Pokonał ktoś trolla w Kanionie Trolli wykorzystując wcześniej czar Zmniejszenie Potwora na innego trolla? Gdzieś jest napisane, że trzeba mieć 300 siły, jest to w ogóle możliwe na poziomie 3 rozdziału?
ed. Ten problem chyba będzie nie do przeskoczenia. Podobnie jak kolejny, który wyszedł w praniu. Ukończyłem sporo wcześniej zadanie z Kamieniem Ogniskującym z Górskiej Fortecy. Teraz krążąc po każdej możiwej lokacji w poszukiwaniu czaru Zmniejszenie Potwora, zaszedłem tam z powrotem i spotykam Lestera. Całe zadanie rusza od nowa, ale niestety jest nie do ukończenia, bo kamienia tutaj już nie ma i nie ma na czym użyć czaru Telekinezy. Nawet powrót do Saturasa nic nowego nie daje. A podobny błąd jest też w Starym Klasztorze, gdzie po powrocie zastałem Gorna walczącego z Młodym trolem, na całe szczęście tamten kamień zdobyłem we współpracy z nim, tak że w tym przypadku straciłem tylko PD za trola, a zadanie z kamieniem zostało w wykonanych.
Trzeba chyba będzie odpocząć jednak od tej części, może kiedyś najdzie jeszcze ochota na powrót, choiciaż szkoda tego czasu i 19 poziomu.