Nie za 5%. Za pierwszy poziom walki bronią. W Gothicu są tylko po 2 poziomy.
tak o tym wiem al chodzi o to że szansa na krytyka jest tylko 5 %:) noa le przyzwyczaiły mnie mroczne tajemnice do braku ciosów krytycznych no ale tam było znacznie wiecej poziomów do wbicia niż w edycji rozszerzonej nie mówiąc już o tym że zadania było znacznie lepiej dopracowane i można było wszystkie ukończyć:) ale mt nie mam zamiaru przechodzić po raz czwarty bo już chyba znam na pamięć wszystkie questy:) ER mnie przekonała gdyż to taka bardziej dopracowana wersja gothica:)
Post połączony: 2015-08-20, 14:52
Jak nagle wszystko nie pierdolnie to tak, albo nawet wcześniej,. Ale na wakacje i wrzesień nie liczcie. Nie dam rady po prostu. Ale we wrześniu myślę, że mod powinien mieć już status "oczekuję na testy".
najważniejsze byście dopracowali zadania w modzie by wszystkie dało się ukończyć bez bugów no i rzecz jasna dało się w maire przyzwojcie grać bez crashy i zacinek:) dodali byście więcej jakiś fantów, ukrytych skrzyń w świecie gry bo jednak jest dużo miejsc w górniczej dolinie niewykorzystanych np
- jaskinia i kamienny krąg przy zatopionej wieży Xardasa
- wiele innych jaskiń w których praktycznie nic nie ma
- wiele miejscówek na wzniesieniach
- fanty w skrzyniach w nowych obozach też powinny coś zawierać lepszego w sobie, skrzynia w obozie myśliwych gdzie kombinacja zamku jest niesamowicie długa i trzeba się pomęczyć a po otwarciu okazuje się że skrzynia nie była warta otwierania
a to tylko kilka przykładów niewykorzystanych