"Stare" gildie i zadania poboczne. 628851 1726

O temacie

Autor Memorius

Zaczęty 19.04.2014 roku

Wyświetleń 628851

Odpowiedzi 1726

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Nie, po prostu nie możesz do nich dołączyć. Chociaż od Jastrzębi dostaniesz misje z nimi z nimi związane.

desti2

desti2

Użytkownicy
posty22
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cześć. Mam problem z nieśmiertelnymi smokami. Dostaję info o smoku na bagnach biorę ciphera i roda  zabijamy smoczka( przed idę spać żeby zregenerować im hp) potem biorę serce i krew. Teleportuje się do zamku gadam z xaradsem ten każde przyjść do jego wieży, ładuję oko inosa i wykonuje nową broń mrocznych, olewam xardasa i idę na kamiennego smoka, biorę gonra ten pomaga mi dojść do twierdzy. Przy twierdzy spotykam wrzoda, następnie idę  do kamiennego smoka i po dwóch dialogach urywa mi rozmowę. Co zrobić ? powinienem najpierw  wykonać cały wątek kultu ? U garonda  nie mogę zakomunikować że zabiłem smoka  mam tylko dialog o tym że niema nowych wieść, orik też niema żadnych nowych wieści. Mam save z 2 godziny wcześniej tylko nie wiem co źle zrobiłem. Proszę o pomoc.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Miałeś najpierw skończyć wątek Kultu...

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Smoki są zbugowane i drugiego smoka uczciwie nie zabijesz. Musisz zdjąć mu nieśmiertelność na kodach i zabić. Wtedy wszystko się odblokuje i następne smoki będzie można zabić.

desti2

desti2

Użytkownicy
posty22
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Smoki są zbugowane i drugiego smoka uczciwie nie zabijesz. Musisz zdjąć mu nieśmiertelność na kodach i zabić. Wtedy wszystko się odblokuje i następne smoki będzie można zabić.
Po wczytaniu wcześniejszego sava i ponownej walce z bagiennym smokiem zauważyłem że zaliczenie zabicia smoka( wtedy gdy wyskoczy napis Bagienny Smok Nie żyje) jest  randomowoe bo zrobiłem save zaraz przed walką i dopiero za 4 razem zaliczyło mi zabójstwo, mogłem zgłosić się do Garonda i resztę smoków mogłem normalnie utłuc.
Więc dla tych których maja podobny problem możesz :
a.) wczytać save z przed zabicia bagiennego smoka i próbować zabić go aż wyskoczy napis Bagienny Smok nie żyje.
b.) cofnąć się na  bagna ciało smoka powiano tam być wejść w  ciało smoka wcisnąć F8 i zabić za pomocą komendy "kill".
c.) zabić kamiennego za pomocą komendy "kill" co zalicza zabójstwo dwóch smoków.

marcin177622

marcin177622

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
no ja pier...można sobie pograć ruskim modem i nic się nie tnie) ale jak tylko nasi kretyni coś ruszą..wdeptują w gówno o którym i tak nie mają pojęcia

Asymides

Asymides

Użytkownicy
posty5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam mam pytanie odnosnie biblioteki w jarkendarze poszukuje tabliczki lecz nie moge jej znalec przeloczylem jeden przelacznik lecz nic sie nie dzieje pozdrawiam

Fletcher

Fletcher

Użytkownicy
Strażnik
posty240
Propsy52
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Strażnik
Ja tu czegoś ne rozumiem.
Dołączyłem do Myśliwych, chciałbym porozmawiać z Lordem Hagenem a mnie paladyni nie chcą do niego przepuścić. Tak jakbym był bez jakiejkolwiek gildii.
Dodatkowo w dzienniku zostają misje które wykonałem dawno temu.

Gepsiu

Gepsiu

Użytkownicy
chicken <3
posty233
Propsy51
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • chicken <3
Z tymi misjami pozostającymi też tak miałem.
A nie musisz zrobić jakiejś misji dla Myśliwych przed dojściem do Hagena?

cip cip cip Kukuryku cip cip cip

Fletcher

Fletcher

Użytkownicy
Strażnik
posty240
Propsy52
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Strażnik
Teoretycznie mam zrobić misję polegającą na wzajemnym handlu myśliwych z miastem. Pogadałem z Andre i teraz muszę wrócić do Mildasa.

Asymides

Asymides

Użytkownicy
posty5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Skad mozna wziasc klucz do skrzyni w gorniczej dolinie gdzie jest milten ? Pozdrawiam

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Sellinaris

Sellinaris

Użytkownicy
posty11
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Istnieje jakaś solucja do global moda?

1marcin1

1marcin1

Użytkownicy
posty77
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
witam.
gdzie znajduje się klucz do skrzyni na wieży zamku w górniczej dolinie?
i drugie pytanie: jestem juz po jharkendarze, zabiłem kruka, ale dalej mam zadanie w dzienniku kamnaty świątyni i szpon beliara, dlaczego?

Mocarz1

Mocarz1

Użytkownicy
posty32
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam mam problem po skończeniu starożytnego kultu Xardas mi gdzieś zniknął szukałem go w Wieży mgieł ale też go nie ma tam.. Bo byłem ciekaw czy będzie jakaś opcja dialogowa po Constantinie  obleciałem wieże w Khorinis i GD i nie ma go . 

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
On właśnie znika po pokonaniu Raudora. Żadnego info o Constantino nie będzie.

Mocarz1

Mocarz1

Użytkownicy
posty32
Profesjabrak
  • Użytkownicy
O dzięki za informacje.  Mam problem ze smokami a w szczególności z bagiennym i tym ognistym bo wgl nic im nie zabieram z magii broni i nic    a kamiennego normalnie zabiłem czytałem na jakimś forum że inni też mieli problem z bagiennym 

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Niestety one są zbugowane. Musisz jednemu nieśmiertellnemu smokowi na marvinia odebrać nieśmiertelność wpisując edit focus i zmieniając flags = 1 na flags =0. Pozostałe będą wtedy śmiertelne.

Mocarz1

Mocarz1

Użytkownicy
posty32
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam mam problem bo jestem w Świątyni Śniącego chyba bo nowy świat mi się wczytał i brama mi się otworzyła z ulu mulu i wewnątrz są 3 kraty u góry i 1 na dole i nie wiem jak otworzyć a z przełącznikami próbowałem kombinacje i nic

1marcin1

1marcin1

Użytkownicy
posty77
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
gdzie znajdę harfę w zadaniu od lutero? i gdzie znajdę misę magnata

0 użytkowników
Do góry