :ok:
Screeny świetne

Fayors

Fayors

Użytkownicy
posty259
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wygląda zajebiście. Ciekawe co teraz autor będzie zmieniał

Marid

Marid

Użytkownicy
Filozofia "xD"
posty657
Propsy256
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Filozofia "xD"
Matko bosko, znowu ten "zewnętrzny pierścień"...

Jak to leciało? To było jakoś tak - "Smoki zaatakowały zamek i spaliły zewnętrzny pierścień, prawdopodobnie dlatego, że był zrobiony z pierdolonego drewna". Zwęglone zgliszcza po chatach, gdzieniegdzie palące się jeszcze zgliszcza? TAK, I TO PO DWAKROĆ! To co wyżej przedstawione na screenie? Mam szczerą nadzieję, że NIGDY W PEŁNEJ WERSJI MODYFIKACJI, ewentualnie jako całkowita opcjonalna opcjonalność do wybrania przy instalacji moda.

Co do cieniostwora, błąd w tłumaczeniu. Translator translaticowy mówi mi teraz, że nie "usunięty", a "oddalony bo Bartok teraz ich nie bardzo lubi" (zachowana pisownia translatorowa) co można rozumieć jako "Jeśli zbliżymy się do cieniostwora niegdyś stojącego na szlaku wycieczki z Bartokiem - teraz już przeniesionego gdzieś tam - zacznie on (Bartok) uciekać jak w przypadku zobaczenia orka w Returning 2.0".

Cała reszta przedstawiona na ww. screenach - jak najbardziej akceptowalna.

"Philosophia. Znaczy po Grecku "miłość do mądrości". Myślisz, że teraz jeździlibyśmy mercami i beemkami gdyby nie Grecy? Albo gapili się w płaskie ekrany telewizorków plazmowych?"

Siemekk

Siemekk

Złote Wrota
posty2143
Propsy1153
ProfesjaProgramista
  • Złote Wrota
Damn jak ja w to wpakuje UnBalance ;-;

P.S A Splash w szafie i nie ma psychy by mi dać bana.

Fayors

Fayors

Użytkownicy
posty259
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak to leciało? To było jakoś tak - "Smoki zaatakowały zamek i spaliły zewnętrzny pierścień, prawdopodobnie dlatego, że był zrobiony z pierdolonego drewna". Zwęglone zgliszcza po chatach, gdzieniegdzie palące się jeszcze zgliszcza? TAK, I TO PO DWAKROĆ! To co wyżej przedstawione na screenie? Mam szczerą nadzieję, że NIGDY W PEŁNEJ WERSJI MODYFIKACJI, ewentualnie jako całkowita opcjonalna opcjonalność do wybrania przy instalacji moda.

Bierzesz to do siebie zbyt dosłownie. Czepianie się takiej pierdoły to żenada. Poza tym gdzieś ktoś napisał, że smoki spaliły każdy ar Starego Obozu?

Marid

Marid

Użytkownicy
Filozofia "xD"
posty657
Propsy256
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Filozofia "xD"
Bierzesz to do siebie zbyt dosłownie. Czepianie się takiej pierdoły to żenada. Poza tym gdzieś ktoś napisał, że smoki spaliły każdy ar Starego Obozu?

Żenadą to jest stwierdzenie, że coś takiego to "pierdoła", zwłaszcza w przypadku modyfikacji celującej w kategorię "lore-mods".

Doedukować, a później pierdolić -
https://www.youtube.com/watch?v=R7f6lk36hrc
Na filmiku wyraźnie widać brak jakichkolwiek chat. Więc jednak pomyliłem się, bo jak widać to nie smoki spaliły zewnętrzny pierścień, ale najwyraźniej został on zniszczony przez orków. Tak czy siak - nie ma go.

I ciekawość nie pozwoli mi nie zapytać - co "biorę do siebie zbyt dosłownie"? Muszę wiedzieć czym się kierowałeś pisząc to zdanie, bo za cholerę nie mogę zrozumieć.

"Philosophia. Znaczy po Grecku "miłość do mądrości". Myślisz, że teraz jeździlibyśmy mercami i beemkami gdyby nie Grecy? Albo gapili się w płaskie ekrany telewizorków plazmowych?"

Splash

Splash

Moderator
posty4209
Propsy3411
ProfesjaNierób
  • Moderator
Na filmiku wyraźnie widać brak jakichkolwiek chat. Więc jednak pomyliłem się, bo jak widać to nie smoki spaliły zewnętrzny pierścień, ale najwyraźniej został on zniszczony przez orków. Tak czy siak - nie ma tego.
Twój punkt widzenia jest bardzo ograniczony, bo przyczepiłeś się JEDNEJ rzeczy. Tak samo można się czepiać tego, że w wieża Xardasa wygląda inaczej, niż intro. Tak samo można się czepiać, że port wygląda całkowicie inaczej, niż w filmie, kiedy statek odpływa. Tak samo można się czepiać, że zamek wygląda inaczej niż w filmie, w którym orkowie atakują zamek. Można, tylko KURWA po co? To jest tylko mod, a zachowujesz się jakby ktoś ci wbił na chatę i zrobił przemeblowanie bez twojej zgody.

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Według mnie, gdyby te chatki byly częściowo spalone to byloby spoko, ale niestety nie jest tak :/

Marid

Marid

Użytkownicy
Filozofia "xD"
posty657
Propsy256
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Filozofia "xD"
@Splash

Widzę, jesteś taki mądry i światły o niesamowicie szerokich horyzontach, dostrzegasz większa głębię w zabiegu odnowienia zewnętrznego pierścienia, masz te swoje dzikie, fantazyjne nadinterpretacje. Więc wytłumacz mi, odnowili ten pierścień -
tylko KURWA po co?

Jakiego cwanego i przemyślanego zabiegu się tutaj doszukujesz? Bo dla mnie to w dalszym ciągu wysranie się na całą historię ze smokami i orkami w górniczej dolinie. I w dalszym ciągu uważam to za zły pomysł. Zasadniczo to nawet nie wiem po co razem z kolegą @Fayors przypierdoliliście się do tego postu, tym bardziej, że w końcówce jasno i wyraźnie dałem do zrozumienia, że "Cała reszta przedstawiona na ww. screenach - jak najbardziej akceptowalna.". Nic więcej mi nie przeszkadza, ale akurat ten szczegół razi w oczy jak sam chuj i psuje efekt "tej mrocznej i zniszczonej wojną i złem, doliny". I właśnie o to MI chodzi. Pomyśl przez chwilę - smoki, orki i sam chuj wie co jeszcze. A po środku tego zadbane chaty wyglądające, jakby sam wrzód pozamiatał je chujem. Jeszcze na dodatek otoczone NIETKNIĘTĄ DREWNIANĄ PALISADĄ. Nie mam nic więcej do dodania.

Splash

Splash

Moderator
posty4209
Propsy3411
ProfesjaNierób
  • Moderator

Splash
Moderator

[G2] L'HIVER Edition 0.9.3 PL
#374 2016-08-11, 01:26(Ostatnia zmiana: 2016-08-11, 01:36)
Tak, tylko że orkowie już dawno znisczyli obóz zanim zaatakowały smoki, które swój atak skupiały na placu zamku. Celem zniszczenia obozu nie było samo tylko jego zniszczenie, bo tak, tylko ułatwienie sobie (orkom) dostania się do zamku. To co stało się ze Starym Obozem nie jest efektem obrócenia go w kupę popiołu przez smoki, tylko pójście na łatwiznę przez ludzi z Piranha Bytes, bo jakoś trudno mi uwierzyć, że drzewa, które były tak blisko murów obozu są nietknięte.

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Boże, Mahdrisczyjakcitam Twoja logika powala lepiej niż u varonów xD

Damn jak ja w to wpakuje UnBalance ;-;

@SiemaczyS to wpakuj swój UnBalance w L'Hivera a nie na odwrót, bedzie łatwiej :P

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Splash idealnie podsumowal  :ok: Prawda jest taka, ze niestety PB strasznie poszla na latwizne w gd wycinajac kilka lokacji np kanion trolli czy wolna kopalnie oraz oboz quentina.  Do tego niektore rzeczy zupelnie zmienili, np rampa z placu wymian na gore czy znikad pojawienie sie kopalni tej obok starej kopalni.
Pb jak zrobila gd to juz powinna sie trzymac sie tej wersji z g1 z lekkimi zmianami.

Dlatego te chatki w starym obozie to nie glupi pomysl,  tylko moglyby byc ciut bardziej zniszczone. (Orkom pewnie by nie chcialo sie palic ich) :F

Pozostaje kwestia kiedy smoki zaatakowaly  zamek ale wydaje mi sie ze niedawno przed przybyciem beziego do gd. Orki natomiast oblegali zamek od kilku miesiecy chyba. No i na filmiku gdy smoki atakuja zamek raczej atakuja ogniem tylko plac zamku.

Halicor

Halicor

Użytkownicy
Hauptsturmfuhrer
posty365
Propsy57
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Hauptsturmfuhrer
Tada http://screenshot.sh/m7sPyyG2BHJ0y wystarczy się przyjrzeć xD palisady już nie ma a smok dopiero pierwszy raz atakuje :) Splash i tak pozamiatał :D

qkiz

qkiz

Użytkownicy
posty11
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam,
czy ktoś może mi pomóc z tym problemem?
http://themodders.org/index.php?topic=25128.msg1253163#msg1253163
Napisałem w wątku o DX11 ale jak się okazuje problem dotyczy tego dodatku.
Z góry dziękuję i pozdrawiam.

Matteo1991

Matteo1991

Użytkownicy
posty9
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hi everyone, since I know bgb has stopped working on the polish version of L'Hiver Edition, there is someone who took his place and is updating it?

0 użytkowników
Do góry