Miałem tego nie pisać ale skoro tak to dobra.
Moja wojna z Memoriusem się skończy w sumie już się skończyła.
Pomijam aspekt co jest ważniejsze bo uważam ze oba aspekty, w przeciwieństwem do innych mowie jasno spikuje dialogi bo tak mi się podoba a nie pierdole farmazony ze czytam to i tam to, mało kto to czyta nawet można to do graczy dostosować i kurwa dać opcje npc jak chcesz to ci opowiem nasza historie z opcja nie dzięki nie mam czasu słuchać lub tak chętnie posłucham, albo info ze jest spisana w książce możesz przeczytać.
1. Was kurwa boli to jak skurwysyn jak ja gram bo jak to ktoś mądry powiedział, są gracze i jebani casuali czym się różni gracz ano tym ze gra na 100% ukończy grę od a do z a nie tylko fabule i jedzie dalej, was boli mój styl gry a mnie boli kurwa to ze jesteście jebanymi casualami, to ze kos ma w krwi rywalizacje tez was kurwa boli, tak jak ja gram w grę ponownie czyli raz już ja ukończyłem to staram się jeszcze coś poprawić sprawdzić, porównać z innymi graczami bo oto chodzi wielu jest takich którzy się chwalą swoim osiągnięcia bo chce sprawdzić komu jak poszło. ( EOT w tej sprawie )
2. Cały global to jest wielka konspiracja, podpisuje sie pod Werwolfem, macie solucje ale jej nie dacie, ludzie sa jacy sa i kurwa chca odpowidzi a nie poszlak czy wymijającej odpowiedzi, robić z tego moda taka konspiracje żeby nic nie powiedzieć bo każdy ma odkryć wszytko sam, jak nie potrafi tego zrobić to niema w tym przyjemność proste, no ale kurwa global to przecież jebane dziecko memoriusa które nosił 9 miechów w brzuchu i jest kurwa pod każdym względem doskonale.
Macie poradniki to go dajcie, sami na mnie jeździcie ze zmuszam ludzi do gry po mojemu a wy kurwa robicie to samo, jesteście dosłownie tacy sami zmuszacie każdego do odkrywania itp, kurwa może inni tego nie chcą może chcą mieć wszystko gotowe bo to im sprawia przyjemność nie każdy czerpie przyjemność z tego ze musi się trudzić i szukać, a jak coś się zapyta to dokładnej odpowiedzi nie dostanie tylko poszlaki albo wcale.
3 Finally, Sam Memorius zacząłeś twierdząc ze zemną się nie idzie dogadać ze ja nie pójdę na ustępstwa, no kurwa masz poszedłem to z tobą się nie da kurwa za chuja dogadać
Potrafiliśmy wbrew sobie wyjebać stamine w returnie nawet dla jednego mac duna dam te jebane hp co lvl tylko na BŁ
Dla przykładów z innych modów które wprowadzają własne zmiany
Jasiu robi QP wprowadził własny reswapn ale wie ze nie każdemu może się to spodobać wiec daje opcje wyboru
CZ wprowadził kompas tez jest opcja bez niego
Kaczor robi swoejgo moda wprowadza kilka usprawnie ale zapewn tez bedzie opcja gry bez minimapy jak ktoś będzie chciał bez
W Mt jest napój z rudy wielu osoba to przeszkadza tyle ze on został wprowadzony podobnie jak i dziwna trudność na nasze rzeczenie, pamiętam bo byłem na forum poziomek jednym z wielu którzy apelowali o zwiększenie poziomu trudności w sumie prawie wszyscy to chcieli
I w koncu global gdzie tylko ty memorius nie potrafisz pójść na ustępstwa jest coś w grze co jest nowe to kurwa daj ta jebana opcje ze można bez a nie kurwa przymus ze każdy musi ja tak jak ty to tolerować, mod jest dla graczy i pasuje do nich tego moda dostosować skoro jest okazja jak widać na przykładach każdy potrafi tylko nie ty kurwa uparty capie
A mi kurwa zarzucałes ze olewam graczy, olewam ale daje im to co chcą ty widać kurwa nie potrafisz tego bo global może być tylko tak jak ty sobie go wymarzyłeś
Moge sobie wyjebać losowość z globala, moge z tego patcha zrobić i dać publicznie każdemu i chuj wam do tego nic z tym nie będzie mogli zrobić
Jesli jakikolwiek mod wprowadza jakoś nowa mechanikę do gry to nigdy nie przypadnie ona każdemu do gustu, dlatego dajemy opcje wyboru dzięki temu mod trafia do każdego zainteresowane i zyskuje większa grywalność
Tyle całkowite EOT z moje strony w sprawie Globca
Niech was dalej boli ze przejdę globa w 40-50 godzin robiąc przy tym all questy odwiedzając każda jaskinie krzaka itp i zbierając wszystkie bonusy i maksujac postać do granic możliwość, taki mam styl gry albo 100% w grze albo wcale