Animacja zbroi 2521 4

O temacie

Autor Glixy

Zaczęty 23.12.2014 roku

Wyświetleń 2521

Odpowiedzi 4

Glixy

Glixy

Użytkownicy
posty31
Propsy1
  • Użytkownicy
Jestem tu nowy i mam problem. Zobaczyłem na tej stronie materiały wog do ściągnięcia wśród nich znalazłem zbroje a dokładniej jej plik w formacie blendera. Niestety po licznych próbach nie udało mi się wstawić tej zbroi do gry.. Ściągnąłem blendera i kerraxa eksportowałem do pliku asc wstawiłem go do folderu anims ale to nic nie dało, po założeniu zbroi gra wywala. Proszę ekspertów o pomoc
Link do pancerza http://www.worldofgothic.de/?go=moddb&action=view&fileID=1029&cat=0&page=5&order=0

Zucklov

Zucklov

Quest Pack Team
Sztywniutko
posty1220
Propsy1241
ProfesjaSkrypter
  • Quest Pack Team
  • Sztywniutko
Spoiler
Już przestałem liczyć razy, kiedy ludzie mają problem z tą zbroją :lol2:
Ta zbroja nie jest przeznaczona do użytku, przynajmniej jeżeli nic w projekcie nie edytujesz; nie jest zriggowana, czyli nie ma "przypiętych" do siebie kości animacji. Możesz sobie wyeksportować do 3ds i wstawić jako voba.

Lieb Vaterland magst ruhig sein

Splash

Splash

Moderator
posty4209
Propsy3412
ProfesjaNierób
  • Moderator
mrdragothic już chyba kiedyś ją zriggował i powiedział, że model jest zjebany i nie nadaje się do użytku.

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
W sumie się nie dziwie, bo model wygląda na żywca wzięty z jakiejś gry.  :/

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
Nie wiem co autor tej zbroi chciał pokazać, może to troll, ale zboja ma tylko same wierzchołki, jest pusta na zewnątrz i we wnątrz, musiał byś sobie sam przerobic pancerz paladyna, bo to sklejka jest.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry