Po pierwsze to załatwcie sobie jakiegoś level designera, bo wygląda to biednie. Teren, który chcesz wykorzystać, ma potencjał, jednak po screenach widzę, że nie ma tam absolutnie nic poza paroma budynkami (których się nie wstawia jako voby, tylko "wbudowuje" w mesh świata; chyba że zamierzacie zrobić to jak ja, czyli na końcu) i może kilkoma kamieniami. Brakuje krzaczków, sraczków i innych takich śmieci sprawiających, że okolica wygląda żywiej. Ogólnie jest o tym na tym forum poradnik - "Mega tutorial o level designie i tworzeniu świata", którego mi się nie chce teraz szukać.
I te schody prowadzące, jak mniemam, do wyższej części obozu. Jezusie miłosierny... Nie obrażam nikogo, ale wygląda to strasznie. Lepiej już chyba "zmontować" przejście z drewnianych pomostów (jest taki na moście ponad rzeką koło SO) i podeprzeć to jakimiś deskami. Choć to gra komputerowa, musi to wyglądać choć trochę realistycznie.
Zbroje mi się podobają.
I wstęp z tymi gildiami przypomina mi
http://themodders.org/index.php?topic=22500.msg1153460#msg1153460Nie jest to żadna sugestia, po prostu obiecywanie zbyt wiele tak się kończy.
Nareszcie jakiś poważny projekt 
Nie pokuszałbym się o takie stwierdzenia w celu marketingu.