Ja pierniczę, z tematu o 1.75 zrobiło się tutaj gówienko.
Ja osobiście uważam, że trochę niewłaściwie nasza wspaniała DS postąpiła. Przeczytałem tutaj kilka pierwszych stron, widziałem tyle fajnych pomysłów, a DS po prostu odrzuciła to bez namysłu. Memorius, sorry, ale to głównie o Tobie mówię.
Pomysł z owcą u Xardasa, z Gregiem jako kapitanem.... No, fajnie, fajnie, tyle że DS to też odrzuciła. Nie trzeba się trzymać "lore" z innych modów jak liny tylko iść naprzód, zrobić z Gothica grę tak długą, wciągającą, rozbudowaną, że nie będzie można z niej wyjść. Myślę, że większość tych pomysłów, marzeń, moglibyście na spokojnie "wczepić" do gry. Duale i tarcze? Genialne! Z tego co widzę, to prawie każdy ich chce, ale nie będzie. ;/
*
Czytałem tylko kilka pierwszych stron, więc jeśli DS jednak coś tam z tym postanowiło, to przepraszam bardzo.
*
Więc proszę was, szanujcie bardziej graczy, wykorzystujcie w większym stopniu ich potencjał. To oni mają być po części twórcami. ;3
Pogadajcie z Dark Saga Team, gośćmi od Returninga, na pewno coś tam się dogadacie i "wklepiecie" niektóre pomysły do Gothica Global Mod PL! ;3