Problemy z zadaniami 544968 1433

O temacie

Autor

Zaczęty 2.02.2015 roku

Wyświetleń 544968

Odpowiedzi 1433

sir metall13

sir metall13

Użytkownicy
posty14
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W każdym razie quentin nie ma opcji dialogowych a nie mam zaczetych zadan dla niego

venuen

venuen

Użytkownicy
posty94
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie znajdę kopacza Togarda któremu mam dać imitację czarnej rudy? Szukam go po obozie i nie widzę nigdzie.

gothic1210
  • Gość
przy drugiej bramie do obozu, na lewo są tam dwie chaty. w podstawce są tam zwykli kopacze, w er stoi tam togard.

venuen

venuen

Użytkownicy
posty94
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie znajdę składniki dla Cor Caloma do przywołania kogoś tam a mianowicie : krew białego wilka, utarte nasiona ogniociernia, butelkę rtęci.

Centuris

Centuris

Użytkownicy
Prokrastynator
posty26
Propsy66
ProfesjaGrafik 2D
  • Użytkownicy
  • Prokrastynator
krew białego wilka
Spoiler
Białego wilka na pewno można znaleźć na wzgórzu koło Starego Obozu (tam, gdzie w Gothic II jest szaman Hosh-Pak).

xardas33

xardas33

Użytkownicy
Łowca Smoków
posty423
Propsy81
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Łowca Smoków
@venuen Jeżeli dobrze pamiętam nasiona utarte nasiona ogniociernia można uzyskać poprzez skorzystanie z ubijaka, w którym nowicjusze przetwarzają bagienne ziele (np. koło Baal Oruna). Jeżeli potrzeba dodatkowo ubijaka w ekwipunku to poprostu trzeba pobić któregoś z nowicjuszy, żeby to dostać. Butelkę rtęci możliwe, że dostaniesz od... któregoś maga wody handlującego miksturami.

venuen

venuen

Użytkownicy
posty94
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ok to ja wiem ale gdzie znaleźć te nasiona szukałem po lasach i nic nie ma.

Zohrokey

Zohrokey

Użytkownicy
Buggerfall
posty138
Propsy51
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Buggerfall
Jedno z nasion ogniociernia jest na skarpie obok chaty Aidana i nad obozem Myśliwych.

Steam

System operacyjny: Windoors 10 Home (64-bitowy)
GeForce GT 740M
8GB RAM
Intel i5-3317U/1.70GHz CPU

bertol

bertol

Użytkownicy
posty20
Profesjabrak
  • Użytkownicy
siemano gdzie znajdę schrata?

lennon

lennon

Użytkownicy
posty202
Propsy20
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
chata na bagnie niedaleko netbeka

Blaster

Blaster

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Blaster

Problemy z zadaniami
#1030 2016-10-04, 08:58(Ostatnia zmiana: 2016-10-04, 09:38)
Witam, mam dwa problemy których nie umiem rozwiązać.
1. Nie mogę znaleźć kopaczy do zadania Robotnik do kopalni
2. Cor Kalom nie chce mi pomóc z zadaniem Chory myśliwy, nie wiem do kogo mogę się zwrócić

Pozdrawiam

Zohrokey

Zohrokey

Użytkownicy
Buggerfall
posty138
Propsy51
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Buggerfall
Nie mogę znaleźć kopaczy do zadania Robotnik do kopalni

Robotnikiem do tej kopalni jest Guy, który przesiaduje sobie w Obozie na Bagnie i podkrada nowicjuszom skręty.

Cor Kalom nie chce mi pomóc z zadaniem Chory myśliwy, nie wiem do kogo mogę się zwrócić

Lekarstwo dla Clawa przyrządzi dla ciebie Caine, który warzy te swoje miksturki z Cor Calomem, lub siedzi gdzieś na drzewie.

Steam

System operacyjny: Windoors 10 Home (64-bitowy)
GeForce GT 740M
8GB RAM
Intel i5-3317U/1.70GHz CPU

gothic1210
  • Gość
Przecież jest solucja do tego moda xD co z wami?

MrAnony

MrAnony

Użytkownicy
posty20
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tak w sumie jedyne problemy z zadaniami miałem właśnie z tego

Znajdź jakieś miejsce
Znajdź jakiś ludzi
Znajdź jakiś przedmiot

Problem w tym, takie zadanie bez wskazówki wymusza na nas bieganie po dolinie i klikanie każdego NPCa w nadziei że akurat ten będzie do niego pasował. Z tymi kopaczami/kopaczem to dobry przykład. Osobiście skojarzyłem Alepha, Sniepsa i Węża ale jednak nie, potem Grimes ale też nie, potem uciekienirzy ze starego obozu. Też nie. W końcu nie kończyłem tego zadania bo spieszyłem się wygnać Śniącego.

Blaster

Blaster

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dziękuję bardzo za pomoc!

tureq95

tureq95

Użytkownicy
posty1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam problem z zadaniem od pirata "ekwipunek Stave'a" gdyz te paczki z bronia znalazlem juz wczesniej i je przez przypadek otworzylem. Jakies pomysly jak moglbym ukonczyc zadanie  ?

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Mam pytanie chcę dołączyć do starego obozu więc jak daleko można posunąć się w zadaniu od draxa?? Domyślam się ze ukończenie wszystkich zadań dla niego spowoduje że nie będę mógł dołączyć do SO ???

:D

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Mam problem z zadaniem nowi palacze mianowicie dla Gravo mam przynieść specjalny skręt, w poradniku wyczytałem że miodowy tyle że mam już taki w ekwipunku ( znalazłem przy zębaczach niedaleko starego obozu ) i nie mam żadnej opcji u Gravo z tym skrętem miodowym, u bal tarana też nie ?? to bug czy mam na stole alchemicznych tego skręta zrobić ???

Duke Nukem

Duke Nukem

Gry (themodders@telegram)
Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Gry (themodders@telegram)
  • Król Duke Nukem
Mam problem z zadaniem nowi palacze mianowicie dla Gravo mam przynieść specjalny skręt, w poradniku wyczytałem że miodowy tyle że mam już taki w ekwipunku ( znalazłem przy zębaczach niedaleko starego obozu ) i nie mam żadnej opcji u Gravo z tym skrętem miodowym, u bal tarana też nie ?? to bug czy mam na stole alchemicznych tego skręta zrobić ???

Coś się popsuło XD mi jak kupiłem go u fortuno działał :)

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa

Coś się popsuło XD mi jak kupiłem go u fortuno działał :)

Ale to ma być miodowy skręt czy miodowy tytoń bo we wcześniejszych postach wyczytałem że trzeba miodowy tytoń zmieszać z zielonym nowicjuszem na stole alchemicznym ???

0 użytkowników
Do góry