Głosów w sumie: 71
O temacie
Autor Adanos
Zaczęty 6.04.2015 roku
Wyświetleń 153684
Odpowiedzi 450
Werewolf
Kazzmir O.D.A.L.
Nope, własnie do mnie przyszedł. Może chcesz mi powiedzieć, że komoruski pomógl Polsce, bylo lepiej, tak?
Po Twoich komentarzach widzę doskonale, co telewizja sądzi. Z dwojga złego wolalbyms komuruskiego i najezdzanie na PiS, czyli wolisz większe zło. Ale z tego co pamietam to w koncu nie poszedles glosowac/oddales nieważny głos?
paradoksalne jest że pis gdy rządziło o dziwo ekonomiczne wydawała się całkiem sprawna, ich pomysły nie były wcale takie tragiczne, skorzystali dużo na tym że wciąż nie było kryzysu ekonomicznego z roku 2008. najdziwniejsze jest to że w pamięci zapisali się jako furiaci od spraw wszelakich innych dla gospodarki i ludzi nie mających znaczenia. dwa lata wystarczyły, żeby z partii która w zasadzie nie popsuła ekonomii polski, potrafiła spierdolić konkursowo wszystko inne. dziwne jest że potrafili całkiem trzeźwo zarządzać gospodarką, i zachowywać się jak pijany zając gdy chodziło o sprawy polityki zagranicznej, wiary, moralności, prawa. kaczyński i jego koledzy okazali się za słabi, żeby wprowadzić ich wymarzoną i wyimaginowaną 4 RP, która chyba miałaby być małą dyktaturą ale wprowadzaną przez ludzi słabych emocjonalnie i umysłowo. wszystko w subiektywnie "słusznej sprawie" ale metodami które nie są słuszne. które powodują że tak źle wspominamy zaledwie 2 lata ich władzy, aż strach pomyśleć co by było gdyby rządzili 8 lat w ten sposób. polsce jak dziura w moście potrzebna jest ruletka partiami, bez gruntownej zmian ustrojowych, będziemy mieli kolejne wybory, z udziałem tych samych ludzi od 25 lat, pod innymi szyldami. należy zrobić wszystko, aby pis, po, sld i psl zostały ostatecznie zmarginalizowane, jeżeli nie uda się tego zrobić na jesieni, wprowadzenie jowów ostatecznie przypieczętuje władzę idei i ludzi którzy od 25 lat kręcą się po sejmie i nami rządzą.
Zucklov Quest Pack Team
która telewizja poza telewizją trwam uważa że po jest złe? to jest też moje zdanie.
Fareus Labirynt
On widzi co chce widzieć. Jest jakimś PiSowskim fanatykiem, każdy kto mówi, że PiS jest zły, jest idiotą i ignorantem, i powinien zginąć.
nie są lepsi, gdzie tak pisałem, cytuj, bez dowodów twoje opinie na temat moich przekonań to próba wmawiania mi i innym rzeczy których nie powiedziałem.