Skill w jednostkach PLN 45288 175

O temacie

Autor przemek273

Zaczęty 21.08.2014 roku

Wyświetleń 45288

Odpowiedzi 175

bgb

bgb

Użytkownicy
posty848
Propsy593
Profesjabrak
  • Użytkownicy

bgb

Skill w jednostkach PLN
#100 2014-08-24, 19:52(Ostatnia zmiana: 2014-08-24, 22:19)
Wlasnie wygralem cala plansze haha :Ddzieki za gre Mea, Ali, BGB i m jak milosc (kimkolwiek jestes), mam nadzieje, ze jeszcze pogramy ;)

Też mi się udało wygrać raz, ale fakt, że Mea zdecydowanie dominował. M jak milosc to ponoć przemek, camper jeden :P A Ali miał zbyt duży ping żeby coś zrobić.

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany

Maciej

Skill w jednostkach PLN
#101 2014-08-24, 19:57(Ostatnia zmiana: 2014-08-24, 20:02)
W sumie też bym pograł, powie ktoś jak to odpalić :F

Ali G

Ali G

Użytkownicy
Nie odmawia się, kiedy pieniądz woła.
posty682
Propsy727
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Nie odmawia się, kiedy pieniądz woła.
Pszemek mając taką myszke bał się wylecieć na otwarte pole? :D A miał nas wszystkich zniszczyć :lol2: 

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
Jasne - demko wystarcza, fajnie było.

Bo ja tam wiem czy tak zdecydowanie wygrywałem? Bez żadnego tam wazelinowania, ale naprawdę dobrze grasz, przynajmniej na moje standardy.

bgb

bgb

Użytkownicy
posty848
Propsy593
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W sumie też bym pograł, powie ktoś jak to odpalić :F
Już chyba nikt nie gra.

Bo ja tam wiem czy tak zdecydowanie wygrywałem? Bez żadnego tam wazelinowania, ale naprawdę dobrze grasz, przynajmniej na moje standardy.
Dzięki, w q3a grałem może z 10 razy do tej pory (na przestrzeni kilkunastu lat :D ), ale kiedyś (dosyć dawno) przygrywałem sobie w ut99 i 2k4. Styl tych gier jest podobny. Gdy był Werewolf jakoś lepiej mi szło, nawet z Tobą:P Może dlatego że miałeś mniej wytchnienia i czasu na koncentrację. Potem jak większość starć to było głównie ja vs Ty (bo m jak milosc się chował) to już wyraźnie odstawałem w tych duelach. Tak czy siak fajnie się grało.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca

Werewolf

Skill w jednostkach PLN
#105 2014-08-24, 20:23(Ostatnia zmiana: 2014-08-24, 20:29)
BGB kosiłes kurwa z rakietnic az miło :D Co chwila jak ginalem to na Tobie, albo na mea. Ale chociaz sie odgryzalem i jedna mapke jakos cudem udalo sie wygrać i to calkiem niezłą przewagą nad resztą :D

Dzięki, w q3a grałem może z 10 razy do tej pory (na przestrzeni kilkunastu lat ),

Ja jestem lepszy, gralem w to raz jak mialem chyba... z 8-10 lat? xd

A co do tego, ze jak ktos byl to latwiej - to powiem szczerze, ze to prawda. Mea mnie ubijal jak chcial, wbil potem bgb, jakis unnamed, pozniej ali i ktos tam i od razu gra byla jakas taka dynamiczniejsza i łatwiej było zabijać, bo przykladowo bgb skupiał sie na mea, to ciupalem bgb po czym ginalem od mea albo na odwrót.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
W sumie mam identyczną historię w tych grach co Ty, bgb. W q3a grałem bardzo rzadko, jak wspomniałem nigdy w życiu nie zagrałem nawet w pełniaka, ale dużo grałem w ut2k4. Też w demko, ale naprawdę swojego czasu gralem w to dzień w dzień, a graczy w demie było zaskakująco dużo - ba, były nawet KLANY. W demie!

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Bo demo ut2k4 zostało rozbudowane w ciekawy sposób, mając demo łączymy się normalnie z serwerami epic games jakbyśmy mieli orginal możemy grac na mapach z orginału mając demo, możemy grac w tryby z oryginału mając demo, nie możemy tylko grac w modowane tryby typu VCTF oraz korzystać z mutatorów nie wgranych w demie nie mozna tez grac na mapach z oryginalnych bonousu paków, to była i jest siłą dema ut2k4 pokazywał cała najważniejsza cześć gry reszta była dostępna w pełnej wersji jak wybranie postaci rasy itp ale demo ut2k4 to dość rozbudowana lwia cześć pełnej wersji pozwalająca na dużo

Dzieki temu wciąż serwery ut2k4 sa zapełniane gram iw ilościach 1k+_nonstop, a to ze w sieci głownie na torentach krąży wersja z goga ktora pozwala nam normalnie łączyć się legalnie z serwerami epic bez żadnego problemu bo jest oryginalna tylko ma nielimitowany klucz podsyca całą zabawę

Quake 3 porównuje sie z pierwszy UT z 2k4 niema sens przez to co oferuje i jakie ma tryb drużynowe ons i assault dalej górują na multi

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Faren

Faren

RaveN Studio
Farelka
posty1172
Propsy1496
Profesjabrak
  • RaveN Studio
  • Farelka
ja grałem w ut2k4 tylko na botach przez swój internet xD ale obok stoi pudełko "unreal antologia"
swoją drogą demo było zajebiste, ONS_Torlan najlepsza mapa wszechczasów.
Meat, grasz w quake na linuchu czy windzie? Pod wine?

makin' bacon

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Na torlanie gra się do tej pory ale głownie jest to mapa już turniejowa :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso

Zkirtaem
Moderator

Skill w jednostkach PLN
#110 2014-08-24, 21:07(Ostatnia zmiana: 2014-08-24, 21:13)
Tym razem akurat quake odpaliłem pod wine. Acz mam windowsa, po prostu nie chciało mi się przechodzić na drugi system.

E tam te Wasze torlany i inne strategiczno-grupowe pierdoły. Ja tam kochałem tę grę za genialne deathmatche, DM-Rankin było wszystkim czego wymagałem :D

@down
Q3A nie wymaga wiele, jeśli masz ludzkie pingi to z całą pewnością będziesz mógł pograć, niezależnie od prędkości internetu.

Faren

Faren

RaveN Studio
Farelka
posty1172
Propsy1496
Profesjabrak
  • RaveN Studio
  • Farelka
ale latanie raptorem dostarczało tyle emocyj, szczególnie 1v1 :3
jak ściągne wine to też zainstaluje, ale nie sądzę by na tym necie dało się grać.

właściwie czemu gramy w quake a nie w UT?

makin' bacon

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Tym razem akurat quake odpaliłem pod wine. Acz mam windowsa, po prostu nie chciało mi się przechodzić na drugi system.

E tam te Wasze torlany i inne strategiczno-grupowe pierdoły. Ja tam kochałem tę grę za genialne deathmatche, DM-Rankin było wszystkim czego wymagałem

@down
Q3A nie wymaga wiele, jeśli masz ludzkie pingi to z całą pewnością będziesz mógł pograć, niezależnie od prędkości internetu.

Cóż, dziś ktoś śmigał z 900 pingiem... :lol2:

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

przemek273

przemek273

Użytkownicy
Dark Dragon, Kapłan Słowa
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Dark Dragon, Kapłan Słowa
Ja z nimi nie grałem. Pytałem się czy idzie to kupić.

Faren

Faren

RaveN Studio
Farelka
posty1172
Propsy1496
Profesjabrak
  • RaveN Studio
  • Farelka
Fajna gra tego typu to też cube 2 http://cubeengine.com/index.php4
zalety: -niezła grafika
-oldskulowy gameplay
-natywna na winde i na linuksa
-superłatwy edytor map
-co skutkuje tonami różnych map
-coop w edytowaniu

makin' bacon

bgb

bgb

Użytkownicy
posty848
Propsy593
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Po co chcesz kupować skoro to darmowe demo:P Co do UT to także piszę się na to (koniecznie chociaz 1 mecz na Deck 16/17), ale podejrzewam, że Tizgar tak czy siak nie da reszcie szans :lol2:

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
E tam, istnieje jakiś powód dla którego Q3A jest legendą a Cube nie. Trzymajmy się legend.

Z drugiej strony: jeśli mielibyśmy już wchodzić w takie tereny, to z chęcią zagrałbym z Wami kiedys w... digital paintball 2. To taka darmowa gierka na modyfikowanym silniku kłejka 2, ale naprawdę, gra dostarcza niesamowitych ilości frajdy. O tutaj jest:
http://digitalpaint.org/
Nie wiem jak Was do tego przekonać, szczególnie że gra screenami na pewno nie zachęca ale naprawdę - bawiłem się przy tym pierwszorzędnie przez długie miesiące. I gra jest nieprawdopodobnie grywalna nawet pomimo faktu, ze jedna kulka oznacza "śmierć".

Leinnan

Leinnan

Administrator
torsonic polarity syndrome
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • torsonic polarity syndrome
Ja bym w sumie był za OpenAreną. Czyli w sumie zwykły Quake III w pełnej wersji. Pograłbym wieczorami w forumowym gronie.

Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
bgb ja jestem w dm chujowy ja zel beton :P

Moja główna domena to tryb assault i onlaught oraz ctf wszystko co zespołowe i z pojazdami to ja zresztą tylko na takich turniejach gram na dm jest za dużo luda żeby mieć szanse coś wygrać zresztą każdy popierdala na rocket jampach trafić takiego to kurwa jak wygrać w totka.

DM-Deck to zywa legenda map podobnie jak Dm hyperblast2 :P

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja bym w sumie był za OpenAreną. Czyli w sumie zwykły Quake III w pełnej wersji. Pograłbym wieczorami w forumowym gronie.
Bo działa na linuxie? :F

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry