Mam pewien problem, gram już dość długo, mam 13 poziom oraz I akt, dostałem się do obozu bandytów, zostałem najemnikiem orków i wykonałem wszystkie misje w tym obozie,u magów tak samo, u bandytów pozostało mi parę misji ale to pobocznych ale ciągle nie mogę dostać się do obozu piratów, znalazłem jakiś amulet Bonesa oraz klucz do skrzyni w chrząszczu, jednak nie mogę oddać tego amuletu Bonesowi, wychodząc z wody znalazłem jaskinie wszedłem tam aż mi wstyd na marvinie F8 bo mnie kolce zabijały a następnie zabrałem rzeczy ze skrzyni po pociągnięciu dźwigni. Lecz dalej nie mogę oddać tego amuletu Bonesowi nie wiem co mam zrobić, grałem cały dzień i nie chce tracić tego co do tej pory uzyskałem, czy może ta misja nie jest potrzebna? i jeszcze jedno pytanie, nie mogę zdobyć misji na zrobycie orkowych broni, od kogo, kiedy, gdzie? i dlaczego nie mogę zapłacić za wejście do obozu? mam ponad 5000 złota i dalej nie mam żadnej opcji dialogowej przy wejściu tak samo jak i nie mam nic u Bonesa. HELP!