"Stare" gildie i zadania poboczne. 631242 1726

O temacie

Autor Memorius

Zaczęty 19.04.2014 roku

Wyświetleń 631242

Odpowiedzi 1726

adrirolnik

adrirolnik

Użytkownicy
posty166
Propsy5
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
gdzie jest chromanim 5

bfkod

bfkod

Użytkownicy
posty209
Propsy54
  • Użytkownicy
Powinnien być gdzieś tu? Przeszukałem całą wieże, może nie o to miejsce chodzi?

adrirolnik

adrirolnik

Użytkownicy
posty166
Propsy5
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
bfkod a przeczytałeś pierwszy

Post połączony: 2014-05-23, 18:24
a gdzie jest 5 chromanin

bfkod

bfkod

Użytkownicy
posty209
Propsy54
  • Użytkownicy
Przeczytałem pierwszy, zakładając że to ten z Wieży Mgieł. Dostałem wpis do dziennika z zadaniem, i wygląda na to że drugi się nie pojawił.

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
a gdzie jest 5 chromanin
Poszukaj na zatopionym statku.

grekoimper

grekoimper

Użytkownicy
Immortal God
posty176
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Immortal God
Przeczytałem pierwszy, zakładając że to ten z Wieży Mgieł. Dostałem wpis do dziennika z zadaniem, i wygląda na to że drugi się nie pojawił.
no  własnie  kurwa  ja  mam  tak  samo  z  4  chromem tez  go  nie  nawet  kolesiowi  od  ekipy  wyslalem  save
i  to  jest  wlasnie  dowod  na  to  ze  gra jest  zbugowana i potrzebna  jest  konsola  zeby  chociaz przywolac ta ksiege

Memorius

Memorius

Moderator działu
Ojciec Wszystkich Narodów
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Moderator działu
  • Ojciec Wszystkich Narodów
ile razy mam powtarzać , że 4 nie tam gdzie w MT była kuźnia tylko przy tym DRUGIM GOLEMIE co stoi  kącie, w rogu , w tym załomie skalnym.
Przykrywa go jakby dupą i tyle.
Jestem w wersji 1.7 tuż przed tym miejscem. Osobiście sprawdzę to na grze w rozdziale III, bez uzywania konsoli, po 145 godzinach gry.

Już niebawem nowa wersja Global Mod PL 1.7.11 Special Edition

bfkod

bfkod

Użytkownicy
posty209
Propsy54
  • Użytkownicy
Jeśli drugi miał być tam gdzie stoje na screenie lub piętro niżej, to niestety jest to bug i chromanin się nie pojawia. Przyzwałem za pomocą kodu drugą księge i bezproblemowo znalazłem już wszystkie.

Czwarty Chromanin jest tu:

grekoimper

grekoimper

Użytkownicy
Immortal God
posty176
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Immortal God
toz przeciez nawet talias na  moim save  szukal(nawet  dal mi lokacjie  aby  z  konsoli  tam  przeskoczyc i nie  ma
wpadl  na pomysl  taki  ze  to  sie zbugowalo dlatego  ze prawdopodobnie 3 chrom  nie byl czytany w gd  a w(nowej kopalni tak mi sie wydaje)to to przeciez powinno byc naprawione ...

Memorius

Memorius

Moderator działu
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Moderator działu
nieprawda
Chromanin czyta się od razu, a nie gdzieś tam. Nic tu nie będzie poprawiane jesli tak jest , że czytanie go gdzie indziej wywołuje nie pojawienie sie kolejnego.
Chromanin się odnajduje, czyta i szuka następnego.
Bug z brakiem go w zamku jest trudny do wytłumaczenia tu nie wypowiem się.

grekoimper

grekoimper

Użytkownicy
Immortal God
posty176
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Immortal God
nie  to  ty  siejesz  nie prawde bo  zagraj sobie  w  gothica I  jeszcze  raz i jak  chrom  przeczytasz np  w  nowej  kopalni albo  w  w  swiatyni  sniacego  to chrom  sie  pojawia a w  tym  modzie  sie  nie  pojawia i  to  wina  po  waszej  stronie  bo jowood  oni  nie  zapomnieli  o  takiej  mozliwosci  ze  chrom mozna  czytac  w  innej  lokacji
a panowie  z  tego  moda chcieli  wszystko  napchac(wszystkie lokacjie do gothica 2NK z gothica I  i  o  tym  zapomnieli

bfkod

bfkod

Użytkownicy
posty209
Propsy54
  • Użytkownicy
tak ale  jest przejscie w opuszczonej kopalni do starej kopalni bo bylem juz tam
Może mnie ktoś nakierować gdzie to przejście jest?

I mam pytanie co do Miguela - czy do obozu wejdzie dopiero w 3 rozdziale? Bo obiecał mi jakąś miksturke z jaj pełzaczy.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Az muszę, bo ty tak każesz memorius, gówno wiesz i pierdolisz, niema przymusu zasada działania tego typu rzeczy jest prosta kolejny pojawi się po przeczytaniu poprzedniego, to czy przeczytasz go od razu czy 2 godziny później bądź 10 dni w grze później, bądź w innej lokacji niema żadnego znaczenia.

Dokładniej w momencie przeczytania księgi w danym świecie i danym waypoincie pojawia się kolejna.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

przemek273

przemek273

Użytkownicy
Dark Dragon, Kapłan Słowa
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Dark Dragon, Kapłan Słowa
Widocznie w tym modzie jest taki przymus. Zaczaiłeś ? Taki mechanizm można szybko zmienić.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Ta, jak się nie gra jak memorius to gra jest nie do przejścia w chuj props, dobry mechanizm :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

przemek273

przemek273

Użytkownicy
Dark Dragon, Kapłan Słowa
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Dark Dragon, Kapłan Słowa
Chyba oczywiste, że jak znajdziemy coś cennego to od razu patrzymy co to, a nie czekamy nwm ile lat by np zobaczyć co znaleźliśmy.

Memorius

Memorius

Moderator działu
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Moderator działu
Tak teraz ten mechanizm tak działa ze tylko przeczytanie ksiegi w w GD uaktywnia pojawienie następnej.
Czy jakoś tak.

xDominik

xDominik

Użytkownicy
posty222
Propsy39
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jak zdobyć w świątyni śniącego 4 kryształ (w kolejności na piedestale 2)? Bo wyeksplorowałem wszystkie pomieszczenie i nic... Demony chyba też wszystkie zabiłem.

LET'S ROCK!

Memorius

Memorius

Moderator działu
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Moderator działu
Jest możliwy bug indywidualny. W praktyce każdy z Demonów ma po jednym Dziwnym Krysztale.
Demony są cztery.

xDominik

xDominik

Użytkownicy
posty222
Propsy39
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
A może po prostu zabiłem demona a później zapomniałem go przeszukać i poszedłem dalej... Tak też mogło być.

LET'S ROCK!

0 użytkowników
Do góry