"Stare" gildie i zadania poboczne. 632891 1726

O temacie

Autor Memorius

Zaczęty 19.04.2014 roku

Wyświetleń 632891

Odpowiedzi 1726

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy

Token

Token

Użytkownicy
posty125
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
I jeszcze znów pewnie powtarzane pytanie po stokroć, sorry ale nie moge znalezc.
Gdzie jest Dobar po teleportacji ze swiatyni sniacego?

steifer

steifer

Użytkownicy
Lord Herold Zakonu Innosa
posty86
Propsy2
ProfesjaGrafik 2D
  • Użytkownicy
  • Lord Herold Zakonu Innosa
a co z Pitem? czy wątek z jego  zaległym wynagrodzeniem pojawia się losowo? Czemu nie mam tego w tej rozgrywce? Wydaje mi  się że dialogi prowadiłem tak jak poprzednio...

dziękuję i pozdrawiam serdecznie

Tomasz Steifer

XovoX

XovoX

Użytkownicy
entropy increase manager
posty164
Propsy123
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • entropy increase manager
I jeszcze znów pewnie powtarzane pytanie po stokroć, sorry ale nie moge znalezc.
Gdzie jest Dobar po teleportacji ze swiatyni sniacego?

Obok Diego

Memorius

Memorius

Moderator działu
Ojciec Wszystkich Narodów
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Moderator działu
  • Ojciec Wszystkich Narodów
a co z Pitem? czy wątek z jego  zaległym wynagrodzeniem pojawia się losowo? Czemu nie mam tego w tej rozgrywce? Wydaje mi  się że dialogi prowadiłem tak jak poprzednio...
sprawdzamy to aktualnie
na pewno nie pojawia się losowo, jest to zadanie stałe , dla wszystkich

Już niebawem nowa wersja Global Mod PL 1.7.11 Special Edition

n3sti55

n3sti55

Użytkownicy
posty41
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja mam takie pytanie co trzeba zdobyć w zadaniu "Problemy Shrata" bo jest napisane że artefakt znajduje się w starym obozie bractwa . Jak bylem tam w 2 rozdziale (teraz mam 4) to zabralem 2 figurki z placu gdzie modlili sie orkowie i oddalem je komuś z obozu leśnego , czy przypadkiem to nie jest jakiś bug czy chodzi o inny artefakt ?

Memorius

Memorius

Moderator działu
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Moderator działu
tak chodzi o te figurki
być może sprzedałeś je (oddałeś) Gor Bobie - odbierz i daj Shratowi
nikt poza Bobą niczego nie przyjmuje ... no jeszcze Isidro jesli uaktywniliśmy jego opcję handlu

n3sti55

n3sti55

Użytkownicy
posty41
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zobacze , ale raczej nie sprzedawalem , poprostu mialem dialog zeby je oddac . Przy okazji zapytam , ile jest tych kołowrotów w obozie bractwa , bo narazie przekręciłem 4 i nic sie nie dzieje , a wydaje mi sie ze chodzi o kraty które są do sali tam gdzie w G1 byl Y'berion.

Memorius

Memorius

Moderator działu
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Moderator działu
4 to za mało.
Tylko AhnBael wie ile ich jest.
Jak tam zawsze wchodze do środka na K.

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Powiem tak, liczby nie znam, ale jest ich o wiele więcej niż 4. Szukaj na rusztowaniach (niektóre są zawalone i musisz szukać drogi) a także w chacie Shrata na bagnie. Przyznam, że tylko dokładnie badając bagna mi się udało. Nie policzyłem ich jednak, ani nie spisałem poradnika. Na dole obadaj głównie chaty, w których mieszkali Guru.

n3sti55

n3sti55

Użytkownicy
posty41
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Sprawdzałem , u handlarzy i nie maja , wiec musialem mu je oddać  jakby bez questa , pewnie jakis bug . To te kołowroty chyba sa rozwalone po całej GD bo w obozie jest 3 i jedna jest za obozem . Troche lipa tak na łatwize iść ale jak nie uda mi sie tego znależć to pewnie też tak zrobie.

Memorius

Memorius

Moderator działu
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Moderator działu
Troche lipa tak na łatwize iść ale jak nie uda mi sie tego znależć to pewnie też tak zrobie.
ani mi się waż - stosowanie kodów może zepsuć grę , zresztą tam i tak nie ma nic ciekawego

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
No nudy u Y'Beriona muszę przyznać. Nie są rozsiane po GD, tylko bagna i obóz Sekty. 

Memorius

Memorius

Moderator działu
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Moderator działu
No nudy u Y'Beriona muszę przyznać.
ta, bo lasek nie ma - Natalia w Wiezy Mgieł a Chani pożarły bagienne kretoszczury.

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
No laski były fajne w G1, ale więcej o nich dowiecie się z Narod Minetala. Wtedy dopiero będzie tam fajnie. :F

n3sti55

n3sti55

Użytkownicy
posty41
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
E to jak nie ma nic ciekawego to szkoda szukać , jak do tej pory to chociaż kodów nie stosuje (a w sumie to Mike musialem zabić kodem bo sie ruszyc nie dało) mialem 3 błędy : Mika nie ruszający sie , te figurki i dziennika nie zniknęło mi dołączenie do myśliwych mimo ze jestem Łowcą smoków. A można jeszcze dodac to że Lekka zbroja Łowcy wygląda jak średnia Najemnika .

Memorius

Memorius

Moderator działu
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Moderator działu
A można jeszcze dodac to że Lekka zbroja Łowcy wygląda jak średnia Najemnika .
Nie jest to błąd. jest to konsekwencja niezrealizowanej opcji dwóch frakcji Łowców Smoków.
taką zbroję miał poprzednio też Gorn i Cipher , teraz już mają te ciemne z G2 Nk.
Bezi na razie ma taka jaką ma i dopiero trwają ożywione dyskusje (od około 1 miesiąca) czy przywrócić taką i dla Beziego.
Myślę że potrwaja one do roku 2015 i wtedy w wersji More! bohater otrzyma te ciemne pancerze, a może nawet zupełnie inne.

n3sti55

n3sti55

Użytkownicy
posty41
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Bo przyznam szczerze że tamte mi sie bardziej podobają :lol:

steifer

steifer

Użytkownicy
Lord Herold Zakonu Innosa
posty86
Propsy2
ProfesjaGrafik 2D
  • Użytkownicy
  • Lord Herold Zakonu Innosa

- Pit, latarnik i przewoźnik - nie pojawił się w ogóle w rozmowach wątek jego zaległych pensji. Gram tą sama mniej więcej linią co poprzednio, jestem myśliwym.

Żeby zrobić zadanie z pensją trzeba w pewnym momencie pogadać z Cassią. Czy to nie jest tak że się to zadanie dostaje tylko jak się ma zgodę ze złodziejami?

Poprzednio raczej zgody nie miałem. Jak zawsze wybiłem całą gildię. Pierwszy raz w życiu przystąpiłem do złodziei, i właśnie teraz nie mam tego questu. Nie wiem, może we wstępnych dialogach z Pitem jest jakaś opcja która niweczy to zadanie? Ale niczego takiego sobie nie przypominam. Latarnie, btw, mu oczyściłem.

Inna sprawa - Velaya w poprzednie rozgrywce była na farmie Onara, teraz nie ma? Czy też pojawia sie losowo?

dziękuję i pozdrawiam serdecznie

Tomasz Steifer

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Możliwe, że jest opcja odrzucenia zadania w dialogu z Pitem. Na pewno nie jest to losowe.
Co do Velayi to nie jest losowe, powinna być na farmie. Masz bezimienną służkę czy wgl. nikogo nie ma?

0 użytkowników
Do góry