Błędy i bugi w wersji 1.4 115413 298

O temacie

Autor Adanos

Zaczęty 15.05.2015 roku

Wyświetleń 115413

Odpowiedzi 298

Splash

Splash

Moderator
posty4207
Propsy3409
ProfesjaNierób
  • Moderator
Bo Gothic to magiczna gra. Kiedyś miałem taką samą sytuację. Zapisałem grę w górskiej fortecy przy Merdarionie. Gdy chciałem wczytać zapis, mod mi się crashował. Podesłałem zapis Adanosowi. Jemu ten zapis wczytywał się bez problemu.

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

down

down

Użytkownicy
posty96
Propsy10
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

down

Błędy i bugi w wersji 1.4
#241 2015-06-19, 13:47(Ostatnia zmiana: 2015-06-19, 17:41)
Co mam zrobić w zatopionej wieży Xardasa ?
Co zrobić w orlim gnieździe, namówiłem już tego Pincho? i pisze że mam namówić kogoś jeszcze, ale z nikim nie mogę pogadać.

Post połączony: 2015-06-19, 17:41
Mam też problem z magami wody: z żadnym nie mam dialogu o uczestnictwie w rytuale, czy to przez to że nie oddałem na czas ornamentów?

Jebać pierdoloną schizofremie :P

kamilos11

kamilos11

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam jest to mój pierwszy post więc chciałem się przywitać.
Otóż mam problem z rytuałem, a mianowicie nie mam żadnych opcji dialogowych u magów wody.

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Mam też problem z magami wody: z żadnym nie mam dialogu o uczestnictwie w rytuale, czy to przez to że nie oddałem na czas ornamentów?
Tak.

down

down

Użytkownicy
posty96
Propsy10
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
A da się coś z tym zrobić?

Jebać pierdoloną schizofremie :P

GaroK

GaroK

Użytkownicy
posty68
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Co podchodzę do jakiejś grupki potworów to zawsze jeden z nich na 100% nietrafialny. To jest wkurwiające.

lukis88

lukis88

Użytkownicy
alder24
posty132
Propsy32
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • alder24
Czy nie można by było napisać o tym w temacie "Błędy w ostatecznej wersji moda", zamiast zakładać koleiny temat? Było już to wspominane i trzeba się z tym pogodzić. Użyj łuku czy kuszy aby dobić bestie, albo po prostu zapisz i wczytaj. Trzeba się do tego przyzwyczaić. Z tego co pamiętam, alternatywą było wywalanie do pulpitu podczas walki, więc lepiej jest teraz.

Duke Nukem

Duke Nukem

Gry (themodders@telegram)
Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Gry (themodders@telegram)
  • Król Duke Nukem
Najlepiej nie wczytywać gry i grać na hardkora :D .

internator69

internator69

Użytkownicy
posty12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
a ja z kolei mam taki problem że gra się zawiesza czy próbie handlu z draxem, tym magiem z OR i keganem mam 3 rozdział wczesniej wszytko było ok nie wywala żadnego komunikatu tylko się zawiesza i trzeba menadżer zadań odpalić gdzie  gothicmod na 97% chodzi

Próbowałem wczytywać ale to nic nie daje

Duke Nukem

Duke Nukem

Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Król Duke Nukem
Zrób Reinstal. Co masz włączone z gothickiem ? Steama Origina Skype GG ? Jeśli tak to wyłącz to i zrób Reinstal.

GaroK

GaroK

Użytkownicy
posty68
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nawet strzelanie z łuku jest spierdolone. Usuwam ten syf z mojego kompa, a szkoda, bo mod się fajny zapowiadał. Jak będzie grywalne to instaluje ponownie.

lukis88

lukis88

Użytkownicy
alder24
posty132
Propsy32
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • alder24
Niby dlaczego strzelanie z łuku jest zepsute?? Bo trafia co któryś strzał?? Witamy w Gothicu, w świecie gdzie aby trafić z łuku, trzeba się podszkolić w strzelectwie. 
Teraz na serio, dlaczego jest zepsute? Odpowiedz.
Ja sam przeszedłem tę wersję 2 razy, mimo błędów miałem sporo radochy i nie zwracałem na nie zbytniej uwagi. Wiem, że chłopaki odwalili kawał dobrej roboty, bo doskonale pamiętam jak wyglądała wersja beta. Nie zapomnij, że jest to fanowska modyfikacja. 

GaroK

GaroK

Użytkownicy
posty68
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Niby dlaczego strzelanie z łuku jest zepsute?? Bo trafia co któryś strzał?? Witamy w Gothicu, w świecie gdzie aby trafić z łuku, trzeba się podszkolić w strzelectwie.

Debil? czy niepotrzebnie próbujesz naśladować?

Powiedziałem, kończę z modem, i tak sytuacja beznadziejna jest, a ja w tego moda miałem zamiar grać, nie naprawiać, czy bawić się w omijanie bugów. Temat zamknąć.

PS: Testowałem kuszę, też jest zjebane jak łuki.

Duke Nukem

Duke Nukem

Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Król Duke Nukem
No i ok. Temat do usunięcia.

lukis88

lukis88

Użytkownicy
alder24
posty132
Propsy32
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • alder24
Skoro twierdziłeś, że łuki i kusze nie działają, to podaj może powód dlaczego nie działają. Wyjaśnienia nie podałeś, a jeśli chcesz, aby gra była "grywalna" wcześniej, to podanie wyjaśnienia dlaczego nie działają, pomogłoby w naprawieniu tego błędu. Proste. 

GaroK

GaroK

Użytkownicy
posty68
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Po prostu po jednym strzale nie można strzelać, chować i wyjąć ponownie trzeba, i tak po jednym strzale znowu się zbuguje.

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta
No i kolejna Glaca :lol:

"Jestem NAJLEPSZYM Nekromantą na świecie, jedynym władcą podziemi, ożywieńców, i demonów... Dziwko!"

PC, na którym siedzę:

Karta Graficzna: GeForce GTX 550Ti
Procesor: Intel(R) Core(TM) Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz
Pamięć: 3,00GB pamięci RAM (użyteczne 3,00 GB)
System Operacyjny: Windows 7 Ultimate.

Splash

Splash

Moderator
posty4207
Propsy3409
ProfesjaNierób
  • Moderator
Po prostu po jednym strzale nie można strzelać, chować i wyjąć ponownie trzeba, i tak po jednym strzale znowu się zbuguje.
To nie włączaj sprintu mając wyciągniętą broń dystansową. To jest akurat wina samego Gothica, gdy zmienia się animacje biegania.

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

Mabashi

Mabashi

Użytkownicy
posty13
Propsy1
  • Użytkownicy
Witam, mam problem dotyczący muzyki. Mianowicie po wyjściu z kryjówki Nekromanty miałem dalej muzykę z tego pomieszczenia, więc postanowiłem wyjść z gry by ponownie uruchomić ją (liczyłem, że to pomoże). Gdy już wczytałem zapis, okazuje się, że nie ma muzyki. Próbuję z innym zapisem, nową grą - to samo. Przeinstalowanie modyfikacje, Gothic'a... nic nie pomogło. Ktoś się borykał z tym problemem już? Dodam, że muzyka w menu CZ jest, a ów problem ma miejsce tylko i wyłącznie w owej modyfikacji, zwykły Gothic posiada muzykę. Głupio tak grać bez muzyki.
;(
Btw. straszny burdel w tym dziele i nie wiem, gdzie już pisać te posty.  :lol:

Zucklov

Zucklov

Quest Pack Team
Sztywniutko
posty1220
Propsy1241
ProfesjaSkrypter
  • Quest Pack Team
  • Sztywniutko
Dziękujemy za wspieranie akcji "Nie umiem korzystać z opcji "Szukaj"" :facepalm:
Zgłaszam, że co do tej muzyki to dojście do Bestii z Bagien rzeczywiście naprawia ten problem. Więc jeżeli jest się w stanie zdzierżyć grający w kółko utwór przez jeszcze jedno zadanie to jest ok.
4 i 5 strona.

Lieb Vaterland magst ruhig sein

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry