Tekstury Maliksoft'a 257340 462

O temacie

Autor Maliksoft

Zaczęty 19.01.2015 roku

Wyświetleń 257340

Odpowiedzi 462

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany

Maciej

Tekstury zbroi i straganów
#80 2015-04-07, 21:05(Ostatnia zmiana: 2015-04-07, 21:16)
Nie żeby coś, ale nie sądzę żeby tak wyglądali mieszkańcy jarkendaru :D Raczej chodzili w zbroi kruka :)
Ale tex dobra. :D

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Nie żeby coś, ale nie sądzę żeby tak wyglądali mieszkańcy jarkendaru Raczej chodzili w zbroi kruka
Ale tex dobra.
No nie wydaje mi sie.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Maliksoft

Maliksoft

Użytkownicy
st. szer. Malikowski
posty104
Propsy249
ProfesjaGrafik 2D
  • Użytkownicy
  • st. szer. Malikowski

Maliksoft

Tekstury zbroi i straganów
#82 2015-04-07, 21:23(Ostatnia zmiana: 2015-04-07, 21:33)
Szczerze to sam nie wiem jak oni wyglądali (tego to nawet najstarsi górale nie wiedzą) :D, lecz sądząc po malowidłach, budowlach, artefaktach, klimacie itp. to wnioskuję że ich kultura bardzo przypomina Azteków, Majów i Inków, dlatego stąd ten pomysł :). A o ile dobrze pamiętam to wewnątrz piramid i budowli są przetstawiane tego typu malowidła:

Draquer

Draquer

Użytkownicy
Problematyk :F
posty360
Propsy23
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Problematyk :F
Zbroja Kruka jak sama nazwa wskazuje jest dla Kruka, którego ożywił Beliar i stworzył mu ten pancerz specjalnie dla niego, czyli została stworzona po wypędzeniu Śniącego, A raczej wydaje mi się że kiedy Bezi biega po Kolonii to już ludzie z Jarkendaru dawno gryzą piach. Lecz jeszcze jest Stara Zbroja która wygląda zupełnie tak samo jak Zbroja Kruka tylko że trochę zabrudzona :hmmm:

Spoiler
#include<iostream>
using namespace std;

int main()
{
      cout << "Hello theModders" <<endl;
      return 0;
}

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
Ale Kruka przecież Beliar nie ożywił, jakbyś czytał dialogi uważnie, to wiedział byś, że Kruk wyprowadził cześć starego obozu i razem znaleźli się w Jarkendarze. W czym chodzili mieszkańcy Jarkendaru się już nie dowiemy.

R4zor

R4zor

Użytkownicy
posty456
Propsy141
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Malik, dobry pancerz żeś utworzył, pasuje z zestawem twoich wcześniejszych: ciał wojowników i ich twarzy. Po prostu majstersztyk xD!

Draquer

Draquer

Użytkownicy
posty360
Propsy23
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Ale Kruk dostał od Bezimiennego wpierdol w jedynce :P. A co do czytania dialogów to czytałem uważnie chyba jak przeszedłem pierwsze 2 razy, potem pamiętałem (a przynajmniej tak mi się wydawało :D )
Nie dowiemy się w czym chodzili, ale to co zrobił Malik pasuje do Jarkendaru :)

Spoiler
#include<iostream>
using namespace std;

int main()
{
      return 0;
}

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
Nie dostał wpierdolu bo teoretycznie to bezmienny miał zabić Gomeza z Bartholem, ale w praktyce to chyba każdy skaskował cały obóz.

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Zbroja Kruka jak sama nazwa wskazuje jest dla Kruka, którego ożywił Beliar i stworzył mu ten pancerz specjalnie dla niego, czyli została stworzona po wypędzeniu Śniącego.
Co ty pieprzysz? :|  Zbroja kruka to tak naprawdę odnowiona stara zbroja. Noszą tą zbroję zombie, oraz rademes, oraz dwaj kapłani, co sugeruje, że nawet jeśli mieszkańcy jarkendaru nie nosili tej zbroi, to kasta wojowników tak. 

Kruk po prostu znalazł tą zbroję, i odpicował. Natomiast pewnie i tak nie wszyscy w tej zbroi chodzili :P

Splash

Splash

Moderator
posty4209
Propsy3412
ProfesjaNierób
  • Moderator
Zbroja Kruka to zbroja Kasty Wojowników, która została tak nazwana, bo twórcy mieli taki kaprys. Gdyby była dostępna dla gracza bez użycia kodów, inaczej by się nazywała.

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Zbroja Kruka jak sama nazwa wskazuje jest dla Kruka, którego ożywił Beliar i stworzył mu ten pancerz specjalnie dla niego, czyli została stworzona po wypędzeniu Śniącego, A raczej wydaje mi się że kiedy Bezi biega po Kolonii to już ludzie z Jarkendaru dawno gryzą piach. Lecz jeszcze jest Stara Zbroja która wygląda zupełnie tak samo jak Zbroja Kruka tylko że trochę zabrudzona

Zbroja Kruka to zbroja Kasty Wojowników, która została tak nazwana, bo twórcy mieli taki kaprys. Gdyby była dostępna dla gracza bez użycia kodów, inaczej by się nazywała.

Cytat: Draquer w Wczoraj o 21:43Zbroja Kruka jak sama nazwa wskazuje jest dla Kruka, którego ożywił Beliar i stworzył mu ten pancerz specjalnie dla niego, czyli została stworzona po wypędzeniu Śniącego.Co ty pieprzysz?   Zbroja kruka to tak naprawdę odnowiona stara zbroja. Noszą tą zbroję zombie, oraz rademes, oraz dwaj kapłani, co sugeruje, że nawet jeśli mieszkańcy jarkendaru nie nosili tej zbroi, to kasta wojowników tak. 

Kruk po prostu znalazł tą zbroję, i odpicował. Natomiast pewnie i tak nie wszyscy w tej zbroi chodzili

Nie wydaje mi sie, żeby to w ogole była zbroja Jarkendarczyków. A jeżeli już, to predzej byłbym blizej stwierdzenia, że to są zbroje CEREMONIALNE, służące do chowania w nich zmarłych (patrz kilka Zombi, Quahodron, Rademes), anizeli takie, w ktorych chodzili na codzien.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler

R4zor

R4zor

Użytkownicy
posty456
Propsy141
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Trafne spostrzeżenie

Draquer

Draquer

Użytkownicy
posty360
Propsy23
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Z tego co stworzyła Piranha można by napisać cały podręcznik historyczny :lol:
Zostańmy przy tym co napisał Werewolf :D

Spoiler
#include<iostream>
using namespace std;

int main()
{
      return 0;
}

Zucklov

Zucklov

Quest Pack Team
Sztywniutko
posty1220
Propsy1241
ProfesjaSkrypter
  • Quest Pack Team
  • Sztywniutko
Z tego co stworzyła Piranha można by napisać cały podręcznik historyczny :lol:
To musiałby być wyjątkowo słaby podręcznik historyczny.

Lieb Vaterland magst ruhig sein

Splash

Splash

Moderator
posty4209
Propsy3412
ProfesjaNierób
  • Moderator
Werewolf, w jaskini niedaleko, gdzie Greg zakopał kompas Garreta, są zombie w tych zbrojach i pierścień Kasty Wojowników. Rademes i Quarhadron byli w Kaście Wojowników. Kruk nosi tę zbroję, ale czy byłby na tyle nienormalny żeby zdjąć ją z trupa, który gnił nie wiadomo ile?

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Werewolf, w jaskini niedaleko, gdzie Greg zakopał kompas Garreta, są zombie w tych zbrojach i pierścień Kasty Wojowników. Rademes i Quarhadron byli w Kaście Wojowników. Kruk nosi tę zbroję, ale czy byłby na tyle nienormalny żeby zdjąć ją z trupa, który gnił nie wiadomo ile?
Co nadal może potwierdzać to, że to ZMARŁYCH chowano w tych zbrojach, a nie, że chodzili oni w zywych. Jak umrzesz w dresie i lapciach to też sie tak dasz pochować? Bo ja bym straszył zza grobu za to.

Zombi - znaczy, ze musieli umrzeć, zostać pochowani a wiec i ubrać ich należało. Quahodron i Rademes - przecież oni także nie żyją, także ich chowano. A Kruk nie jest członkiem Kasty Wojowników, a z dialogów grze nie wynika, że mógłby w ogole wiedzieć cokolwiek o kulturze Jarkhendaru. Po prostu został nakierowany przez Beliara i poszedł.

Jeżeli sie tak czepiamy, drodzy koledzy, to pragne zauwazyc, że zbroja Paladyna jest identyczna co Zbroja Kruka, ino tylko hełm posiada. O kurwa, chyba są z Kasty Wojowników.

KOMPUTER:
Spoiler

Splash

Splash

Moderator
posty4209
Propsy3412
ProfesjaNierób
  • Moderator
Co nadal może potwierdzać to, że to ZMARŁYCH chowano w tych zbrojach, a nie, że chodzili oni w zywych. Jak umrzesz w dresie i lapciach to też sie tak dasz pochować? Bo ja bym straszył zza grobu za to.
To dlaczego znajdowali się w tej jaskini, a nie w domu Strażników Umarłych? W czwartym rozdziale zombie znajdują się na bagnach - wśród tych zombie są także te w zbrojach. Dom Strażników Umarłych jest dość daleko od bagien.

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Jeżeli sie tak czepiamy, drodzy koledzy, to pragne zauwazyc, że zbroja Paladyna jest identyczna co Zbroja Kruka, ino tylko hełm posiada. O kurwa, chyba są z Kasty Wojowników.
Teraz dowaliłeś  :lol:

Zresztą chowanie zmarłych z zbrojach? SERIO? Bardziej debilnego pomysłu nie widziałem, skoro taka zbroje bardziej przydałaby się żywym, niż umarłym.  :pokerface:
Nikt nawet tak nie robi, w żadnej kulturze, cywilizacji.
Na pewno by tracili taką dobrą zbroję, pod względem wytrzymałości która dorównuje zbroi palka, żeby tylko ich pochować  :ayfkm:

W ogóle nie mam pojęcia na jakiej podstawie tak twierdzisz, skoro wszystko temu zaprzecza  :pokerface:

Razakel

Razakel

Quest Pack Team
Dużo gada, mało robi
posty304
Propsy58
ProfesjaTester
  • Quest Pack Team
  • Dużo gada, mało robi
Może przestaniecie się kłócić w tym temacie? On nie jest od tego.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
CytujCo nadal może potwierdzać to, że to ZMARŁYCH chowano w tych zbrojach, a nie, że chodzili oni w zywych. Jak umrzesz w dresie i lapciach to też sie tak dasz pochować? Bo ja bym straszył zza grobu za to.To dlaczego znajdowali się w tej jaskini, a nie w domu Strażników Umarłych? W czwartym rozdziale zombie znajdują się na bagnach - wśród tych zombie są także te w zbrojach. Dom Strażników Umarłych jest dość daleko od bagien.

@Splash A o powodzi wywolanej zapomniales? To co było jaskinią podczas rozkwitu Jarkendarczyków mogło być grobowcem. To juz takie bardziej gdybanie, ale zombi nie biorą sie znikąd - aby mogłby byc zombi, ktoś musiał umrzeć.

Cytat: Werewolf w Dzisiaj o 16:27Jeżeli sie tak czepiamy, drodzy koledzy, to pragne zauwazyc, że zbroja Paladyna jest identyczna co Zbroja Kruka, ino tylko hełm posiada. O kurwa, chyba są z Kasty Wojowników.Że co? Przecież one zupełnie inaczej wyglądają 

Zresztą chowanie zmarłych z zbrojach? SERIO?  Na pewno by tracili taką dobrą zbroję, pod względem wytrzymałości która dorównuje zbroi palka, żeby tylko ich pochować 

W ogóle nie mam pojęcia na jakiej podstawie tak twierdzisz, skoro wszystko temu zaprzecza 

@Mac Dun Jaki Ty jestes kurwa glupi. Albo niedoinformowany. Radze sie pouczyć troche historii i poszperac nie to, co w podreczniku szkolnym, a samemu z ciekawosci, bo TAK - rycerzy w średniowieczu i tym podobne chowalo sie w zbrojach. U ludów Amerykańskich typu Aztecy, Inkowie, Majowie czy później Indianie chowało sie w szatach ceremonialnych - co dalej nie wykluczało, że taka szata nie mogła być zbroją, tym bardziej, że mowimy tutaj o Kaście Wojowników - wojownikach. Jaka szata ceremonialna bedzie bardziej odpowiednia od zbroi? Żadna.

Post połączony: 2015-04-08, 16:43
Może przestaniecie się kłócić w tym temacie? On nie jest od tego.

Racja. Tyle, że sie nie kłocimy - no może Mac Dun próbuje - a dyskutujemy, a dyskusja zawsze uczy czegoś nowego, ja sie czegoś dowiem od kogos, ktoś ode mnie, dyskusja to dobra rzecz. Fajnie by bylo, jakby @Adanos albo @Avallach  oddzielil to od reszty tematu i bysmy mogli tam dalej dyskutować.

KOMPUTER:
Spoiler

0 użytkowników
Do góry