Problemy z zadaniami 544802 1433

O temacie

Autor

Zaczęty 2.02.2015 roku

Wyświetleń 544802

Odpowiedzi 1433

gothic1210
  • Gość
Żeby to zrobić trzeba zbierać monety. 200 sztuk.

Nyanturtle

Nyanturtle

Użytkownicy
posty78
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A gdzie znajde Gor Boba, który ma złoty medalion?

Post połączony: 2016-10-25, 13:53
Żeby to zrobić trzeba zbierać monety. 200 sztuk.
Mam 470 monet i brak opcji zwiazanej z ulepszeniem mieczu rozpaczy.

Zohrokey

Zohrokey

Użytkownicy
Buggerfall
posty138
Propsy51
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Buggerfall
A gdzie znajde Gor Boba, który ma złoty medalion?

Znajdziesz go w Świątyni Śpiącego.

Steam

System operacyjny: Windoors 10 Home (64-bitowy)
GeForce GT 740M
8GB RAM
Intel i5-3317U/1.70GHz CPU

Nyanturtle

Nyanturtle

Użytkownicy
posty78
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie mozna znalezc duzo psianki?(Piszę tu bo na dyskusji ogólnej, jakoś nikt nie odpisuje)

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Ehh ten mod zniechęca zanim zaczyna zachęcać. Jak nie NPC Lorenzo schowany tak, że go szukasz pół dnia...

Jak niby mam zwerbować trzech kopaczy do kopalni skoro żaden nie ma nawet opcji dialogowej z tym związanej ?? Odbyłem już rozmowę z Lorenzo i mam wpis w dzienniku ale nie mogę posunąć tego zadania do przodu.

Pomogłem ? Daj tego PROPSa to nic nie kosztuje

gothic1210
  • Gość

gothic1210
Gość

Problemy z zadaniami
#1105 2016-10-26, 18:26(Ostatnia zmiana: 2016-10-26, 20:49)
Ty naprawdę jesteś taki głupi czy tylko udajesz? Skoro sobie nie radzisz zadaniami, to czemu nie skorzystasz z solucji? http://themodders.org/index.php?topic=26195.0

@down ty chyba spiny nie widziałeś : P

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Ty naprawdę jesteś taki głupi czy tylko udajesz? Skoro sobie nie radzisz zadaniami, to czemu nie skorzystasz z solucji? http://themodders.org/index.php?topic=26195.0

Koleś po co ta spina ? Jak Cie zabolało to co napisałem to mogłeś nie odpisywać i tyle. Czy ja kogoś obrażam ?

P.S: Jesse czy Cavalorn nie mają zadań z tego poradnika gdy z nimi rozmawiam co do kopaczy sprawdzę

Pomogłem ? Daj tego PROPSa to nic nie kosztuje

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa

Koleś po co ta spina ? Jak Cie zabolało to co napisałem to mogłeś nie odpisywać i tyle. Czy ja kogoś obrażam ?

P.S: Jesse czy Cavalorn nie mają zadań z tego poradnika gdy z nimi rozmawiam co do kopaczy sprawdzę

Zadania w poradniku nie są uporządkowane według rozdziałów dlatego część zadań z poradnika których nie możesz zacząć w 1 rozdziale są na późniejsze :) Zadanie z Jesse to chyba to przysługa za przysługę to najpierw musisz pobić Hereka a dopiero potem skrypt ruszy i Jesse do nas zagada :)

Zastanawia mnie zadanie skarby w magazynie które zleca Rączka? Mimo że dołączyłem do SO to nie dostałem tego zadania ani w pierwszym rozdziale ani później :/

:D

gothic1210
  • Gość
Bo ono jest tylko dla Szkodnika.

Nyanturtle

Nyanturtle

Użytkownicy
posty78
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ehh ten mod zniechęca zanim zaczyna zachęcać. Jak nie NPC Lorenzo schowany tak, że go szukasz pół dnia...

Lorenzo jest w chacie obok Diega, nwm jak możesz mówić że szukasz go pół dnia, jak tego nie sprawdziłeś xd

Duke Nukem

Duke Nukem

Gry (themodders@telegram)
Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Gry (themodders@telegram)
  • Król Duke Nukem
Jak rozwiązać questa " Latający pamiętnik " ?
WIem, że gość jest w górach, ale wbijałem na textury, od kotła też i nie mogę znaleźć.
Aby wykonać questa, musisz wejść na góry nad obozem myśliwych w nowym obozie. Idąc do nowej kopalni skręcasz przy najemniku przy wejściu w lewo i po chwili jeszcze raz w lewo. Tam niedaleko jest pare szkieletów przy posążku beliara, to przed nimi w lewo mniej więcej.

Zacytowałeś jednorocznego posta ? Wait what ? Dobra widzę, że coś namieszałeś :D.

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa

No to to zadanie powinno być przeniesione do zadań dla nowego obozu

:D

Nyanturtle

Nyanturtle

Użytkownicy
posty78
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Jak niby mam zwerbować trzech kopaczy do kopalni skoro żaden nie ma nawet opcji dialogowej z tym związanej ?? Odbyłem już rozmowę z Lorenzo i mam wpis w dzienniku ale nie mogę posunąć tego zadania do przodu.
Lorenzo jest w chacie obok Diega, nwm jak możesz mówić że szukasz go pół dnia, jak tego nie sprawdziłeś xd

gothic1210
  • Gość

Widocznie @Zohrokey podzielił zadania według lokacji. Miał do tego prawo.

Zohrokey

Zohrokey

Użytkownicy
Buggerfall
posty138
Propsy51
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Buggerfall

Po wyjściu kolejnego patcha do Edycji Rozszerzonej zaktualizuję poradnik, więc spokojna głowa  :P

Steam

System operacyjny: Windoors 10 Home (64-bitowy)
GeForce GT 740M
8GB RAM
Intel i5-3317U/1.70GHz CPU

FeadHit

FeadHit

Użytkownicy
posty5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
mam problem z tymi 3 kopaczami, robie wszystko wedlug poradnika mam tą czarną rude ale nie moge znalezc tego togarda, jego miejsca pobytu w poradniku nie ma /: może ktoś pomóc?

Fayors

Fayors

Użytkownicy
posty259
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
 Jest przy południowej bramie. Tam go poszukaj on NA PEWNO gdzieś tam jest, jak dobrze poszukasz, to go znajdziesz :)

xardas33

xardas33

Użytkownicy
Łowca Smoków
posty423
Propsy81
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Łowca Smoków
@FeadHit Bedąc w obozie pojdz do południowej bramy jakbyś nią miał wychodzić z SO, ale po lewej stronie poszukaj dziury i przez nią przejdź i tam on powinien być

domix

domix

Użytkownicy
posty237
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam problem z zadaniem nieznany Bóg. Musze zdobyć 3 runy dla miltena po rozmowie z Lesterem karze mi porozmawiać z ball Nanibem ale ball nie ma nie chce zemną rozmawiać nie mam żadnej opcji dialogowej tylko wszystko w porządku itp.

Krz

Krz

Użytkownicy
posty15
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Macie dla mnie jakies rady gram na patchu 1.4.6 i jestem najemnikiem i nie moge dostac sie do starej koplani gadalem ze wszystkimi nie mam przepustki do kopalni a juz mam zadania od Kaloma zebym tam sie udal i druga sprawa okradlem Scatiego i mam jego papier i nie mam zadnej interakcji z tym mozesz pomoc w tych 2 sprawach?

0 użytkowników
Do góry