Freeze spacera po wjechaniu kamerą do pomieszczenia(przez portal). 2011 1

O temacie

Autor Sryncu

Zaczęty 14.07.2015 roku

Wyświetleń 2011

Odpowiedzi 1

Sryncu

Sryncu

Użytkownicy
posty90
Propsy18
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam. Tworzę nowego posta ponieważ mam problem ze spacerem, STANDARDOWO, na Win 7. Chodzi o to, że tworze mesh'e do moda i chciałem zrobić sobie przerwę i popracować troszkę w spacerze. Ale tradycyjnie, mam problem. W Blenderze tworzyłem portale i jak wjadę kamerką w spacerze do pomieszczenia zalepionego takim portalem, to cały spacer się zawiesza, żeby się ruszyć chociaż o drobinę muszę spamować LPM. Mam Win 7 64 bit, uruchamiałem jako admin, ściągałem SpacerStartera, Spacera 2.6, itp. Nic to jednak nie pomogło. Dodam jeszcze, że zrobiłem sobie Windows XP na maszynie Wirtualnej, ale ona nie obsługuje karty graficznej i spacer nie działa w takim wypadku.
Nie wiem co robić bo bardzo chce ukończyć moda, tym bardziej, że nad światem pracuje już ponad pół roku. A nie chcę instalować na dysku Windowsa XP, razem z siódemką. Jeśli ktoś mógłby mi pomóc to bardzo proszę.

Post połączony: 2015-07-15, 00:57
Jednak jest na WM karta graficzna, ale OrichacleVBox nie obsluguje directx, rano sprobuje ba innej maszynie.

Mark56

Mark56

Moderator
som veľký magič
posty1632
Propsy1846
ProfesjaAnimator
  • Moderator
  • som veľký magič
W Blenderze tworzyłem portale i jak wjadę kamerką w spacerze do pomieszczenia zalepionego takim portalem, to cały spacer się zawiesza,...
Wydaje mi się ze tutaj jest twój problem.
Jeżeli spacer działa normalnie w zenie oryginalnym (gdzie portale są zrobione poprawnie ) , to oznacza to ze spierdoliłeś portale  :)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry