Problemy z zadaniami 545691 1433

O temacie

Autor

Zaczęty 2.02.2015 roku

Wyświetleń 545691

Odpowiedzi 1433

Abaddon

Abaddon

Moderator działu
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Moderator działu
Nie masz pewnie księgi z przepisami.

Nystory

Nystory

Użytkownicy
posty12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Skąd ją wziąć?

Abaddon

Abaddon

Moderator działu
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Moderator działu
Kupić na przykład u Riordiana.

Nystory

Nystory

Użytkownicy
posty12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kupiłem jakieś dwie księgi z przepisami, przeczytałem i nadal nic.

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta
Czy jak zainstalowałeś patcha to grasz na starych save?

"Jestem NAJLEPSZYM Nekromantą na świecie, jedynym władcą podziemi, ożywieńców, i demonów... Dziwko!"

PC, na którym siedzę:

Karta Graficzna: GeForce GTX 550Ti
Procesor: Intel(R) Core(TM) Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz
Pamięć: 3,00GB pamięci RAM (użyteczne 3,00 GB)
System Operacyjny: Windows 7 Ultimate.

Nystory

Nystory

Użytkownicy
posty12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Możliwe... a to psuje coś? :c

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Nigdy nie zaleca się po wgraniu patcha kontynuowania rozgrywki....

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta
Amen.

"Jestem NAJLEPSZYM Nekromantą na świecie, jedynym władcą podziemi, ożywieńców, i demonów... Dziwko!"

PC, na którym siedzę:

Karta Graficzna: GeForce GTX 550Ti
Procesor: Intel(R) Core(TM) Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz
Pamięć: 3,00GB pamięci RAM (użyteczne 3,00 GB)
System Operacyjny: Windows 7 Ultimate.

gothic1210
  • Gość
A masz przy sobie te książki? Dopiero w 1.4.5 będzie wystarczyło tylko raz przeczytać. 

valdemmar11

valdemmar11

Użytkownicy
posty7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
mam pytanie do użytkowników którzy znają się w temacie
mianowicie chodzi mi o rozwój postaci w gothic edycja rozszerzona 1.4.02

na poprzednich wersjach edycji rozszerzonej za nauke siły czy zręczności płaciłem 5 PN i 50 bryłek odkąd mam wersje 1.4.02 płace za nauke np u diega 10PN za 5 pkt siły nie mówie już o walce bronią gdzie pierwszy poziom kosztuje 40 PN
czy te droższe teraz rozwijanie bohatera wprowadza patch do edycji rozszerzonej 1.4.02 bo sam niewiem
nie chciał bym usuwac tego patcha bo naprawia wiele bugów w zadaniach ale znowu nie chce tak drogo płącić za nauke danej umiejętności
czy jest możliwy powrót do wcześniejszych wymogów bez usuwania patcha??? może da się coś w plikach pozmieniać??

Proszę o odpowiedź

valdemmar11

valdemmar11

Użytkownicy
posty7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
nie ukończyłem jeszcze tej modyfikacji więc mam pytanie czy można dostać się do obozu bandytów i wykonac jakieś qesty bez dołączania do nich:) zamierzam dołączyć do Nowego obozu ale chciałbym też doatć sie do obozu bandytów i moze wykonać jakieś zadania

pytanie bezpośrednio do tych co ukończyli moda

tuldor88

tuldor88

Użytkownicy
Spamer, hejter, męczydupa
posty187
Propsy41
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Spamer, hejter, męczydupa
W najnowszej dostępnej obecnie wersji jest błąd dotyczący tego ile wynosi nauka danych umiejętności/cech (w dialogu masz podaną cenę PN dwukrotnie wyższą niż ta jaka naprawdę jest wydawana).

W kolejnej wersji (jaką Outlander powinien - mam nadzieję- niedługo wypuścić) nauka będzie przypominała tą z gothica 2 (koszt będzie rósł wraz z tym im bardziej rozwijamy daną dziedzinę). Doradzam zaczkać, liczę, że przed końcem wakacji cosik się pojawi :)

valdemmar11

valdemmar11

Użytkownicy
posty7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
nie wydaje mi tyle punktów pn co w dialogach:) wbijam poziom dostaje 10PN i jak zakupie u diega +5 siły to trace to 10 PN:) ale cena akurat cena statystyk takich jak siła, zręczność i mana mi nie przeszkadza gorzej jak za 5% walki daną bronią musze wywalić 40PN:) a najnowszego patcha 1.4.02 nie moge odinstalowac bo naprawia bugi w zadaniach niektórych:)co do rozwoju postaci to ponoć walka broią ma być tak jak w risenie 10 poziomó po 10PN:)
co do wydania finalnej wersjie ER 1.4.5 to jeszcze długo poczekamy watpie by się pojawiła jeszcze w tym roku:)

gothic1210
  • Gość
Będzie można wejść do nich na czwartym rozdziale jako Najemnik. Ale questów pobocznych raczej nie uświadczysz. 

gothic1210
  • Gość
Nie za 5%. Za pierwszy poziom walki bronią. W Gothicu są tylko po 2 poziomy. 
W kolejnej wersji (jaką Outlander powinien - mam nadzieję- niedługo wypuścić) nauka będzie przypominała tą z gothica 2 (koszt będzie rósł wraz z tym im bardziej rozwijamy daną dziedzinę). Doradzam zaczkać, liczę, że przed końcem wakacji cosik się pojawi :)
Niestety nie da rady. Jeszcze jest sporo do roboty. Nic nie przetestowane... Jeszcze poczekacie.

Jakub91

Jakub91

Użytkownicy
posty647
Propsy204
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ale na gwiazdkę dostaniemy prezent ?

gothic1210
  • Gość
Jak nagle wszystko nie pierdolnie to tak, albo nawet wcześniej,. Ale na wakacje i wrzesień nie liczcie. Nie dam rady po prostu. Ale we wrześniu myślę, że mod powinien mieć już status "oczekuję na testy".

valdemmar11

valdemmar11

Użytkownicy
posty7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ok udało mi się tam dostać w pierwszym rozdziale mianowicie ominołem tego strażnika doyla i pogoadałem ze wszystkimi bandytami:) udało mi się uzyskać tylko jedno zadanie od kucharza z dostawą ziół i czegoś tam od draxa niby niewiele ale zawsze coś:)

valdemmar11

valdemmar11

Użytkownicy
posty7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie za 5%. Za pierwszy poziom walki bronią. W Gothicu są tylko po 2 poziomy.

tak o tym wiem al chodzi o to że szansa na krytyka jest tylko 5 %:) noa le przyzwyczaiły mnie mroczne tajemnice do braku ciosów krytycznych no ale tam było znacznie wiecej poziomów do wbicia niż w edycji rozszerzonej nie mówiąc już o tym że zadania było znacznie lepiej dopracowane i można było wszystkie ukończyć:) ale mt nie mam zamiaru przechodzić po raz czwarty bo już chyba znam na pamięć wszystkie questy:) ER mnie przekonała gdyż to taka bardziej dopracowana wersja gothica:)

Post połączony: 2015-08-20, 14:52
Jak nagle wszystko nie pierdolnie to tak, albo nawet wcześniej,. Ale na wakacje i wrzesień nie liczcie. Nie dam rady po prostu. Ale we wrześniu myślę, że mod powinien mieć już status "oczekuję na testy".

najważniejsze byście dopracowali zadania w modzie by wszystkie dało się ukończyć bez bugów no i rzecz jasna dało się w maire przyzwojcie grać bez crashy i zacinek:) dodali byście więcej jakiś fantów, ukrytych skrzyń w świecie gry bo jednak jest dużo miejsc w górniczej dolinie niewykorzystanych np
- jaskinia i kamienny krąg przy zatopionej wieży Xardasa
- wiele innych jaskiń w których praktycznie nic nie ma
- wiele miejscówek na wzniesieniach
- fanty w skrzyniach w nowych obozach też powinny coś zawierać lepszego w sobie, skrzynia w obozie myśliwych gdzie kombinacja zamku jest niesamowicie długa i trzeba się pomęczyć a po otwarciu okazuje się że skrzynia nie była warta otwierania
a to tylko kilka przykładów niewykorzystanych

Mark56

Mark56

Moderator
som veľký magič
posty1632
Propsy1846
ProfesjaAnimator
  • Moderator
  • som veľký magič
skrzynia w obozie myśliwych gdzie kombinacja zamku jest niesamowicie długa i trzeba się pomęczyć a po otwarciu okazuje się że skrzynia nie była warta otwierania
Nie każda twoja akcja w grze powinna być wynagradzana lootem. To nie jest jakieś diablo gdzie z hord demonów spadają epickie miecze i złoto.....
fanty w skrzyniach w nowych obozach też powinny coś zawierać lepszego w sobie
Czemu ? W ludzie w NO to zwykli prostacy, głownie szkodniki. Tylko siedzą na dupie, pala ziele i pija ryżówkę, nie sadze by ktoś z nich zgromadzał skarby w skrzyni.

0 użytkowników
Do góry