Problemy z zadaniami 503971 1433

O temacie

Autor

Zaczęty 2.02.2015 roku

Wyświetleń 503971

Odpowiedzi 1433

Hysek96

Hysek96

Użytkownicy
posty14
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Hysek96

Problemy z zadaniami
#620 2015-09-12, 15:52(Ostatnia zmiana: 2015-09-13, 12:25)
A nie wiem sam bo kolega zgrał Mi folder ze swojego kompa i tam był już jeden mod wgrany. Pobiore na wszelki wypadek i zainstaluje.

Post połączony: 2015-09-13, 12:25
Masz zainstalowane GMDK?
Zainstalowałem i pomogło, dzięki za pomoc, przeszedłem wczoraj edycję i chyba zacznę grać pod inną budowę postaci i z innym obozem ;)

gothic1210
  • Gość
E tam, teraz to na patcha czekaj. xD

Hysek96

Hysek96

Użytkownicy
posty14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A kiedy będzie? I czy będzie coś nowego? ;d 

gothic1210
  • Gość
Powinien w tym roku wyjść. Powinien... A nowego będzie bardzo dużo. 

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
W tym roku :( Zalamales mnie i zlamales mi serduszko... mialem nadzieje po tym tekscie, że oho! Outlander w tym tygodniu wyda patcha! A tu chuj, spryciarz dal sobie termin do konca roku... :D

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

maxoku

maxoku

Użytkownicy
zapath
posty27
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • zapath
Ta, do tej pory to można przejść grę wszystkimi obozami i budowami postaci :lol:.

gothic1210
  • Gość
Nie będę owijał w bawełnę. Zostało jeszcze oskryptować nowe zadania (około 20-30) i dużo prac nad lore. Nie zapominajmy też o testach. Przy okazji też powiem, że Mark tuninguje obozy.

lusjusz

lusjusz

Użytkownicy
posty13
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam,
Mam problem z misją Nieudolni magicy, a mianowicie z gosciem imieniem bofur/ bafur -  jakoś tak. Powinien być w jaskini za wodospadem, lecz go nie ma. Czy jest jakiś "kod" zeby go przywołać lub zakończyć misje ?
Pozdrawiam

I Want To Believe

gothic1210
  • Gość
Elo. 
Insert ORG_956_Bofur 

lusjusz

lusjusz

Użytkownicy
posty13
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
piękne dzięki, super, że tak szybko odpowiedziałeś.
Dobra robota z tym modem.
Pozdrawiam

I Want To Believe

ExtremeD100

ExtremeD100

Użytkownicy
posty41
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy

ExtremeD100

Problemy z zadaniami
#630 2015-10-25, 21:42(Ostatnia zmiana: 2015-10-25, 23:55)
Nie wiem czy to pytanie było, ale szukałem długo.
Mianowicie czy zrobiliście zadanie od Rączki, który zleca nam przeszukać pod ziemia SO w celu zgarnięcia jakiś wartościowych rzeczy? Udało mi się tylko porozmawiać ze strażnikiem który stoi przed drzwiami, dalej nie mam pojęcia co mam zrobić. Dodam, że nie mam opcji dialogowej z Bergiem ( jeśli nie pomieszałem imienia).

EDIT: Nie ważne, udało mi się zrobić.
A co z tym strażnikiem karczmy? Jak mam to wykonać?

Foxik

Foxik

Użytkownicy
posty20
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Robiłem questa na zostanie guru, zapisałem przed całym procesem. Po wykonaniu mistury(pisało że mikstura udana) Miałem dwie opcje: podgrzewać 15 i 12 minut(?) Użyłem opcji 12 minut i mikstura naturalnie się nie udała. Po wczytaniu save podczas interakcji ze stołem alchemicznym nie mam okienka monologu(tylko wykonuje animację w kółko). Na wcześniejszych save też nie mogę uzywać alchemii :/ 
Bez samej alchemii przezyję, najwyżej bedę kupował potki :P Ale mikstury oczyszczenia nie zrobię :< Może podacie kod na nią bo bardzo chciałby, dołączyć do tych guru xD 

Zawijasek

Zawijasek

Użytkownicy
Wielki Zawijasek
posty9
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Wielki Zawijasek
Witam , rozpoczynam ten wątek ponieważ niedawno zainstalowałem modyfikacje i spotkałem pewnego Buga dotyczącego zadania z raportem od Mordraga ,wogóle nie mam z nim dialogu.Wiem że podobno patch 1.4.01 naprawia ten bug jednak patchu 1.4.01 już nie ma (Usunięto zawartość) i chciałem się spytać czy może ktoś wie jak to rozwiązać bo to jest jednak wkurzające jak grasz i tu nagle Bug do którego narazie nie ma rozwiązania  :/                               
Jeżeli ktoś z was umie to rozwiązać to bardzo proszę o odpowiedź  :)    (Obecnie gram na wersji 1.4.02)

Post połączony: 2015-12-14, 15:18
Do którego jest rozwiązanie ale go nie znam :P *

Duke Nukem

Duke Nukem

Gry (themodders@telegram)
Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Gry (themodders@telegram)
  • Król Duke Nukem
Witam , rozpoczynam ten wątek ponieważ niedawno zainstalowałem modyfikacje i spotkałem pewnego Buga dotyczącego zadania z raportem od Mordraga ,wogóle nie mam z nim dialogu.Wiem że podobno patch 1.4.01 naprawia ten bug jednak patchu 1.4.01 już nie ma (Usunięto zawartość) i chciałem się spytać czy może ktoś wie jak to rozwiązać bo to jest jednak wkurzające jak grasz i tu nagle Bug do którego narazie nie ma rozwiązania  :/                               
Jeżeli ktoś z was umie to rozwiązać to bardzo proszę o odpowiedź  :)    (Obecnie gram na wersji 1.4.02)

Post połączony: 2015-12-14, 15:18
Do którego jest rozwiązanie ale go nie znam :P *

Bez 1.4.01 nie da rady. Chyba że se pozmieniasz gildie czy coś tam ja bym spytał się @Outlander w privie.

wiwi

wiwi

Użytkownicy
posty152
Propsy36
Profesjabrak
  • Użytkownicy

KarolskyDamiansky

KarolskyDamiansky

Użytkownicy
Strażnik Strażników
posty78
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Strażnik Strażników
Witam, pogrywam se w ER i jestem już w 4 rozdziale przed odbijaniem Wolnej Kopalni, i mam pytanie, wielokrotnie czytałem że Corristo żyje itd, i że jest gdzieś koło wodospadu jak się idzie do NO, ale nie mogę go znaleźć, wie ktoś gdzie on jest ?

"Smoki mają jakiegoś władcę, ale nie chcą o nim nic mówić. Oczywiście poza tekstami typu „Nasz pan przyjdzie i zniszczy świat” i takie tam" - Z pamiętnika Bezimiennego, ???r

gothic1210
  • Gość
W drodze na plac wymian powinien być. 

KarolskyDamiansky

KarolskyDamiansky

Użytkownicy
Strażnik Strażników
posty78
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Strażnik Strażników
Kurde biegałem tam 10 min temu i nie natknąłem się na niego a jedynie na tych co zbiegli z krukiem, ale pobiegam jeszcze może się kiedyś na rozstaju dróg na niego natknę, może to przez to że grałem na 1.4.0.1 a wgrałem patch 1.4.0.2 i na starych save'ach grałem ale nwm..

"Smoki mają jakiegoś władcę, ale nie chcą o nim nic mówić. Oczywiście poza tekstami typu „Nasz pan przyjdzie i zniszczy świat” i takie tam" - Z pamiętnika Bezimiennego, ???r

gothic1210
  • Gość
Ale Corristo pojawia się dopiero wtedy jak będziesz musiał iść do Opuszczonej Kopalni. 

KarolskyDamiansky

KarolskyDamiansky

Użytkownicy
Strażnik Strażników
posty78
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Strażnik Strażników
Aha, no dobra, czyli raczej to nie nastąpi ;p Bo albo coś pominąłem, albo jest to niemożliwe dla ścieżki którą obrałem, lub poprostu jeszcze do tego nie doszedłem, bo na początku szedłem ścieżką Starego Obozu, teraz jestem najemnikiem, dostałem od jakiegoś innego najemnika cynk  że Lares chce mnie widzieć, ale nie mogę do niego wejść bo Roscoe mnie zatrzymuje, a gdy się przez niego przebiję, to atakuje mnie Lares, więc chyba się poddam i zacznę grę od nowa w Nowym Obozie ;p

0 użytkowników
Do góry