Serie Tony Hawk's i Skate 1991 4

O temacie

Autor theblues

Zaczęty 7.07.2014 roku

Wyświetleń 1991

Odpowiedzi 4

theblues

theblues

Użytkownicy
posty134
Propsy46
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy
Grał ktoś z forumowiczów w te gry ? Staracił ktoś na nich wiele godzin  :joy: ? Jeśli tak to wypowiedźcie się w temacie  :bows:

– Nazywam się...
– Nie interesuje mnie twoje imię.

Intel Core i7-4770K @ 4.5 GHz + bequiet! Dark Rock 3
MSI Z87-G43
GoodRam 8GB 1333MHz CL9
MSI Radeon R9 290 Gaming 4GB DDR5 512bit

Arszonto

Arszonto

Użytkownicy
posty99
Propsy34
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
Grałem we wszystkie części na pc (poza tą najnowszą z 2012) :D. Jedna z lepszych gier. Uwielbiałem wieczorami wywijać tricki. Wszystkie części były świetne, chociaż największą frajdę sprawiła mi ta z otwartym miastem, to było bodajże "American Wasteland". Gdzieś na półce powinienem jeszcze mieć "Tony Hawk's Pro Skater 3" :D
Sam grałem na klawiaturze bo w tamtych czasach pada nie posiadałem, ale gra na nim musi wyglądać jeszcze lepiej. Będę musiał kiedyś spróbować, może skrobnę tej nowej części... :hmmm:

Splash

Splash

Moderator
posty4209
Propsy3412
ProfesjaNierób
  • Moderator
Moje faworyty to Pro Skater 4 i American Wasteland. Pamiętam jak w podstawówce jeszcze chwaliliśmy się kto ile punktów w jednym combo nabił grając w Pro Skater 4 :D

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

RoMek

RoMek

RaveN Studio
Niewolnik systemu
posty643
Propsy317
ProfesjaAnimator
  • RaveN Studio
  • Niewolnik systemu
Pro Skater 4 była świetna. Grałem też w trójkę, ale już mnie tak nie wciągnęła. Straciłem wiele godzin na czwórkę, również grałem na klawiaturze, ale to dlatego że na padzie nie potrafiłem. Może teraz bym zagrał :D

Sculler

Sculler

Użytkownicy
posty339
Propsy273
ProfesjaProducent
  • Użytkownicy
Grałem w 2,3 i 4 na psx. Bardzo dobra gra, ale najbardziej zapadła mi w pamięć świetna i klimatyczna ścieżka dźwiękowa, która urozmaicała całą rozgrywkę co jest charakterystyczne dla tej serii.
I przykład:
Spoiler
https://www.youtube.com/watch?v=ZmpJQmR9l0Q

some things are meant to be

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry