Scenarzysta do wzięcia 2645 4

O temacie

Autor DoxtraduS

Zaczęty 4.02.2014 roku

Wyświetleń 2645

Odpowiedzi 4

DoxtraduS

DoxtraduS

Wyspa Khorinis
posty3
ProfesjaScenarzysta
  • Wyspa Khorinis
Hej!

Jakby jakaś grupa potrzebowała kogoś do tworzenia/poprawiania fabuły i dialogów - chętnie pomogę. Jako takiego skilla pisarskiego posiadam, byłem MG w kilku sesjach RPG, to nawet się wyrobiłem. Ponadto jestem raczej otwartym człowiekiem, mogę się dostosować do już przyjętych założeń scenariusza. Co nie oznacza, że nie będę chciał w nim czegoś pozmieniać.  :D

kamienw

kamienw

Użytkownicy
posty3
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dzień dobry! Jestem bardzo zdesperowany znalezieniem kogoś, kto mógłby przetłumaczyć napisy istniejącego już moda do gry Dragon Age Origins. Chciałbym zapytać się, czy interesuje Cię tego typu robota i czy w tym przypadku byłaby płatna, a jeśli tak to ile?

Pozdrawiam!

DoxtraduS

DoxtraduS

Wyspa Khorinis
posty3
ProfesjaScenarzysta
  • Wyspa Khorinis
Generalnie nie byłaby płatna, ale niestety, tłumaczenia się nie podejmę. Co prawda w stopniu komunikatywnym angielskim się posługuję, jednak na pewno nie uniknąłbym wielu baboli w tekście. 

Sugeruję założenie osobnego tematu z tym pytaniem, może ktoś się tutaj znajdzie. :)

Również pozdrawiam.

EdekSumo

EdekSumo

Wyspa Khorinis
posty1739
Propsy925
ProfesjaLvl designer
  • Wyspa Khorinis
Oferta nadal aktualna?

DoxtraduS

DoxtraduS

Wyspa Khorinis
posty3
ProfesjaScenarzysta
  • Wyspa Khorinis
Tak, jak najbardziej. Sorki, że nie odpowiedziałem wczoraj, przez ostatnie kilka dni leżałem w łóżku z niezłą grypą. Ale tak, dalej aktualne. :)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry