Mirror's Edge 5106 11

O temacie

Autor Anonymized

Zaczęty 22.06.2008 roku

Wyświetleń 5106

Odpowiedzi 11

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A więc chciałbym wam przdstawić grę na którą czekam właśnie najbardziej... czyli Mirror's Edge. Nie słyszałeś? Nic dziwnego, ja też dowiedziałem się o niej dosyć niedawno.
Małe wyjaśnienie... ME to taki Parkour w mieście... zresztą zobaczcie wszystko na stronie:
http://www.gram.pl/art_8QPeHu3_Mirrors_Edge_zapowiedz.html

Ja już nie mogę się doczekać! Niech to szybko tworzą! :P

Na stronie trzeciej w zapowiedzi macie trailer :P

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Niewielki Mistrz Gothica

DzikiBen

Mirror's Edge
#1 2008-06-23, 00:56(Ostatnia zmiana: 2008-06-23, 01:10)
Widziałem pewien Video Klip, gra się z perspektywy pierwszej osoby. Zastanawia mnie czy nie będzie to kolejna produkcja ala Marc Ecko's albo stosunkowo głośna kolejna nie udana próba stworzenia czegoś bardziej kreatywnego niż dotychczas. Skąd ten sceptycyzm? Ponieważ na podstawie kilku przypadków przekonałem się czym może stać się kolejna komercyjna produkcja na masową skalę:P

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Anonymized

Mirror's Edge
#2 2008-06-23, 01:23(Ostatnia zmiana: 2008-06-23, 01:29)
Dziki, taka gra zapowiada się wręcz zaje... świetnie! To co lubię w dodatku z pierwszej osoby. A Marc Ecko to badziew przyznam... no ale nie każda gra tego typu jest skazana na gumofilce. Bo tutaj widzę bardzo barwną przyszłość :P

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Coś sztucznie to wygląda.

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tak ma być :P  przeczytaj zapowiedź.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Gra ma być ekstremalnie sterylna. Tak jak wybuchy mogą się znudzić, tak grobowa cisza może dać świetny nastrój. Tak jak wszelkie zestarzenia, zabrudzenia, zardzewienia, które widzimy w 90% gier (nie licząc tych dla dzieci i sportowych) mogą się znudzić, tak czystość może wręcz przerażać.
Tytuł zapowiada się znakomicie, ale niestety - nie pogram.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czyżby za słaby sprzęt? Słyszałem że ma nie mieć tak dużych wymagań, co jest jej kolejnym plusem :P

Traffix
  • Gość
Słyszałem że ma nie mieć tak dużych wymagań, co jest jej kolejnym plusem :P
Właśnie dlatego grafika będzie taka sterylna, dla zmniejszenia wymagań. To oczywiste. To samo było w Doomie 3 (chodzi o tunele). :P

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
Cóż, życzę twórcom powodzenia. To będzie naprawdę trudne do grywalnego zrealizowania. W parkourze ogólnie czerpie się rozrywkę z przerzucenia ciała w taki, a nie inny sposób, więc ciężko by było zrobić nieudany trik za pomocą klawiszy... ale wierzę w ich inteligencję. A jak coś, to mogą zawsze zapchać to fabułą, która przy takim świecie może zostać nawet ładnie napisana.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Zdaje się, że to będzie po prostu AC w przyszłości. Czyli ładne efekty, ale na dłuższą metę nuda. Ale bądźmy dobrej myśli.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

daster
  • Gość
Z tego co widziałem w trailerze i przeczytałem na stronie widzę, że gra bardzo dobrze się zapowiada. Piękna grafika, dobry system walki oraz akrobatyka, to wszystko układa się w świetny gameplay ;p

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gra dostała przychylną opinię od CD-A. Ja tam trzymam kciuki za chłopaków. Aha, dostała statut najoryginalniejszej gry na targach E3. Moim zdaniem ta gra jest skazana na sukces, Jestem tylko ciekawy jak to wykombinują z tym multi :lol2:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry