O temacie
Autor Button
Zaczęty 10.05.2014 roku
Wyświetleń 538548
Odpowiedzi 1140
SsSmokePL
cotek
Cytat: Arthas19 w 2014-05-14, 18:26Da się jakoś zdobyci bryłki srebra bez nauki górnictwa.Nie.To skąd wziąć pregamin mocy dla orków?
Da się jakoś zdobyci bryłki srebra bez nauki górnictwa.
deckdogz123 Labirynt
Teraz ja mam problem z Zadanie " Złe sny Apollo" kazał mi poszukać miejsca gdzie wydażyło się coś złego czy coś szukałem po całych bagnach i pytanie gdzie to jest?
Komu Dać ten Topór Bereserkera w misji "Topór Dla Strażnika" ?
Ale jakiemu? ROzmawiam z tym Altairem co pilnuje przejścia i w rozmowie tylko "Co słychać?"
ExedusHQ
Niewiem
Kuken
Martinos Złote Wrota
Cytat: SsSmokePL w 2014-05-14, 18:49Ale jakiemu? ROzmawiam z tym Altairem co pilnuje przejścia i w rozmowie tylko "Co słychać?"A mozę ten drugi ? Ma imie strażnik ?
RavenHS
Cytat: deckdogz123 w 2014-05-14, 18:58Cytat: SsSmokePL w 2014-05-14, 18:49Ale jakiemu? ROzmawiam z tym Altairem co pilnuje przejścia i w rozmowie tylko "Co słychać?"A mozę ten drugi ? Ma imie strażnik ?Ten 2 strażnik ma na imie "Strażnik bramy" i też nic nie ma dla mnie do powiedzenia ;0 TO KTÓRY STRAŻNIK WRESZCIE? CZY ZRĄBAŁA MI SIĘ MISJA? Już w obozie nadzorców byłem dawno...
down
Wie ktoś może czy ten miecz z rudy dla prawej ręki Accilli ma być normalny czy od kogoś?
Jak wyłączyć pułapkę w jaskini ze skarbem borysa?
Gdzie jest ten mag wody z obozu paladynów mam 4 rozdział i szukam pergaminu mocy.
Jelon1996
Corri
Gdzie są paczki z żywnością?? Jedna jest obok mostu a 2 pozostałe gdzie?
Cytat: SsSmokePL w 2014-05-14, 19:13Cytat: deckdogz123 w 2014-05-14, 18:58Cytat: SsSmokePL w 2014-05-14, 18:49Ale jakiemu? ROzmawiam z tym Altairem co pilnuje przejścia i w rozmowie tylko "Co słychać?"A mozę ten drugi ? Ma imie strażnik ?Ten 2 strażnik ma na imie "Strażnik bramy" i też nic nie ma dla mnie do powiedzenia ;0 TO KTÓRY STRAŻNIK WRESZCIE? CZY ZRĄBAŁA MI SIĘ MISJA? Już w obozie nadzorców byłem dawno...Zobacz sobie w dzienniku jak juz dawno weszłeś to ci je zaliczyło jako Popsute też tak miałem bo wolałem normalnie wejść.