Problemy z zadaniami 489816 1433

O temacie

Autor

Zaczęty 2.02.2015 roku

Wyświetleń 489816

Odpowiedzi 1433

Jakub91

Jakub91

Użytkownicy
posty647
Propsy204
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mazin mówi że Gor na lin chodzi w nocy do mieszaczy i tam chleje musisz iść tam za nim.

jaga7903

jaga7903

Użytkownicy
posty26
Propsy2
  • Użytkownicy
Niekoniecznie, ja mu dałem po prostu opatrunek i zaprowadziłem go do Obozu na Bagnie

Geez

Geez

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam.
1.4.5
Zadanie "Blizna na sumieniu"
Blizna nie żyje, znalazłem Snake'a, zabiłem strażnika koło placu targowego i otworzyłem drzwi.
Snake nic nie robi, Kosa nie ma mi nic do powiedzenia. Bug?
Czekałem parę dni coby Snake przyszedł, ale nic się nie dzieje.

Siwriss

Siwriss

Użytkownicy
posty28
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie miałeś zabijać strażników na placu targowym tylko wejść po dachu jednej z chat i wejść do takiej dziury w zamku, tam jest 1 strażnik, który cię zagada i od razu zaatakuje. Zabijasz go, zabierasz od niego klucz i otwierasz drzwi i tam będzie Snake.

Geez

Geez

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cytat: Geez
zabiłem strażnika koło placu targowego i otworzyłem drzwi
Zbyt ogólnikowo...
Zabiłem tego typa, otwarłem drzwi i nikogo nie ma.

RanMar

RanMar

Użytkownicy
Ruler of Drangleic
posty31
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Ruler of Drangleic
Mazin mówi że Gor na lin chodzi w nocy do mieszaczy i tam chleje musisz iść tam za nim.

Byłem tam wieczorem i o północy i Gor na Lin nie idzie tam, może miało to wpływ to, że zabiłem Jacko i jego bimbrowników? Czy jest jakiś sposób na ukończenie tego questa w takim razie?

Czy mógłby ktoś podać kod na klucz Baal Kagana do jego skrzyni ? Skopałem zadanie i w pierwszej kolejności mu go oddałem a on już nie ma go w ekwipunku :V

One day fire will fade and dark will become a curse.
Men will be free from death; left to wander eternally.
Dark will again be ours and in our true shape
We can bury the false legends of yore.

Bragomir

Bragomir

Użytkownicy
posty20
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Napotkałem dość poważny problem. Mianowicie: wykonuje questa od Corristo dot. odnalezieniu Emila. Gadałem już z Pacho, który powiedział mi o Flincie. Teraz gadam z nim i idę bić się na arenę. Jednak po zakończonej walce wychodzę i Scatty (a także inni strażnicy w okolicy) nawala do mnie z kuszy. Wie ktoś jak temu zapobiec?

podkopek

podkopek

Użytkownicy
posty89
Propsy15
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

podkopek

Problemy z zadaniami
#807 2016-02-19, 21:35(Ostatnia zmiana: 2016-02-19, 21:54)
Co trzeba zrobić w zadaniu ze skarbem Craiga po rozmowie z Mattem? Dowiedziałem się ze Joel idzie wieczorem do jakiegoś wąwozu, gdzie jest ten wąwóz lub o której godzinie Joel tam idzie?
Jak mam wejść do królowej pełzaczy skoro asghan nie ma żadnej kwestii dialogowej? Nie zrobiłem jeszcze zadania z magazynem kopaczy, czy to jest warunek ruszenia fabuły?

Jakub91

Jakub91

Użytkownicy
posty647
Propsy204
Profesjabrak
  • Użytkownicy
wąwóz to ścieżka, idziesz na koniec obozu przed kopalnią skręcasz w lewo mijasz skałę po lewej stronie i dopiero za nią skręcasz, idąc w dół spotkasz Joela, ja do niego podszedłem on sobie poszedł a tobie zostaje dokładnie przeszukać krzaki w pobliżu na pewno coś znajdziesz, co do Asghana to pewnie masz ten sam problem co ja, aby dostać zadanie wydzielina pełzaczy musisz pogadać z Cor kalomem, tzn po przywołania posłańca on mówi coś o tym byś szukał w kopalni ale nie dostajesz jeszcze głównego zadania musisz jeszcze raz z nim porozmawiać po jakims czasie

podkopek

podkopek

Użytkownicy
posty89
Propsy15
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

podkopek

Problemy z zadaniami
#809 2016-02-19, 22:45(Ostatnia zmiana: 2016-02-19, 22:57)
Po jakimś czasie? Co to znaczy mam zrobić jakieś zadanie czy przespać się parę dni, czy co?

Jakub91

Jakub91

Użytkownicy
posty647
Propsy204
Profesjabrak
  • Użytkownicy
hm u mnie było tak że wszedłem do kopalni zobaczyłem że coś nie gra wróciłem do kaloma pogadałem z nim i dostałem zadanie "wydzielina pełzaczy", on wtedy mówi o tym że przemyślał sprawę, coś takiego sprawdź

Hosni

Hosni

Użytkownicy
posty149
Propsy51
ProfesjaAktor głosowy
  • Użytkownicy
Napotkałem dość poważny problem. Mianowicie: wykonuje questa od Corristo dot. odnalezieniu Emila. Gadałem już z Pacho, który powiedział mi o Flincie. Teraz gadam z nim i idę bić się na arenę. Jednak po zakończonej walce wychodzę i Scatty (a także inni strażnicy w okolicy) nawala do mnie z kuszy. Wie ktoś jak temu zapobiec?
Cóż miałem to samo, tyle że u mnie wystarczyło wejść w głąb areny po czym dopiero rozpocząć walkę.
Mi to pomogło, strażnicy mieli wywalone.

Użyczyłem głosu w modyfikacjach:
- Wyspa [G1]
- Laer Gjoll [G2]
- Mag [G2]

RanMar

RanMar

Użytkownicy
Ruler of Drangleic
posty31
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Ruler of Drangleic

Byłem tam wieczorem i o północy i Gor na Lin nie idzie tam, może miało to wpływ to, że zabiłem Jacko i jego bimbrowników? Czy jest jakiś sposób na ukończenie tego questa w takim razie?

Czy mógłby ktoś podać kod na klucz Baal Kagana do jego skrzyni ? Skopałem zadanie i w pierwszej kolejności mu go oddałem a on już nie ma go w ekwipunku :V

WTF, po zabiciu królowej pełzaczy poszedłem do Lina i nagle pojawiła się opcja z bandażem >,<

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Co zrobić, jeżeli po rozdaniu alkoholu nie mam żadnej opcji dialogowej z Quentinem ani alchemikiem?

Bragomir

Bragomir

Użytkownicy
posty20
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wie ktoś może gdzie znaleźć Snake'a w queście "Blizna na sumieniu". Rozmawiałem już z Kosą i mam go szukać w Starym Obozie, ale nigdzie nie jestem w stanie go znaleźć.

Jeszcze mam pytanie do kogoś kto grał po stronie SO: Rozumiem, że w IV rozdziale tradycyjnie Strażnicy wypinają się na mnie. A właśnie zauważyłem, że istnieje możliwość zakupu ciężkiej zbroi, dlatego jestem ciekaw czy będzie jeszcze możliwy jakiś awans w III rozdziale (np. na członka Żelaznej Garoty)?

Jakub91

Jakub91

Użytkownicy
posty647
Propsy204
Profesjabrak
  • Użytkownicy
hm co do garoty to jest zadanie związane z nimi musisz pogadać z jednym z więźniów, Snake jest w pokojach strażników poszukaj sprawdź wszystkie

Bragomir

Bragomir

Użytkownicy
posty20
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dzięki. A odnośnie garoty to sam poszukam i dopiero jak nie znajdę to się zapytam  :trollface:

RanMar

RanMar

Użytkownicy
Ruler of Drangleic
posty31
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Ruler of Drangleic

RanMar

Problemy z zadaniami
#817 2016-02-22, 18:57(Ostatnia zmiana: 2016-02-22, 19:18)
Mam pytania
Dostałem pewien tobołek jego opis brzmi "którymi był spętany Felgor" (tu chodzi chyba o to, że to są kajdanki). Dostałem go od tego więźnia w Starym Obozie i nie mam zielonego pojęcia co mam z nim zrobić, mógłby ktoś pomóc ?
Co mam zrobić w zadaniu Sprzedaż Eliksirów; gadałem ze wszystkimi imiennymi osobami w Obozie na Bagnie, a Cipher nie ma żadnego dialogu o tym, wie ktoś jak zrobić to zadanie ?

Jakub91

Jakub91

Użytkownicy
posty647
Propsy204
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Co do pierwszego, nie pamiętasz rozmowy z tym npc, który dał ci ten tobołek ????? przecież on tam wszystko mówi, ale jakby co to w wieży Xardaxa jest posążek, którym można przywołać ducha, niestety u mnie zadanie się zbugowało, grałem bandytą i za szybko zrobiłem jedno zadanie, gdyby ktoś chciał to odbicie obozu Quintena należy zrobić po przywołaniu ducha (chyba)

RanMar

RanMar

Użytkownicy
Ruler of Drangleic
posty31
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Ruler of Drangleic
Ten NPC nazywa się Jarred. Z tego co pamiętam to było mówione coś o duchach, aczkolwiek nie przypominam sobie, żeby powiedział coś konkretnego. Zadania też nie ma w dzienniku oraz sam Jarred mówił, że on nie chce się tym zajmować.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry