Problemy z zadaniami 546775 1433

O temacie

Autor

Zaczęty 2.02.2015 roku

Wyświetleń 546775

Odpowiedzi 1433

konny12

konny12

Użytkownicy
posty30
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Gdy chce wejść do kopalni zaczepia mnie strażnik i nie chce wpuscic choć mam przy sobie tych 3 nowych kpaczy co miałem wziać

Iskiel

Iskiel

Użytkownicy
Miłość, mądrość, odwaga.
posty102
Propsy23
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Miłość, mądrość, odwaga.
Miałeś wyjść z nimi przed SO i podejść do Petra, strażnika na ławce obok mostu, pogadać z nim i on cię powinien zaprowadzić pod SK, wtedy na pewno wszystko będzie ok i jak trzeba.

W imieniu całego forum the Modders pragnę wznieść toast za Bractwo Spolszczenia, za ich dobrą robotę i duży wkład w naszą małą społeczność fanów Gothica. Bez nich wiele modów nie zostałoby nam nigdy zaprezentowanych w naszym ojczystym języku. Dziękujemy.

konny12

konny12

Użytkownicy
posty30
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Miałeś wyjść z nimi przed SO i podejść do Petra, strażnika na ławce obok mostu, pogadać z nim i on cię powinien zaprowadzić pod SK, wtedy na pewno wszystko będzie ok i jak trzeba.
Dzięki

Wachmistrz1942

Wachmistrz1942

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Quest: kopalnia złota
Miałbym prośbę aby twórcy do tego questa dali innego npca niż Shrata ponieważ on jest bardzo śmiertelny i niepewny. Ponadto nie miałem żafnych wskazówek by sie do niego akurat udać, a jako że w mojej grze on już nie żył wstrzymywałem sie z questa wykonaniem 2 dni az w koncu sprawdzilem w necie i zmuszony byłem użyć kodu.

Namiot

Namiot

Użytkownicy
posty399
Propsy48
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Da się uwolnić Josepa z Nowego Obozu, kiedy Rufus leży martwy? Stanąłem po stronie mojego ziomka Lewusa :)

Gram na wersji 1.4.8

xaszyx

xaszyx

Użytkownicy
posty12
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tak, dopóki żyje Lewus i dwóch szkodników przy ballu który daje ci zadanie z podarunkami.

Yberion

Yberion

Użytkownicy
posty162
Propsy13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Skąd wziąć runę pirokinezy w zadaniu Nieznany Bóg ?

Duke Nukem

Duke Nukem

Gry (themodders@telegram)
Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Gry (themodders@telegram)
  • Król Duke Nukem
W 4 rozdziale sprzedaje Bal Cadar (nie wiem w którym rozdziale jesteś).

Yberion

Yberion

Użytkownicy
posty162
Propsy13
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Yberion

Problemy z zadaniami
#1168 2016-12-11, 14:49(Ostatnia zmiana: 2016-12-11, 17:45)
W 2 ale to do questa, gdzie zaznaczone jest aby je zdobyć przed przywolaniem sniącego ....
Ok, znalazłem. Pytanie następujące- Drago mówi, że mam poczekać na wyniki, przespałem się 15 dni i nadal nic, zgaduje, że musi być inny rozdział ?
Trzeba być w następnym rozdziale to już sam odkryłem tak dla informacji innym.

Co można zrobić z tobołkiem Felgora ?

Maul

Maul

Użytkownicy
posty7
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Maul

Problemy z zadaniami
#1169 2016-12-14, 15:55(Ostatnia zmiana: 2016-12-14, 16:08)
Pomógłby ktoś? Rozdałem specjalną ryżówkę Lewusowi i jego ludziom a gdy Rufus każe mi zaatakować Lewusa i wtedy mi maja pomóc, podczas gdy ja go atakuję a oni tylko mi "kibicują"

HirekHD

HirekHD

Użytkownicy
posty1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
W rozdziale 4, kiedy zostajemy wydaleni ze Starego Obozu i przyłączamy się do Najemników mamy opcję pogadania z Orikiem "Jak się mają sprawy w obozie" - dostajemy wtedy zadanie ze szkodnikiem-magikiem koło kapliczki Beliara (tam gdzie znajdujemy magiczną wodę do zadania) idziemy z Orikiem do tego szkodnika - na miejscu jednak okazuje się że Orik się do nas odwraca jednak nie zagaduje nas przez co nie możemy ukończyć zadania. (wersja 1.4.8)

Co do Buntu zbieraczy trzeba przeprowadzić dobrze dialog, otworzyć tylko szkrzynkę z bronią w kotle lub rozdać w innej kolejności alkohol. (wersja 1.4.8)

FeadHit

FeadHit

Użytkownicy
posty5
Profesjabrak
  • Użytkownicy

FeadHit

Problemy z zadaniami
#1171 2016-12-29, 13:02(Ostatnia zmiana: 2016-12-29, 13:26)
Czesc bo mam problem, otoz mam ten 5 lvl i mam ostatnia misje co do obozu bandytow z joshem, dowiedzialem sie kto mu ukradl ta rude ale jak proboje okrasc tego typka z klucza do skrzyni to pisze ze ryzyko zbyt duze, i do kopalni wejsc nie moge

lee27

lee27

Użytkownicy
posty85
Propsy8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak pisze ci o ryzyku to moze masz za mało zręczności, ale nie mam pewności.

FeadHit

FeadHit

Użytkownicy
posty5
Profesjabrak
  • Użytkownicy

FeadHit

Problemy z zadaniami
#1173 2016-12-29, 16:24(Ostatnia zmiana: 2016-12-30, 15:32)
zrecznosci to mam tyle co na poczatku, nie bralem bonusu też a probowalem sie nauczyc kradziezy kieszonkowej i tez nie dzialalo, ale tera sproboje ze zrecznoscia

Post połączony: 2016-12-30, 15:32
Gdzie moge zdobyć utarte nasiona ogniciernia, krucze ziele oraz butelke rtęci? potrzebuje do questa z przywolaniem sniacego

Duke Nukem

Duke Nukem

Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Król Duke Nukem
Utarte to ucierasz w tym rozdrabniaczu co robią nowicjusze, a rtęć od Jeremiasza chyba, krucze ziele nie przypadkiem w kopalni rośnie ?

FeadHit

FeadHit

Użytkownicy
posty5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A skad wziac te nasiona ogniociernia i gdzie jest jeremiasz? :v

Yberion

Yberion

Użytkownicy
posty162
Propsy13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ty w to grasz sam, czy pytasz się za kogoś ? '-'

FeadHit

FeadHit

Użytkownicy
posty5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Aha, i do tego zrobiłem wszystko z misją co do buntu zbieraczy, mam już zaatakować lewusa żeby inni mi pomogli, nagle gdy chce mu jebnąć to on do mnie gada ze posunalem sie za daleko, bije sie z nimi ale zbieracze mi nie pomagaja lul

Post połączony: 2016-12-30, 17:00
@up gram sam, juz niewazne z tym jeremiaszem nie zczailem o co chodzi, ale u niego nie ma nawet opcji z handlem ;o

Duke Nukem

Duke Nukem

Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Król Duke Nukem
@up daj mu w ryj i będzie spoko

Lokson

Lokson

Użytkownicy
posty9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam 

Gram na wersji 1.4.83 od nowej gry i mam problem z questem "Przekręty". Mianowicie kiedy wracam od Okyla do obozu najemników-myśliwych nie mam żadnych kwestii dialogowych związanych z zadaniem to bug, czy robię coś nie tak?

0 użytkowników
Do góry