Problemy z zadaniami 543775 1433

O temacie

Autor

Zaczęty 2.02.2015 roku

Wyświetleń 543775

Odpowiedzi 1433

Domixson

Domixson

Użytkownicy
posty103
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wiecie gdzie są wszystkie szkodniki które ukradły rzeczy Cronosowi. Gdzie są wszystkie pierścienie magnatów?
Wejdz w poddział edycji rozszerzonej i tam masz cały poradnik do każdego zadania w PDF.

Kondzio

Kondzio

Użytkownicy
posty17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ma ktoś pomysł jak dostać się do zamku magnatów będąc bandytą?

gothic1210
  • Gość
Diego powinien ci pomóc. Musisz się pokazać przed nim w stroju bandyty, a sam zagada.

Kondzio

Kondzio

Użytkownicy
posty17
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Kondzio

Problemy z zadaniami
#1143 2016-11-18, 20:37(Ostatnia zmiana: 2016-11-18, 20:49)
Nie działa

Post połączony: 2016-11-18, 20:49
Gdzie znajdę "utarte nasiono ogniociernia"

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Utarte nasiona ogniociernia możesz sobie samemu zrobić, mianowicie idziesz do obozu sekty koło bala cadara bodajże i korzystasz z tych ubijaczek co siedzą przy nich nowicjusze :) Utarte nasiona ogniociernia można też znaleść w okolicy starej cytadeli :)

:D

Kondzio

Kondzio

Użytkownicy
posty17
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Kondzio

Problemy z zadaniami
#1145 2016-11-19, 11:44(Ostatnia zmiana: 2016-11-19, 11:50)
Dzięki

Post połączony: 2016-11-19, 11:50
Wie ktoś gdzie jest dokładnie "Złoty Miecz"

Duke Nukem

Duke Nukem

Gry (themodders@telegram)
Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Gry (themodders@telegram)
  • Król Duke Nukem

Duke Nukem

Problemy z zadaniami
#1146 2016-11-19, 12:17(Ostatnia zmiana: 2016-11-19, 12:25)
Wie ktoś gdzie jest dokładnie "Złoty Miecz"

http://imgur.com/7RgxrQr mam nadzieję że widać, że jest on pode mną koło klasztoru zmiennokształtnych.

bly73

bly73

Użytkownicy
posty14
Profesjabrak
  • Użytkownicy

bly73

Problemy z zadaniami
#1147 2016-11-19, 16:26(Ostatnia zmiana: 2016-11-19, 21:34)
Pokonał ktoś trolla w Kanionie Trolli wykorzystując wcześniej czar Zmniejszenie Potwora na innego trolla? Gdzieś jest napisane, że trzeba mieć 300 siły, jest to w ogóle możliwe na poziomie 3 rozdziału?

ed. Ten problem chyba będzie nie do przeskoczenia. Podobnie jak kolejny, który wyszedł w praniu. Ukończyłem sporo wcześniej zadanie z Kamieniem Ogniskującym z Górskiej Fortecy. Teraz krążąc po każdej możiwej lokacji w poszukiwaniu czaru Zmniejszenie Potwora, zaszedłem tam z powrotem i spotykam Lestera. Całe zadanie rusza od nowa, ale niestety jest nie do ukończenia, bo kamienia tutaj już nie ma i nie ma na czym użyć czaru Telekinezy. Nawet powrót do Saturasa nic nowego nie daje. A podobny błąd jest też w Starym Klasztorze, gdzie po powrocie zastałem Gorna walczącego z Młodym trolem, na całe szczęście tamten kamień zdobyłem we współpracy z nim, tak że w tym przypadku straciłem tylko PD za trola, a zadanie z kamieniem zostało w wykonanych.

Trzeba chyba będzie odpocząć jednak od tej części, może kiedyś najdzie jeszcze ochota na powrót, choiciaż szkoda tego czasu i 19 poziomu.

Kondzio

Kondzio

Użytkownicy
posty17
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Kondzio

Problemy z zadaniami
#1148 2016-11-20, 12:58(Ostatnia zmiana: 2016-11-20, 16:06)
Mam questa "Sprzedaż Alkoholu". W Nowym Obozie zgodzili się kupować i w Starym. Gdy zapytałem się w Bractwie to powiedzieli że od bandytów nie chcą czy coś w tym stylu. W dzienniku miałem taki wpis "Muszę popróbować na stole alchemicznym". Czy ktoś wie jaki to ma być dokładnie alkohol? Z góry dzięki.

diferoent

diferoent

Użytkownicy
posty30
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Grając na nowej wersji 1.4.8 przekupiłem Thorusa, aby wpuścił mnie do zamku za 1000 bryłek zanim gdziekolwiek przystąpiłem.
Dołączyłem do bandytów, przez co pojawił się dialog z Thorusem, że nie wpuści mnie do zamku bo jestem bandytą.
Pojawiło się zadanie "Wejście do zamku".
Problem w tym, że wchodzę do zamku normalnie, a zadania nie mogę wykonać. Rozmawiałem chyba ze wszystkimi ważniejszymi osobami w obozie i nie ma żadnej opcji dialogowej o tym.
Z Diegiem rozmawiałem przed Thorusem i mówił tylko aby nie chodzić w pancerzu po obozie.

Siekiera

Siekiera

Użytkownicy
posty55
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam questa "Sprzedaż Alkoholu". W Nowym Obozie zgodzili się kupować i w Starym. Gdy zapytałem się w Bractwie to powiedzieli że od bandytów nie chcą czy coś w tym stylu. W dzienniku miałem taki wpis "Muszę popróbować na stole alchemicznym". Czy ktoś wie jaki to ma być dokładnie alkohol? Z góry dzięki.
Pamiętam, że trzeba dodać cukru. Chyba musisz pogadać z alchemikiem z Obozu Bandytów.

Oziaka

Oziaka

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pomoże ktoś bo Xardasem mówi że muszę iśc do opuszczonej kopalnii a już tam byłem i pokonałem maga. Pomoże ktoś z tym problemem

gothic1210
  • Gość
Skończ questy z Corristo. Masz starą wersję.

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
powie ktos jak uwarzyc tymczasowy napoj na sile? nauczylem sie alchemii ale nie mam takiej opcji w stole alchemicznym

Zoe

Zoe

Użytkownicy
posty13
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam problem w zadaniu Bunt zbieraczy. Wykonuję wszystkie zadania które zleca Rufus. Gdy każe zaatakować Lewusa rzucają się na mnie jego stronnicy ale Rufus i pozostali zbieracze stoją i kibicują. Gdy pokonam wszystkich zbieraczy i bandziorów u Rufusa nie ma żadnej opcji dialogowej nawet po tym gdy pogadam po buncie z Jarvisem.

Duke Nukem

Duke Nukem

Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Gry (themodders@telegram)
  • Król Duke Nukem
powie ktos jak uwarzyc tymczasowy napoj na sile? nauczylem sie alchemii ale nie mam takiej opcji w stole alchemicznym

Chyba księga od Clawa.

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
tak to ksiega od Clawa i mam ją w EQ przeczytaną ale kurwa nie ma opcji na stole żeby ją wybrać a tym samym ubicie bestii jest niemożliwe.

adas

adas

Użytkownicy
posty130
  • Użytkownicy
Mam problem z zadaniem poszukiwania rączki.Nie ma klucza na stosie drewna.To gdzie w takim razie jest?Jeśli coś sie popsuło to czy istnieje kod na ten klucz?

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
może autor moda albo jego testerzy się wypowiedzą ws. tych mikstur?

Yberion

Yberion

Użytkownicy
posty162
Propsy13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Siemano, w najnowszej wersji- Bunt Zbieraczy, mam zaatakować Lewusa, wóda rozdana, gdy go atakuje nikt nie atakuje nikogo, w dzień, w nocy, nie wiem co robic dalej xd

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry