ELEX 494340 1525

O temacie

Autor Kelten

Zaczęty 30.06.2015 roku

Wyświetleń 494340

Odpowiedzi 1525

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
I to ,,dyszenie'' jest tak wkurwiające -,-
które jest subtelne jak rechtsschutzversicherungsgesellschaften xD
co się pieklisz verrückt samenflüssigkeit  :D

rekrutacja O.D.A.L, po 18:00 gg:10135138

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Ich habe nie gewusst, dass Kazzmir Deutsch sprechen kann. :D

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
no jak mad cum przetlumaczysz xd

WinterKing Kereth

WinterKing Kereth

Gry (themodders@telegram)
posty501
Propsy795
Profesjabrak
  • Gry (themodders@telegram)
Potrafi tylko pierdolić jaka gra zła, bez podawania jakiś konkretów a jak ja podaje wady konkretne to mnie każdy wyśmiewa, to się nazywa paradox :huh: ...

Ktoś nas wzywał, @Adanos ?

Duke Nukem

Duke Nukem

Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Król Duke Nukem

Duke Nukem

ELEX

Seine Deutch ist fantastisch XD. Meine ist nicht gut  ;(.

WinterKing Kereth

WinterKing Kereth

posty501
Propsy795
Profesjabrak
At least my English is better. xD

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Potrafi tylko pierdolić jaka gra zła, bez podawania jakiś konkretów a jak ja podaje wady konkretne to mnie każdy wyśmiewa, to się nazywa paradox :huh: ...

Ktoś nas wzywał, @Adanos ?
Dlatego wszedłem w temat. xD Paradox to bardzo dobra firma, twórcy wspaniałych strategii. :D

Seine Deutch ist fantastisch XD. Meine ist nicht gut  ;(.
Uebung macht den Meister. xD
At least my English is better. xD
Natuerlich. xD

RychuKapucino

RychuKapucino

Złote Wrota
posty27
Propsy78
ProfesjaGrafik 3D
  • Złote Wrota
https://www.youtube.com/watch?v=PgLQ9kzmfT8

Ale drewno

Jakub91

Jakub91

Użytkownicy
posty647
Propsy204
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W sumie to nie wygląda to już tak źle jak pół roku temu. Fajnie prezentuje się pelerynka na wietrze ^^ Szkoda, że jej fizyka szwankuje momentami. Wszystko zależy od fabuły i małej ilości bugów zaraz po premierze. Nordic games ma lekką zadyszkę bo jej Spellforce 3 też nie zachwyca. Po prostu oczekiwania trzeba zaniżyć bo Piranhie to małe studio i jej gra to nie pełnoprawna wysokobudżetowa produkcja. Mam nadzieję, że im wyjdzie.

Kelten

Kelten

posty640
Propsy514
ProfesjaKompozytor

Kelten

ELEX
Czy wam też walką przypomina tą z Arcanii?

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
próbowałem dzisiaj takiego skoku do przodu gdy uciekałem przed prezesem i rozjebałem się na ścianie xD

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Walka prezentuje sie ok, wizualnie jest zajebista, pustynia wyglada bardzo ladnie, przeciez w tej chwili nawet przebija fallouta 4 no ludzie naprawde przypierdalac sie do grafiki to juz szczyt bezczelnosci i oczekiwania cudow

Sa bronie rozne dystansowe, no bomba

Takie kwiatki jak balans i bugi dopiero w grze sie zobaczy. To samo od strony scenariusza. Mam nadzieje ze pb tego nie spiepszy i pokaze na co stac

Zireael

Zireael

Użytkownicy
Przezorny
posty388
Propsy304
NagrodyV
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Przezorny
Walka prezentuje sie ok

Dla mnie prezentuje się fatalnie. To nienaturalne machanie mieczem, te dźwięki podczas uderzenia jakieś słabe i animacje poruszania się podczas walki. Niestety póki poważnie się za to nie wezmą, to będzie to spory minus. Jedynie walka bronią dystansową już lepiej wygląda.

Tak myślę, że po ograniu Wiedźmina 3 jak zacznę w tego Elexa grać to będę miał mieszane uczucia. To tak jakby zagrać w Gothica 2 NK, a potem w Arcanię.

Ludzie (...) lubią wymyślać potwory i potworności. Sami sobie wydają się wtedy mniej potworni (...) Wtedy jakoś lżej im się robi na sercu. I łatwiej im żyć.

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany

Maciej

ELEX
#1133 2017-06-09, 09:53(Ostatnia zmiana: 2017-06-09, 10:05)
Tak myślę, że po ograniu Wiedźmina 3 jak zacznę w tego Elexa grać to będę miał mieszane uczucia. To tak jakby zagrać w Gothica 2 NK, a potem w Arcanię.
Wiedźmin 3 tak podniósł poprzeczkę że każda gra będzie ci się taka wydawała  :hmmm:

Poza tym porównywanie Arcani i G2NK to chujowy przykład, tam walka i grafika była właśnie jedna z lepszych w arcani

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.

Poza tym porównywanie Arcani i G2NK to chujowy przykład, tam walka i grafika była właśnie jedna z lepszych w arcani
ja zrozumiałem to porównanie, uznaję je za dobre  :ok:

WinterKing Kereth

WinterKing Kereth

posty501
Propsy795
Profesjabrak
A to niby Mac twierdzi, że nie umiemy czytać ze zrozumieniem... :lol2:

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
@Adanos
Jak myślisz co PB powinni zmienić w ich grze, według ciebie? :P   (Pomijając animację i grafikę którą załóżmy pb nie dałoby rady poprawić)

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Właściwie to zmienić koncept gry, wymyślić coś nowego. Wszystkie gry mają taki sam schemat. Jesteśmy wybrańcem, dołączamy do obozu i pokonujemy zło. Zastanowić się nad światem, wymyślić historię świata gry, by czuć że jest przemyślany, a nie losowo wymyślony (tu wstawimy, tu wstawimy tamto).

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6345
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Właściwie to zmienić koncept gry, wymyślić coś nowego. Wszystkie gry mają taki sam schemat. Jesteśmy wybrańcem, dołączamy do obozu i pokonujemy zło. Zastanowić się nad światem, wymyślić historię świata gry, by czuć że jest przemyślany, a nie losowo wymyślony (tu wstawimy, tu wstawimy tamto).

Tyle, że raczej bym powiedział, że to wina fanów/mediów. Nie wiem czy zauważyłeś @Adanos ale gdy tylko PB robią nową grę (od Risena 2 począwszy) zawsze, przy każym prawie newsie o tym jest ,,nowa gra TWÓRCÓW GOTHICA". Zawsze. Nikt nie mówi ,,nowa gra pirania bytes" tylko zawsze ,,nowa gra od twórców gothica". I to nie tylko u nas, a za granicą. I teraz jesteś takim Bjorgiem czy innym piraniem i czytasz non stop i non stop takie rzeczy, pamiętasz jaki Gothic odniósł sukces więc mimo wszystko podświadomie powielasz to, co zrobiłeś raz dobrze.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Właściwie to risen 2 był taki, nie było gildii tylko dołączaliśmy do strony, wątek główny też był całkowicie nowy w innym kierunku :P  No ale zaraz ludzie zaczeli pierdzieć jaki to risen 2 jest nie gothicowy  (Witam themodders :ok: )

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry