"Stare" gildie i zadania poboczne. 632443 1726

O temacie

Autor Memorius

Zaczęty 19.04.2014 roku

Wyświetleń 632443

Odpowiedzi 1726

Wrzód123

Wrzód123

Użytkownicy
posty4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam! Mam problem odnośnie zadania "Wielkie polowanie na orków". Jestem na etapie dostarczenia Uch-Chace trucizny od Irwina. Itu pojawia się problem. Gdzie  jest ten ork ?  Proszę o szybką odpowiedz. Z góry dziękuje.

n3sti55

n3sti55

Użytkownicy
posty41
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wie ktoś gdzie jest klucz który otwiera drzwi do komnat Gomeza ?

Memorius

Memorius

Moderator działu
Ojciec Wszystkich Narodów
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Moderator działu
  • Ojciec Wszystkich Narodów
Witam! Mam problem odnośnie zadania "Wielkie polowanie na orków". Jestem na etapie dostarczenia Uch-Chace trucizny od Irwina. Itu pojawia się problem. Gdzie  jest ten ork ?  Proszę o szybką odpowiedz. Z góry dziękuje.
Wrzodowi 123 podaruję bo to jego pierwszy post na forum - na przyszłość - pytania umieszczamy we właściwych  tematach , tym razem właściwym tematem jest Myśliwi"
odpowiadam - Uka Chaka jest na polowaniu i można go znaleźć na Starym Cmentarzu w DP. Najłatwiej trafić wychodząc tylną bramą z Obozu Myśliwych

n3sti55
czytanie nie boli a grze specjalnie umieścił ten dialog AhnBael - przepaska jest w skrzyni nad wejściem do dawnego obozu Bractwa
co do kluczy Goemza - tyle razy już to było ze po prostu przejrzyj temat..

Już niebawem nowa wersja Global Mod PL 1.7.11 Special Edition

n3sti55

n3sti55

Użytkownicy
posty41
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No właśnie czytanie , przeczytaj to co napisalem a po 2 to juz mi Huldra dal odpowiedz co do przepaski .

Huldra

Huldra

Użytkownicy
posty21
Propsy11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
A jak otworzyc komnatę przy wejściu do ostatniego już smoka w tej grze?
-Ha, no na to nie wpadłem- koniec gry, ja po dobrej stronie mocy a trzeba jeszcze modły do Beliara :F

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pomódl się do Beliara...

Memorius

Memorius

Moderator działu
Ojciec Wszystkich Narodów
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Moderator działu
  • Ojciec Wszystkich Narodów
No właśnie czytanie
no właśnie czytanie dialogów zapobiega zbędnym problemom w grze ,w Global w szczególności

Już niebawem nowa wersja Global Mod PL 1.7.11 Special Edition

HardStyleMafia

HardStyleMafia

Użytkownicy
posty38
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem z misją ,, Spisek" podchodzę do Miki żeby zaprowadził mnie do miejsca spotkania , klikam idziemy i drugi raz idziemy , i nadal stoi w miejscu xd.

n3sti55

n3sti55

Użytkownicy
posty41
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Właśnie u mnie tez nic nie robi a niby ma iść jak sie wyklika wszystkie opcje , Da sie to przejsc bez przechadzania sie z Miką do tego miejsca ?

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Możliwe, że to wina żonglowania patchami. Ostatni i nowa gra, problemu pewnie nie byłoby. Teraz trzeba chyba uśmiercić Mikę kodem, bo nieśmiertelny podobno jest.

n3sti55

n3sti55

Użytkownicy
posty41
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Post połączony: 2014-06-25, 18:36
Ok , juz go zabilem , mial list przy sobie , teraz chyba powinno byc normalnie.

Post połączony: 2014-06-26, 11:19

Hawy10

Hawy10

Użytkownicy
posty5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Moze ktos podpowiedziec jak uzyskac 60 odp na ogien . Konkretnie chodzi o zbroje jaka musze posiadac bo zbroja adepta i zbroje bandytow nie wystarczaja natomiast amulet i pierscienie nie daja az tyle . prosze o pomoc bo utknolem

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W Dolinie Przodków zgłoś się do Starca. Da zadanie i ciuszek taki cieplutki.
Uprzedzając kolejne pytanie, zobacz temat DP, tam jest mapka ważniejszych lokacji.

XovoX

XovoX

Użytkownicy
entropy increase manager
posty164
Propsy123
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • entropy increase manager
O ile pamiętam ja sobie dorobiłam dużo hp zestawem uzdrowiciela i przeżyłam otwieranie kufra.

Wrzód123

Wrzód123

Użytkownicy
posty4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Gdzie można znaleść Gniew Adanosa bo przeszukałem wszystkie świtnie i go nie znalazłem

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czasami na forum... To nie byłeś chyba wszędzie albo nie znalazłeś kryjówki...

hasher123

hasher123

Użytkownicy
posty18
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cześć. Mam kilka pytań odnośnie zadań pobocznych tj.:
 - Ubranie dla Gora - Nie rozumiem questa, kupiłem Skórzany Pancerz i próbowałem mu go dać ale nie mam u niego innej opcji dialogowej oprócz "Koniec", czego od dokładnie wymaga?
 - Czarne Jastrzębie - Zdobyłem haracz od wszystkich z listy i oddałem $$ Oskarowi, dostałem zbroje Czarnych Jastrzębi i co dalej? Jak dostać od niego kolejną misję?

XovoX

XovoX

Użytkownicy
entropy increase manager
posty164
Propsy123
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • entropy increase manager

- Ubranie dla Gora - Nie rozumiem questa, kupiłem Skórzany Pancerz i próbowałem mu go dać ale nie mam u niego innej opcji dialogowej oprócz "Koniec", czego od dokładnie wymaga?

Przeczytaj dialog jeszcze raz, albo opis zadania. On nie chciał skórzanego pancerza.

hasher123

hasher123

Użytkownicy
posty18
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ahh...Dzięki już wiem, co do 2 pytania także nieaktualne :D

HardStyleMafia

HardStyleMafia

Użytkownicy
posty38
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tak mam misję od Blizy żebym znalazł pierścień Gomeza. Pierwszą skrytkę już znalazłem w sypialni Engora i klucz był pod obrazem. Gdzie mam szukać 2 klucza ?

0 użytkowników
Do góry