CytujCo nadal może potwierdzać to, że to ZMARŁYCH chowano w tych zbrojach, a nie, że chodzili oni w zywych. Jak umrzesz w dresie i lapciach to też sie tak dasz pochować? Bo ja bym straszył zza grobu za to.To dlaczego znajdowali się w tej jaskini, a nie w domu Strażników Umarłych? W czwartym rozdziale zombie znajdują się na bagnach - wśród tych zombie są także te w zbrojach. Dom Strażników Umarłych jest dość daleko od bagien.
@Splash A o powodzi wywolanej zapomniales? To co było jaskinią podczas rozkwitu Jarkendarczyków mogło być grobowcem. To juz takie bardziej gdybanie, ale zombi nie biorą sie znikąd - aby mogłby byc zombi, ktoś musiał umrzeć.
Cytat: Werewolf w Dzisiaj o 16:27Jeżeli sie tak czepiamy, drodzy koledzy, to pragne zauwazyc, że zbroja Paladyna jest identyczna co Zbroja Kruka, ino tylko hełm posiada. O kurwa, chyba są z Kasty Wojowników.Że co? Przecież one zupełnie inaczej wyglądają 
Zresztą chowanie zmarłych z zbrojach? SERIO? Na pewno by tracili taką dobrą zbroję, pod względem wytrzymałości która dorównuje zbroi palka, żeby tylko ich pochować 
W ogóle nie mam pojęcia na jakiej podstawie tak twierdzisz, skoro wszystko temu zaprzecza 
@Mac Dun Jaki Ty jestes kurwa glupi. Albo niedoinformowany. Radze sie pouczyć troche historii i poszperac nie to, co w podreczniku szkolnym, a samemu z ciekawosci, bo TAK - rycerzy w średniowieczu i tym podobne chowalo sie w zbrojach. U ludów Amerykańskich typu Aztecy, Inkowie, Majowie czy później Indianie chowało sie w szatach ceremonialnych - co dalej nie wykluczało, że taka szata nie mogła być zbroją, tym bardziej, że mowimy tutaj o Kaście Wojowników - wojownikach. Jaka szata ceremonialna bedzie bardziej odpowiednia od zbroi? Żadna.
Post połączony: 2015-04-08, 16:43
Może przestaniecie się kłócić w tym temacie? On nie jest od tego.
Racja. Tyle, że sie nie kłocimy - no może Mac Dun próbuje - a dyskutujemy, a dyskusja zawsze uczy czegoś nowego, ja sie czegoś dowiem od kogos, ktoś ode mnie, dyskusja to dobra rzecz. Fajnie by bylo, jakby
@Adanos albo
@Avallach oddzielil to od reszty tematu i bysmy mogli tam dalej dyskutować.