G2NK Грешники / Grzesznicy PL 43943 111

O temacie

Autor Abaddon

Zaczęty 26.07.2014 roku

Wyświetleń 43943

Odpowiedzi 111

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
A czy masz GothicStarter?

TheQuila

TheQuila

Użytkownicy
posty6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Tak, mam. 2.6f

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
To może GMDK nie masz i dlatego. 
Najlepiej przeinstaluj Gothica. 

sebogothic

sebogothic

Użytkownicy
posty381
Propsy244
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mod krótki, nieco ponad 2 godzinki grania. Zobaczyłem dwa zakończenia: Hugo i Golberta. O tym zakończeniu Orka nawet nie wiedziałem, bo nie spotkałem żadnego. I nie miałem zadań np. ze zwojami Tandora, zamianą kruka czy tego z amuletem orka. Ogólnie jest nieźle. Jest kilka zadanek, nawet walczyć nie trzeba praktycznie. Nie podobało mi się zmienienie zamku w Górniczej Dolinie w jakieś pastwisko. Nie rozumiem jaki był zamysł by dodać trawę i drzewa na dziedzińcu. Mogli zostawić to tak jak było w G2. I jeszcze ten utwór z wieży Xardasa, który totalnie nie pasuje do tej odmienionej lokacji... Fajną ciekawostką jest kościany poker.
Gdybym miał oceniać to dałbym 6/10.

RavenHS

RavenHS

Użytkownicy
posty155
Propsy11
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Mi tam się podobał wygląd GD a jakoś usieli brać mięso więc nie dziwie się ,że mieli tam Owce.

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Ork był na dachu więzienia, nad Lorenem i Siranem. 
Jak go nie spotkałeś to nic dziwnego, że misji nie miałeś. Nie wiem tylko czemu z Tandorem nie było...

sebogothic

sebogothic

Użytkownicy
posty381
Propsy244
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mi tam się podobał wygląd GD a jakoś usieli brać mięso więc nie dziwie się ,że mieli tam Owce.
Owiec się nie czepiam, mogłyby być, tylko wyglądu dziedzińca. Powinno być po staremu i klimacik byłby jak z G2. A tak zazielenili teren i dali mroczną muzykę z wieży Xardasa, która dość szybko zaczyna nużyć. Już mogli dać utwór z eksploracji terenów Khorinis.

RavenHS

RavenHS

Użytkownicy
posty155
Propsy11
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Owiec się nie czepiam, mogłyby być, tylko wyglądu dziedzińca. Powinno być po staremu i klimacik byłby jak z G2. A tak zazielenili teren i dali mroczną muzykę z wieży Xardasa, która dość szybko zaczyna nużyć. Już mogli dać utwór z eksploracji terenów Khorinis.

Może i tak ,ale to była Wizja twórców do nich cza mieć pretensje XD

sebogothic

sebogothic

Użytkownicy
posty381
Propsy244
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Może i tak ,ale to była Wizja twórców do nich cza mieć pretensje XD
A do kogo mam pretensje jak nie do twórców?  :P

Kuken

Kuken

Użytkownicy
posty391
Propsy97
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Średnio mi się podobał, głównie ze względu na mały obszar/krótki czas gry, i bardzo dziwne zakończenie. Mimo wszystko spolszczenie dobre. Za całość mod+spolszczenie 7/10 z czego 90% oceny dzięki dobremu spolszczeniu.

Jakub91

Jakub91

Użytkownicy
posty647
Propsy204
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Korzystając z wolnego przeszedłem moda. Ocena 7,5/10. Zadania ciekawe, nowa umiejętność przekonywania, fajny element, ikonka przy dialogach określający handel, kradzież, retorykę. Możliwość znalezienia dokumentów jako smaczek. Ogólnie interesujący pomysł na moda, szkoda że dalsza część raczej się nie ukaże. Ocena zaniżona przez krótki czas modyfikacji.
Mam jeszcze 2 pytania: Jak uwolnić Pita z więzienia i czy da się naprawić mechanizm głównych krat zamku ? Modyfikację przeszedłem tylko raz ale udało się sprawdzić wszystkie 3 sposoby.

Sentarion

Sentarion

Złote Wrota
Szef zespołu
posty817
Propsy1157
NagrodyV
Profesjabrak
  • Złote Wrota
  • Szef zespołu
Bardzo fajny modzik, świetne spolszczenie. Autor w ciekawy i pomysłowy sposób zastosował nowinki skryptowe, zwłaszcza umiejętność przekonywania super wprowadzona i wykorzystana, nic tylko  :ok:

0 użytkowników
Do góry