Cóż, jestem w 3 rozdziale, mam juz zwerbowanych wszystkich sojusznikow. Musze powiedziec, ze gra jest fantastyczna i nie dziwota, ze recenzenci oraz gracze piszą tak dobre opinie o tej grze. Teraz moich kilka pytan:
1.Kurwa, udalo sie komukolwiek wygrać pojedynek w silowaniu na reke? Bo to jest niewykonalne, w moim przypadku. Gra każe klikać przyciski - ok. Nagle zaczyna sie, ze musze nakurwiac w jeden klawisz - nakurwiam po czym podczas napieprzania w ten klawisz pokazuje sie inny i z automata wraca mi do początku pojedynku. Piranie to chuowo zrobily.
2.Jak mam sie dostać do tej calej wyroczni na Kila? Otóż widze groty pająków ale tam wejsc nie moge, bo pajeczyna wszystko zastawia....
3.Też macie takiego buga, że niektorych "specjalnych" przedmiotow nie ma tam gdzie powinny być? Chodzi mi o te "legendarne" o ktorych czytamy a potem musimy je znaleźć. A konkretniej chodzi o te, co wystepują u kupców - przykladowo Monokl z czegoś tam u Tubylcy na Kili i jeszcze jedna rzecz u pirata na Kili. Obydwie mam pokazane, ze musza byc u handlarza, tymczasem oni ich nie mają... a szkoda, bo te przedmioty dają fajne boosty do statystyk.
Tak swoją drogą - to moja postać, 3 rozdzial - Łowca Demonów:

Ekwipunek to:
Hełm (u Łowców Demonów)
Miecz Koronacyjny Calradii
Ciężka Zbroja (zadanie jednego ze zwierzęcych członków załogi)
Spoiler
nie, nie chodzi tu o gnoma
Spodnie łowców demonów
Buty Morgana
I jakies tam pierscionki, kolczyki i amulety dodające boosty do otwierania zamków, kradziezy, złotoustwa i zastraszania.