Na początku chciałbym przeprosić jeżeli utworzyłem temat w niewłaściwym miejscu. Nie jestem pewien gdzie należy go umieścić.
Przejdźmy do moich pytań/problemów. Znalazłem niemiecki mod Respawn mod, który, jak sama nazwa może podpowiadać, sprawia, że potworki się respawnują pod jakimiś warunkami, nie tylko przy nowych rozdziałach. Szukałem czegoś takiego od dawna, ale jest pewien problem. Mod jest po niemiecku. Myślałem, że może gdzieś istnieje spolszczenie. Mam Gothica 2 po polsku, jednak gdy uruchamiam modyfikacje, teksty w całej grze: dialogi, nazwy przedmiotów, nazwy npc, cały dziennik, wszystko jest po niemiecku. Wyjątkiem jest dubbing, który nadal jest po polsku i nazwy kilku statystyk. Może to jest problem z ustawieniami w plikach ini.. Nie wiem. Chciałbym prosić o pomoc w rozwiązaniu tego problemu, lub, jeżeli ktoś chętny się znajdzie, o spolszczenie tej modyfikacji.
P.s. Jeżeli któryś z Panów Moderatorów uważa, że temat jest w złym miejscu, prosze nie strzelać do mnie, i poprostu przenieść temat w odpowiednie miejsce. Z góry przepraszam.