Mam problem z questem w opuszczonej kopalni. Próbowałem przywoływać bułę (insert non_2233_bula), rozmawiałem z kopaczem z opuszczonej kopalni; próbowałem też w ogóle wejść do kopalni dopiero, kiedy dostanę wszystkie wcześniejsze questy od Lee i Corristo, rozmawiając uprzednio z Xardasem; znalazłem doświadczonego kopacza dla Quentina, żeby mógł rozpocząć wydobycie. Nic nie pomogło, Xardas dalej trąbi w kółko o oczyszczeniu zła w kopalni, cokolwiek bym nie zrobił i nie pozwala mi to ruszyć dalej.
W dzienniku ostatnim wpisem z kopalnią jest to, że "muszę wejść sam do kopalni, bo najemnicy będą pilnować wejścia". Zadanie wchodzi do ukończonych, kiedy zabiję nekromantę i rozmawiam z bodajże Cordem, ale to ostatni wpis, który w nim zostaje i wygląda to tak, jakby to nie był koniec. Dodatkowo, po wyjściu z kopalni, kiedy zagaduje mnie Rocky, dostaję od niego 300 bryłek rudy w nagrodę, ale nie dostaję żadnego wpisu w dzienniku. Nie wiem czy tak powinno być.
Gdyby mógł ktoś napisać w jakiej dokładnie kolejności trzeba wykonać dialogi i questy, od momentu kiedy Saturas każe znaleźć Xardasa, żeby Xardas się nie czepiał, to byłbym wdzięczny.
Dla jasności nie należę do bandytów, a do bractwa, a jednak ten błąd występuje.
PS: O co chodzi z demonami mścicielami w opuszczonej kopalni? Są podświetlone na zielono i mnie nie atakują, a dodatkowo są cholernie twarde, bo maksymalnie naładowana burza ognia nie robi im żadnej krzywdy.
EDIT: Kiedy zaprowadziłem Corristo w bezpieczne miejsce, to Xardas się ruszył z dialogiem. Może komuś pomoże.