Problemy z zadaniami 546480 1433

O temacie

Autor

Zaczęty 2.02.2015 roku

Wyświetleń 546480

Odpowiedzi 1433

gothic1210
  • Gość
To już czekaj na patcha lepiej. Poprawię to. Jest to bug z podstawki z tego co widzę w skryptach. 

XxSeba

XxSeba

Użytkownicy
posty14
Profesjabrak
  • Użytkownicy

XxSeba

Problemy z zadaniami
#641 2015-12-22, 15:33(Ostatnia zmiana: 2015-12-22, 15:53)
sorry ze o to pytam moze juz jest rozwiazane te zadanie
ale nie wiem gdzie jest Silna Trucizna

Post połączony: 2015-12-22, 15:53
dobra znalazłem jak
ale mam kolejny problem otóż 
Zakupilem wejście do kopalni poszłem do Iana I nie mam Opcji dialogowej zostania Kretem

domix

domix

Użytkownicy
posty237
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
jestem nowy i nauczyłem się alchemi jak moge warzyć mikstury trwałe ?

gothic1210
  • Gość
2 poziom musisz mieć w alchemii i księgi traktujące o miksturach trwałych.

domix

domix

Użytkownicy
posty237
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
2 poziom musisz mieć w alchemii i księgi traktujące o miksturach trwałych.

gdzie moge znaleść te księgi ?

kapsel

kapsel

Użytkownicy
posty3
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam

Mam następujący problem. Chce dołączyć do obozu bandytów i mam misje od Quentina by zebrać informacje od Mordraga który znajduje się w SO niestety u mnie Mordrag znajduje się w NO w karczmie na jeziorze za sprawa misji od Thorusa i nie mam opcji dialogowej na ta misje. A nie chce zaczynać od początku ponieważ zrobiłem bardzo dużo misji i mam już 13h gry po prostu nie uśmiecha mi się znów zaczynać od początku.
Proszę o pomoce rade lub cokolwiek. Próbowałem przyzwać Mordraga za pomocą kodu ale nie działa u mnie może dlatego ze się brzydzę kodów :P.

Pozdrawiam Kapsel

Narkan

Narkan

Użytkownicy
posty435
Propsy115
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
Pewnie pozostaje ci dołaczenie do innych gildii

KarolskyDamiansky

KarolskyDamiansky

Użytkownicy
Strażnik Strażników
posty78
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Strażnik Strażników
Dobra dziś udało mi się znaleźć rozwiązanie na Roscoe, wystarczyło rzucić na niego "Urok" ale nasuneło mi się kolejne pytanie, mam znaleźć doświadczonego Kopacza dla
Quentina, i kto to ma być ? pogadałem nawet z Grimesem, i nic, pół kolonii na Marvinie "Przeleciałem" i nikogo nie znalazłem..

"Smoki mają jakiegoś władcę, ale nie chcą o nim nic mówić. Oczywiście poza tekstami typu „Nasz pan przyjdzie i zniszczy świat” i takie tam" - Z pamiętnika Bezimiennego, ???r

gothic1210
  • Gość
bodajże guy, ktoś powinien być na placu w bractwie

KarolskyDamiansky

KarolskyDamiansky

Użytkownicy
Strażnik Strażników
posty78
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Strażnik Strażników
Tak, Guy, udało mi się go jednak odnaleźć, gdy tepłem się do bractwa zobaczyć czy coś się tam w 5 rozdziale dzieje, ale teraz mam jeden problem, gdy jestem w mieście orków gra mi Crashuje, można coś poradzić ? czy to raczej wina mojego drewnianego kompa czy coś ?

"Smoki mają jakiegoś władcę, ale nie chcą o nim nic mówić. Oczywiście poza tekstami typu „Nasz pan przyjdzie i zniszczy świat” i takie tam" - Z pamiętnika Bezimiennego, ???r

gothic1210
  • Gość
prawdopodobnie tak. jedyne co mogę polecić to spróbować zmniejszyć widoczność na czas chodzenia po mieście pełnym orków.

Namiot

Namiot

Użytkownicy
posty399
Propsy48
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Po rozmowie z Diego i Dexterem w sprawie Rączki do kogo trzeba iść ? Mam coś o wrogach Rączki i Mordragu w związku z bronią szkodników, jednak Mrodrag będący w karczmie na jeziorze nie ma nic do powiedzenia.

Rączkę musiałem ożywić kodem, poszedł do Jeremiesza, ale nie moge z nim pogadać.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@up Rączka powinien być martwy i leżeć w karczmie na jeziorze. (choć nie wiem co naprowadza nas na ten trop). Po przeszukaniu go gadasz z Silasem i wracasz do Diega.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Namiot

Namiot

Użytkownicy
posty399
Propsy48
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
U mnie leżał martwy w swojej chacie i myślałem, że "coś" go ubiło. Mało tego Pacho też mi jakoś poległ przed tym co mnie przekonała o wystąpieniu błędu, dzięki.

Kurgan

Kurgan

Użytkownicy
posty85
Propsy7
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Witam mam pewien problem może mi ktoś gdzie jest zaginiony posłaniec Diego który miał mu przynieść listę ze starej kopalni z góry dzięki.

Łeb jest mój, no i chuj.

Abaddon

Abaddon

Moderator działu
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Moderator działu
Rozejrzyj się w jaskini zębaczy pomiędzy Starą Kopalnią, a Obozem Bandytów.

kageyoshi

kageyoshi

Użytkownicy
posty173
Propsy36
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem. Gram od wczoraj i mam zadanie iść pokropić zbeszczeszczone nagrobki kopaczy nad zawaloną kopalnią. Byłem tam, pobiłem tych kopaczy ale jak mam je pokropić? Aha i przypadkiem wypiłem tą wodę święconą -.- i gdzie jest posąg Beliara??

Abaddon

Abaddon

Moderator działu
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Moderator działu
Nie należy ich pokropić. Musisz zabić Kopaczy i zabrać im Kamień Wiedzy.
Pokropić należy kapliczkę Beliara, która znajduje się obok Starego Obozu, w jaskini obok wejścia na ziemie orków.

Kurgan

Kurgan

Użytkownicy
posty85
Propsy7
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Mam pytanie gdzie jest Uturiel bo nie mam pojęcia gdzie jest ta jego jaskinia.

Łeb jest mój, no i chuj.

KarolskyDamiansky

KarolskyDamiansky

Użytkownicy
Strażnik Strażników
posty78
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Strażnik Strażników
Uturiel to ten mag ognia "Dezerter" tak ? (Bo już nie pamiętam ;p) ale jeśli chodzi o niego, to jest to ta jaskinia, co w g2 jest kopalnia Fajetha, ta pod wieżą Xardasa

0 użytkowników
Do góry