Problemy z zadaniami 544948 1433

O temacie

Autor

Zaczęty 2.02.2015 roku

Wyświetleń 544948

Odpowiedzi 1433

gothic1210
  • Gość
jak nie możesz się dostać? Strażnik cię nie wpuszcza? opisz dokładniej co się dzieje :)

bly73

bly73

Użytkownicy
posty14
Profesjabrak
  • Użytkownicy

bly73

Problemy z zadaniami
#1121 2016-11-07, 21:50(Ostatnia zmiana: 2016-11-08, 01:09)
Mam problem z kopaczami w starej kopalni. Wydaje mi się, gdy byłem na wyższym piętrze kopalni na dole zaczęła się jakaś walka, następnie zszedłem na sam dół i znalazłem 2 kije i miecz niewykończony między dwoma bocznymi tunelami, a strażnik miał jakieś 1/3 hp. Nie mogę przez to ukończyć zadania od Glena i rozpocząć kolejnego z magazynem strażników. Ktoś może zna kod na tego Garpa, czy jak on tam. To jedyny kopacz imienny, który tam powinien być, czy jakiś jeszcze razem z nim zginął?

Też tak miałem. Najprawdopodobniej pełzacze utłukły Garpa i jego kompana jak byłem po wytrychy u tego wyżej i jest po queście z Magazynem Strażników :)

Ile trzeba mieć nasion ogniociernia, bo nie chce mi się przeglądać 50 stron?

OK już wiem, wystarczy jedno.

Cyysieq

Cyysieq

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
5-ty rozdzial, wchodze do Starego Obozu, w glownej mierze po ulepszenie zbrojii z magicznej rudy u Stonea, lecz on nie posiada takiej opcjii dialogowej, po wyciagnieciu go z wiezienia. Tak samo jak nie posiada ,,mozliwosci'' podarowania nam pierscienia. Czy jest to bug, ktory zostal naprawiony w patchu 1.4.7, gdyz posiadam wersje 1.4.5?

Vanaadis

Vanaadis

Użytkownicy
posty137
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mój problem jest z zadaniem "Sprzedaż eliksirów", porozmawialem z Dexterem na ten temat, lecz on mnie postraszyl i spławił. W solucji napisane jest, ze mam isc do Ciphera, który nie ma żadnej opcji dialogowej, oproc swojej standardowej "co mozesz mi zaoferowac". Co mam z tym zrobić? Rozdzial 3, SŚ.

gothic1210
  • Gość
Jeden z nowicjuszy na bagnie cię poinformuje, że to Cipher w ogóle skupuje tego typu rzeczy. Dopiero wtedy dialog się pojawi. Nowicjusz nazywał się chyba Balor.

Fayors

Fayors

Użytkownicy
posty259
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
5-ty rozdzial, wchodze do Starego Obozu, w glownej mierze po ulepszenie zbrojii z magicznej rudy u Stonea, lecz on nie posiada takiej opcjii dialogowej, po wyciagnieciu go z wiezienia. Tak samo jak nie posiada ,,mozliwosci'' podarowania nam pierscienia. Czy jest to bug, ktory zostal naprawiony w patchu 1.4.7, gdyz posiadam wersje 1.4.5?

Odczekałeś dzień dwa? Poza tym taki bug nie istnieje.

Siekiera

Siekiera

Użytkownicy
posty55
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam.
Mam 2 rozdział i gram dołączyłem do Nowego Obozu. I mam pytanie jak dostać się do Starej Kopalni? Strażnicy nie są przekupni nie mam pomysłu. Ktoś mnie oświeci? :)

Psimgoth

Psimgoth

Użytkownicy
posty200
Propsy49
ProfesjaTester
  • Zbanowany
Normalnie?  Ja będąc szkodnikiem 1 rozdziale wszedłem normalnie.

Post połączony: 2016-11-13, 12:37
W czym masz problem?  Opisz dokładnie. Jaka gildia? Szkodnik czy najemnik?

gothic1210
  • Gość
Artegor wpuszcza normalnie do kopalni. Który strażnik nie chce cię przepuścić?

Siekiera

Siekiera

Użytkownicy
posty55
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
No dobra nie sprawdziłem będąc szkodnikiem. Mój błąd wnioskowałem to z dialogu który zapamiętałem z 1 rozdziału (nie byłem jeszcze w żadnej gildii) ktoś opowiadał, że zasady zostały zaostrzone i nikt teraz nie wpuszcza bandytów i szkodników. Mój błąd :|.

Psimgoth

Psimgoth

Użytkownicy
posty200
Propsy49
ProfesjaTester
  • Zbanowany
I w sumie tu też jest bug.  Bo jedno strażnik mówi a robi co innego

gothic1210
  • Gość
Idź sobie.

Siekiera

Siekiera

Użytkownicy
posty55
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam jeszcze jedno pytanie. Jestem szkodnikiem 2 rozdział, ale zostało mi zadanie "test zaufania" w dzienniku. Wszedłem do Starej Kopalni, ale gdy już gadam z Janem nie mam opcji dialogowej o listę.

xardas33

xardas33

Użytkownicy
Łowca Smoków
posty423
Propsy81
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Łowca Smoków
@Siekiera widocznie jest błąd, że nie przeniosło ci tego zadania do wykonanych albo niezaliczonych. Nie ukończysz go.

Siekiera

Siekiera

Użytkownicy
posty55
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Szkoda no, ale jak ja to mogłem ukończyć skoro bez gildii Beziego strażnik nie chciał puścić? o.O

xardas33

xardas33

Użytkownicy
Łowca Smoków
posty423
Propsy81
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Łowca Smoków
@Siekiera najprawdopodobniej można to ukończyć tylko wtedy kiedy zostaniesz Kopaczem. A z tego co się orientuje jeżeli zostaniesz kopaczem to dalej możesz zostać cieniem lub dołączyć do NO i zostać szkodnikiem. Więc ktoś, kto chce iść do bractwa albo bandyci raczej nie ukończy tego zadania.

Kondzio

Kondzio

Użytkownicy
posty17
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Kondzio

Problemy z zadaniami
#1136 2016-11-15, 21:50(Ostatnia zmiana: 2016-11-16, 21:24)
Jak zrobić questa: Blizna na sumieniu? Gdy idę do Kosy to mówi żebym se tym głowy nie zaprzątał. Z góry dzięki.

gothic1210
  • Gość
na 3 rozdziale do niego wróć

Kondzio

Kondzio

Użytkownicy
posty17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wiecie gdzie są wszystkie szkodniki które ukradły rzeczy Cronosowi. Gdzie są wszystkie pierścienie magnatów?

Duke Nukem

Duke Nukem

Gry (themodders@telegram)
Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Gry (themodders@telegram)
  • Król Duke Nukem
Wiecie gdzie są wszystkie szkodniki które ukradły rzeczy Cronosowi. Gdzie są wszystkie pierścienie magnatów?

https://drive.google.com/file/d/0B5wcrT4aMAOnY0k3MVcyX3ZjWGs/view to dzieło odpowie na większość twoich pytań  :ok:

0 użytkowników
Do góry