Gry dla małolatów 12823 50

O temacie

Autor Toworish

Zaczęty 2.03.2014 roku

Wyświetleń 12823

Odpowiedzi 50

Caesum

Caesum

Użytkownicy
posty1729
Propsy2216
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Skoro włączacie emulatroy z psxa to Harry Potter na PSX też możecie spróbować. Zupełnie inna gra, tylko tytuł ten sam. :lol2:

Faren

Faren

RaveN Studio
Farelka
posty1172
Propsy1496
Profesjabrak
  • RaveN Studio
  • Farelka
Soł łot? W simsach możesz palić ludzi, głodzić ich, topić, otruć albo zmusić by sikały pod siebie jeżeli tylko chcesz, a jednak to Limbo jest
tu najbardziej niepokojącą produkcją? Dzieci takie rzeczy lubią.
ale jak simy umierają to przynajmniej kolorowo, a nie tak... depresyjnie jakoś. w ciemnościach.

makin' bacon

Leinnan

Leinnan

Administrator
torsonic polarity syndrome
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • torsonic polarity syndrome
Skoro włączacie emulatroy z psxa to Harry Potter na PSX też możecie spróbować. Zupełnie inna gra, tylko tytuł ten sam. :lol2:
Dwójkę bodajże przeszedłem na PSXie. Z tego co pamiętam w jedynkę jak grałem to podczas misji w której się uciekało przed trollem gra mi się wyłączyła i mi zryło to beret wtedy. :F

Faren@ Mój siostrzeniec sprawił że po raz pierwszy w życiu widziałem ekran końca gry w Simsach 3(!).  :lol2:  :ok:
Pływał simem do upadłego.

Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Faren

Faren

RaveN Studio
Farelka
posty1172
Propsy1496
Profesjabrak
  • RaveN Studio
  • Farelka
Pagan, nie wierzę. w simach III można wyjść bez drabinki.

makin' bacon

Leinnan

Leinnan

Administrator
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
Możliwe, on cały czas klikał z miejsca na miejsce gdzie ma pływać, ja sobie poszedłem do roboty na dwór, a potem on po mnie przychodzi bo coś się stało. :F

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
Faren, można zabudować basen ścianami i sim nie wyjdzie. Inna sprawa, że jak ja grałem to ciągle przychodziła śmierć i mi go ożywiała. cholerne gówno

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Leinnan

Leinnan

Administrator
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator

The best of the best

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Armageddon chyba wydali jeszcze raz w nowej odsłonie :D

EDIT:
Lol. Sam w to grałem przecież :lol2:

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Sory ale

worms armagedon>>>>>>worms 3d ;d Choc wormsy 3d jako gierka sama w sobie jest spoko ;d

gothic1210
  • Gość
Ja w dzieciństwie tylko 3D ogrywałem, bo mi chrzestna kupiła. Z 2D miałem raczej symboliczny kontakt. I tak dobrze wspominam, że bite pół roku grałem tylko w te jedną grę po szkole. 

Caesum

Caesum

Użytkownicy
posty1729
Propsy2216
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ale jak simy umierają to przynajmniej kolorowo, a nie tak... depresyjnie jakoś. w ciemnościach.
Akurat wrzaski i płacze umierających simów dalekie są od cukierkowości. Niech się dziecko przyzwyczaja, świat nie jest usłany różami.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Wormsy, Rayman, Croc dla nich będą w sam raz chyba ze maja dryg do strategi to H3 lub Twierdza

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Luk

Luk

DreamVader 2
Sursum Corda! Wiwat Car!
posty1168
Propsy319
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader 2
  • Sursum Corda! Wiwat Car!
Hmmm... Na PSXie nakurwiałem nałogowo w Tarzana (pratformówka) Toy Story 2, Crasha Bandicoota 2 i Spyro 2 (tyle dwójek xD) 

Spoiler
https://www.youtube.com/watch?v=DsSwvh4npMQ

Caesum

Caesum

Użytkownicy
posty1729
Propsy2216
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zima w Dolinie Muminków. Grałem, dobre jest. :lol2:

Jakub91

Jakub91

Użytkownicy
posty647
Propsy204
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Twierdza 1

Smolo

Smolo

Użytkownicy
posty306
Propsy212
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ja do 7 lat to chyba śmigałem Pegazus+Atari+Amiga. Potem na PC: Alladyn, Prince of Persia, X-Com TFTD, Syndicate, Settlers I i II, Wormsy 2, Age of Empires 1 + RoR, Commandos 1 + dodatek, GTA 1, Ignition, Lemmingi, Carmageddon 1, Tony Hawki, itd.(http://themodders.org/index.php?topic=16600.msg1026378#msg1026378)

Ale na dzisiejsze standardy to lepsze były by:
Butterfly Escape i Mój Brat Niedźwiedź.

Elo

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gry dla małolatów? Odnajdzie się w multi Call of Duty/Battlefield... i jeszcze będzie dawał wpierdol takim jak my (based on facts :wstyd:).

Baggio

Baggio

DreamVader
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • DreamVader
Mój 9 letni siostrzeniec nakurwiał ostatnio w Dark Souls jak u mnie był, szło mu lepiej ode mnie ;/

Lansjer

Lansjer

Rzeka
posty808
Propsy502
ProfesjaLvl designer
  • Rzeka
Minecraft, Little Fighter 2, Twierdza, Jazz Jackrabbit 2, Robin Hood: Legenda Sherwood, Kangurek Kao.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry