Risen 3: Titan Lords 262589 674

O temacie

Autor Baggio

Zaczęty 22.02.2014 roku

Wyświetleń 262589

Odpowiedzi 674

Paradoxal

Paradoxal

Użytkownicy
posty617
Propsy978
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

...Ja na przykład przeszedłem ją 6 razy... w ciągu jednego roku.

To niezły zwyrol z ciebie żeby grać w takiego crapa sześć razy i to w ciągu jednego roku. Idź do lekarza może
a Joe to zajebisty recenzent i dobrze podsumował tą walke w risenie.

SanTiago

SanTiago

Użytkownicy
posty212
Propsy47
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy
Gówno tam podsumował, widziałem jak mu walka idzie. Nawet mi za pierwszym razem szło jakieś 3 razy lepiej.
Dlaczego na Steamie, GOLu czy TVGry WSZYSTKIE Riseny otrzymały pozytywne recenzje? Dlaczego jak zwykle na ThekurwaModders zawsze dla wszystkich wszystkie gry to gówno (nie licząc Wiedźmina rzecz kurwa jasna)?

WinterKing Kereth

WinterKing Kereth

Gry (themodders@telegram)
posty501
Propsy795
Profesjabrak
  • Gry (themodders@telegram)
Bo te wasze GOLe i tvgry wciskają ciemnote a ludzie łykają to jak pelikany?

SanTiago

SanTiago

Użytkownicy
posty212
Propsy47
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy
A dlaczego mieliby to robić?
W takim razie czemu nie mogę powiedzieć tego samego o tym pożal się Boże chwilę wcześniej wspomnianym "recenzencie"?

Paradoxal

Paradoxal

Użytkownicy
posty617
Propsy978
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Bo walka w risenie 3 jest niedopracowana. AngryJoe ładnie pokazał to o czym tu każdy pisze. Jest tak autystyczna że nie ma co tu więcej strzępić ryja. I nie piszcie że walka w w3 też jest mało wymagająca, ona w przeciwieństwie do tits lorda nie "chodzi" po klatkach i wymaga od gracza troche zaangażowania i daje w pewnym sensie przyjemność z wykonywania tych płynnych i zaawansowanych animacji. Natomiast risen 3 pozostawia tylko wkurwienie i złe wspomnienia.

Duke Nukem

Duke Nukem

Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Król Duke Nukem
Ja Risena 1 nie przeszedłem bo był dla mnie za nudny i walka też była zbyt drewniana no i widzę, że za Risena 3 też się nie wezmę, bo drewnem wali na kilometr.

SanTiago

SanTiago

Użytkownicy
posty212
Propsy47
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy
Jakoś większość ludzi gra i pozytywnie te gry ocenia. Widać to chociażby na Steamie.

WinterKing Kereth

WinterKing Kereth

posty501
Propsy795
Profesjabrak
Wycieraj się dalej ocenami na steamie, a i tak będziesz naiwniakiem co kupi nawet gówno w sreberku.

Recenzje użytkowników:
NAJNOWSZE:   W większości pozytywne (34)
OGÓŁEM:   Mieszane (1,926)

To uważasz za pozytywne?

Paradoxal

Paradoxal

Użytkownicy
posty617
Propsy978
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tylko nie zauważyłeś że tych ludzi jest bardzo mało. Te pozytywne recenzje są od graczy takich jak ty czy macdun. Ktoś kto woli gry dopracowane i wie czym jest seria risen nawet na tą strone nie wejdzie.

SanTiago

SanTiago

Użytkownicy
posty212
Propsy47
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy
Skąd wie, jaka jest gra, skoro "nawet nie wszedł"?

Duke Nukem

Duke Nukem

Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Król Duke Nukem
Jakoś większość ludzi gra i pozytywnie te gry ocenia. Widać to chociażby na Steamie.

http://www.metacritic.com/game/pc/risen-3-titan-lords?ftag=MCD-06-10aaa1f

65 ogólnie, a użytkownicy średnio ocenili na 5.7. Zajebista gra już lecę przejść 6 razy.

Recenzje na PS3 są najbardziej pochlebne: http://www.metacritic.com/game/playstation-3/risen-3-titan-lords

SanTiago

SanTiago

Użytkownicy
posty212
Propsy47
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy
Metacritic jest amerykańskie. Tamtejsi gracze narzekali, że gra jest za trudna...
Więc...
Po za tym, dlaczego skoro podoba mi się jakaś gra, to jestem "chujem i się gówno znam"

WinterKing Kereth

WinterKing Kereth

posty501
Propsy795
Profesjabrak
Steam też jest wytworem amerykańsim, ja pierdole. :lol2:

SanTiago

SanTiago

Użytkownicy
posty212
Propsy47
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy
Ja pierdole, ale mają go gracze z całego świata, no ja pierdolę  :lol2:

WinterKing Kereth

WinterKing Kereth

posty501
Propsy795
Profesjabrak
No to użyj mózgu i zauważ, że z metarcritica korzystają też "gracze" z całego świata. Jestes mądry, czy udajesz mądrego? :lol2:

SanTiago

SanTiago

Użytkownicy
posty212
Propsy47
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy
No to jak wyjaśnisz tam dobre oceny, a tam złe? Sam weź użyj mózgu, twoje argumenty są kompletnie z dupy wzięte.

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany

Maciej

Risen 3: Titan Lords
#636 2017-08-11, 11:48(Ostatnia zmiana: 2017-08-11, 12:19)
Dlaczego risen 3 jest lepszy od risen 1? Powody są proste

-Ciekawszy bohater główny
-Lepszy wątek główny
-Ciekawsze gildie
-Klimat bardziej gothicowy
-Gra jest o wiele większa i ciekawsza pod względem questów i fabularnej otoczki
-Może to szczegół, ale zbroje gildyjne są dużo lepiej wykonane niż te z risen 1

Bo walka w risenie 3 jest niedopracowana.
Risen 3 ma zbyt mało combosów ogólnie, w risen 3 mamy tylko kontratak, w risenie 2 mieliśmy dużo więcej combosów, a co dopiero w r1. Co część Risena, PB spłycała system walki, za to zawsze będę hejtował   Na szczęście dla mnie sama walka to nie powód aby nazywać Risen 3 gównem, gdy inne rzeczy są dobrze zrobione :ok:   Choćby taki morrowind z chujową walką do dziś jest chwalony przez graczy :]

EDIT:
Już nie wspominając że w wiedźminie 3 na trudnym czyli przedostatnim poziomie walka jest łatwiejsza z potworami niż w risen 3 na średnim poziomie, przez większą żywotność geralta, większe obrażenia zadawane przez geralta, i wygodniejszą walkę, no ale Kereth woli co innego pierdolić, i tylko hejtować kretyńsko :facepalm:

Duke Nukem

Duke Nukem

Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Król Duke Nukem
Skyrim, Morrowind = Gówno
Risen 1,2,3  = Zajebista gra

Maciej ty chyba wszystko nazywasz hejtem, jak w domu nie było zupy na obiad tylko był schabowy to zapewne mówiłeś, że też Ciebie hejtują.

Halk_Hogan_PL

Halk_Hogan_PL

Użytkownicy
Halkster
posty916
Propsy890
ProfesjaGrafik 2D
  • Użytkownicy
  • Halkster

Halk_Hogan_PL

Risen 3: Titan Lords
#638 2017-08-11, 12:25(Ostatnia zmiana: 2017-08-11, 12:30)
EDIT:
Już nie wspominając że w wiedźminie 3 na trudnym czyli przedostatnim poziomie walka jest łatwiejsza z potworami niż w risen 3 na średnim poziomie, przez większą żywotność geralta, większe obrażenia zadawane przez geralta, i wygodniejszą walkę, no ale Kereth woli co innego pierdolić, i tylko hejtować kretyńsko :facepalm:
Ja pierdole ziomek ile ty grałeś w tego Wiedźmina, że piszesz takie głupoty?
Walka w Risenie 3 to dno i wodorosty i nic tego nie zmieni, pogódź się z tym. Powiem więcej - to jest takie gówno, że kurwa aż na rzyganie bierze jak to widzę, już w Gothicu 1 walka była o niebo lepsza niż ten drewniany kał od łysego kartofla.

WinterKing Kereth

WinterKing Kereth

posty501
Propsy795
Profesjabrak
EDIT:

Nie rozpędzaj się z tym wyzywaniem mnie od kretynów. Zaczynasz mnie już zdrowo wkurwiać. Drama ze Srajsenem się dawno skończyła, ktoś pokasował posty, ale Ty forumowy płaczku musisz drążyć ten zjebany temat na SB i tutaj.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry