Nowy czar - błąd 2106 1

O temacie

Autor Draks

Zaczęty 12.08.2014 roku

Wyświetleń 2106

Odpowiedzi 1

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek

Draks

Nowy czar - błąd
2014-08-12, 18:33(Ostatnia zmiana: 2014-08-13, 13:48)
Witam, mam taki problem, że dziś spróbowałem sobie zrobić nowy czar, mianowicie miała to być kula ognia tylko z inna teksturą, gdy wszystko zrobiłem, skrypt runy, nowy SPL_BLUEBALL a także dopisałem PfxInstMagic pozmieniałem INSTANCE oraz zmieniłem teksturę kuli ognia, wprowadziłem zmiany także w VisualFxInst gra się jakimś cudem włączyła  :cool: dodam, że to moja pierwsza styczność z takimi rzeczami, ale niestety, gdy wyciągam moją nową runę, to wywala że nie może odnaleźć SpellFX co muszę dopisać jeszcze, aby to działało? szukałem i nic nie znalazłem, proszę o pomoc.

edit: poszukałem w działach samouczki, skrypty, znalazłem tutrial nowy czar bojowy, zrobiłem tak jak trzeba ale tym razem wywala błąd, SPL_BLUEBALL, jak zrobić aby to działało? dopisałem w constants.d co trzeba i asccesmana.

Post połączony: 2014-08-13, 13:48
Zrobiłęm wszystko, tylko wyskakuje bład SPL_ICEBALL 5 linijka coś takiego, chuj wie oco chodzi.

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
Po 20 godzinach pracy, w końcu to ogarnołem, fakt, że pomagały mi 4 osoby :D temat można zamknać XD http://ifotos.pl/zobacz/ddpng_esannnw.png/ oto efekt.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry