Xendix, to jest gothic i nie wiń ich.
to jest indolencja i lenistwo nie żaden silnik - proste rzeczy mozna tu było sprawdzić i poprawić zawczasu
kto miał zadanie z Pustelnikiem od Tireona???
U mnie w obecnej (drugiej) rozgrywce w połowie 2 rozdz. pojawił sie taki tekst od Tireona, już chyba po załatwieniu zgody na handel, dla wszystkich z wyjątkiem Juliana u Sekoba i po odzyskaniu oczywiscie towaru.
Prosił abym w chatce pustelnika w DP, niedaleko wody, na wzniesieniu, poszukał starych notatek. Zadanie nie pojawiło sie w dzienniku, a ja nie potrafię zidentyfikować tej chatki :(
Post połączony: 2014-07-07, 01:32
Tak, mają fajne towary - różne czary, mikstury, bronie a nawet roślinki potrzebne do mikstur trwale zwiększających atrybuty. Nie musisz jednak wszystkiego robić przed Jarkendarem, choć oczywiście możesz.
Mam załatwione zgody na handel, z wyjatkiem zgody Sekoba (do czasu amnestii Canthara), ale tylko Konnen i Erast pokazuja mi swoje towary, piękna pani koło klasztoru nie pokazuje, ani Julian (u Bengara) ani Santino. Czemu tak?
I jeszcze smutne, bo drastycznie zmniejszyła się ilość oferowanych rzadkich czarów, jabłek i szynki (lub ich respawn) - to wpływ ostatnich łatek?