"Stare" gildie i zadania poboczne. 636277 1726

O temacie

Autor Memorius

Zaczęty 19.04.2014 roku

Wyświetleń 636277

Odpowiedzi 1726

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Harfę znajdziesz gdzieś w Dolnie Przodków. Chyba albo w wieży Starca, albo w latarni morskiej.
Misa Magnata jest na zamku w GD, w małym magazynu tam gdzie w G1 była kuźnia. Trzeba jednak znaleźć tam klucze.

1marcin1

1marcin1

Użytkownicy
posty77
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
wieża starca to jest ta w której było pełno ożywieńców i bez specjalnego kosturu nie szło ich zabić?

1marcin1

1marcin1

Użytkownicy
posty77
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
poda mi ktoś kod na trofeum z lodowego jaszczura? bo go zabilem i poszedłem dalej, a dopiero po czasie wyczytałem że trzeba mieć umiejętność wycinania języków.

kranik

kranik

Użytkownicy
posty62
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem z zadaniem stara kopalnia. Gadałem z gomezem, odnalazłem wszystkie księgi, dostałem się do środka pod postacią chrząszcza, wybiłem wszystko co się ruszało wracam do gomeza i nic się nie dzieje, fabuła nie idzie dalej - jedynie gomez ostrzega, że w kopalni jest niebezpiecznie. Proszę o pomoc co mam zrobić bo męczyłem się nad tym zadaniem wiele godzin. Już 3-krotnie wracałem się do kopalni sprawdzić czy przypadkiem jakiś zombie się nie ostał.

Czy ktoś mógłby również wskazać gdzie znajduje się paladyn z zadania "zguba w ciemności"? Wiem, że w NK leżał przy palisadzie, teraz go tam nie widzę.

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Tak się dzieje, jeśli podczas wybijania Starej Kopalni wyszedłeś z tego świata. Tam jak wjedziesz nie wolno ci wyjść ani wczytać dopóki wszystkiego nie zabijesz.

Co do "Zguba w ciemności" to paladyna znajdziesz w jaskini czarnych goblinów, tam gdzie w G1 jest almanach dla Cor Kaloma.

kranik

kranik

Użytkownicy
posty62
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
dziękuje za odpowiedź. Czy za wykonanie tego questu jest jakaś konkretna nagroda? Przy okazji nie wiesz gdzie mogę znaleźć pierścień wędrowca? i skąd wezmę przekuty pancerz strażnika świątynnego dla kowala w obozie łowców(chodzi o zadanie żarty stone'a?

wicos

wicos

Użytkownicy
posty39
Propsy2
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
To teraz z innej beczki :p mianowicie lasher mam go odprowadzić do miasta  no i tak jak było w dialogu staje sobie z nim elegancko na rynku a on nic tylkonmoge mu potiona dać zbugowal się czy jak?? Jest jakiś punkt dokładny w którym trzeba z nim stać?? Edit nie aktualne strażnik nie zalapal dialogu

proach

proach

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cześć mam kilka pytań odnośnie zadań pobocznych GL
1. Gdzie znajduje się lutnia dla Lutero
2. Gdzie jest znajdują się księgo Chromanin bo mam tylko tą z wieży mgieł od szkielet -maga?
3. Ktoś ukończył zadanie : polowanie na rzadkie zwierzęta ? ile jest tych zwierząt i gdzie . zabiłem wilka szczuta cieniostwora zębacza i jaszczura co dalej ?
4. Wie ktoś jak przywołać kodem Cifera ? tego najemnika z farmy onara
5. O co chodzi z zadanie dowcipny stone ?
Dzięki z góry

Rurzowy

Rurzowy

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hej,
też miałem problem z chromaninami, a odpowiedź znalazłem na stronie 78 :D
I krótkie pytanie ode mnie: czy pomoc Gomezowi( lub jej brak) ma jakikolwiek wymierny efekt w dalszej części rozgrywki- a jeżeli tak to jaki, bo próbuję wybrać między statystykami a dostępem do starej kopalni(misja chromanim).
No chyba że jest inny sposób żeby się do niej dostać, co rozwiałoby moje wątpliwości.

proach

proach

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
wielkie dzięki za pomoc ! ;D

Serpensa

Serpensa

Użytkownicy
posty26
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Kto wie co robić dalej z zadaniem kultu. Powiedziałem Xardasowi z tym Czarnym Palladynem i Lucy ITD Teraz nie wiem co robić...

Bosper

Bosper

Użytkownicy
posty108
Propsy23
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gadałęś z Akilem? Dał zwój?

Forum Bractwa Spolszczenia: http://bractwospolszczenia.ml/
Znajdziecie tam kilkadziesiąt przetłumaczonych modów oraz wiele przydatnych informacji o zagranicznych modyfikacjach. Wkrótce Bractwo rozszerzy swoją działalność również na inne gry, zapraszam ;)

Lobos

Lobos

Użytkownicy
posty594
Propsy360
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jestem w dolinie przodków, zagadałem na początku ze starcem ale nie dostałem żadnego pancerza. Usuneli to w wersji 1.71 ?

Bosper

Bosper

Użytkownicy
posty108
Propsy23
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dałeś mu rzeczy potrzebne do odnalezienia Galada i oddałeś mu  kostur?

Forum Bractwa Spolszczenia: http://bractwospolszczenia.ml/
Znajdziecie tam kilkadziesiąt przetłumaczonych modów oraz wiele przydatnych informacji o zagranicznych modyfikacjach. Wkrótce Bractwo rozszerzy swoją działalność również na inne gry, zapraszam ;)

xormonis

xormonis

Użytkownicy
posty6
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Witam mam problem z zadaniem "zbrodnia i kara" - wydaje mi się, że przeczytałem już wszystko w internecie na temat tego zadania i nadal nie znalazłem odpowiedzi...
wykonałem wszystko co możliwe było do zrobienia, rozmowy z ludźmi itd.
lord Andre nie ma żadnej opcji dialogowej co do tego zadania a valentino nadal słucha sobie Vatrasa zamiast udać się na cmentarz koło gospody Orlana (to wyczytałem w internecie, że tak ma być, nie mam tego w dzienniku zadań)
EDIT: jestem już po odwiedzeniu jaskini w której leżała Lucy.

Gives

Gives

Użytkownicy
posty4
ProfesjaAktor głosowy
  • Użytkownicy
1.Witam, otóż zablokowałem się w chacie Grega, problem tkwi w tym, że nie ma nigdzie klucza do skrzyni, w której prawdopodobnie znajduje się dziennik, proszę o pomoc.

2.Dlaczego nie chcą się otworzyć kraty z Dobarem w ŚŚ, posiadam orkowa miksturę i ulu-mulu.

J4nek101

J4nek101

Użytkownicy
Arcymistrz Broni Dwurecznej
posty107
Propsy2
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Arcymistrz Broni Dwurecznej
1.Trzeba obrócić ster na ścianie
2.Nwm nie doszłem może nie ubrałeś ulu-mulu

Gelex

Gelex

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, proszę o szybkie info. u kogo mogę się nauczyć języka budowniczych 3 klasę,bo zabiłem Kruka,i Myxir się przeniósł do Khorinis ;/

Allbelcik84

Allbelcik84

Użytkownicy
posty355
Propsy97
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Od Eremity w Jarkendarze.

= D

Gelex

Gelex

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@up
Wielki dzięki :)  ,a jak można jeszcze podpytać, u którego strażnika w Khorinis dostanę klucz od wieży,gdzie przesiaduje Joe ???

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry