Upadek tradycji, upadek forum 155651 546

O temacie

Autor Żadna Głupia Spółgłoska

Zaczęty 29.01.2014 roku

Wyświetleń 155651

Odpowiedzi 546

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
Cytat: Thoro
Kasza śmierdzi, wygląda i smakuje jak najgorsze gówno dla plebsu. Mam odruchy wymiotne od samego smrodu tego "dania".  Jak kiedyś miałem pojemnik do opierdolenia to męczyłem go całą drogę od puław po chełm a i tak skończyło się na tym, że zarzygałem podczas jazdy kumplowi drzwi od passata.
 :lol2:

uwielbiam gołąbki z ryżem,  ktoś kiedyś podał mi je z ohydną kaszą jakaś jęczmienną czy coś xD

rekrutacja O.D.A.L, po 18:00 gg:10135138

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Cytat: Thoro
Kasza śmierdzi, wygląda i smakuje jak najgorsze gówno dla plebsu. Mam odruchy wymiotne od samego smrodu tego "dania".  Jak kiedyś miałem pojemnik do opierdolenia to męczyłem go całą drogę od puław po chełm a i tak skończyło się na tym, że zarzygałem podczas jazdy kumplowi drzwi od passata.

Śmieciu

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
Ma rację. Kasza jebie tak niemożliwie że jak ktoś w domu ją gotuje to mi się żyć odechciewa. Nie wiem jak smakuje, nigdy się nie przemogłem przez ten smród.

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy
A tak z innej beczki jak by nie patrzeć kasza ma najwięcej wartości odżywczych i jest najlepsza (jeżeli chodzi o wymienione wyżej pierdoły) zwłaszcza dla kogoś kto ćwiczy.

Sculler

Sculler

Użytkownicy
posty339
Propsy273
ProfesjaProducent
  • Użytkownicy
A tak z innej beczki jak by nie patrzeć kasza ma najwięcej wartości odżywczych i jest najlepsza (jeżeli chodzi o wymienione wyżej pierdoły) zwłaszcza dla kogoś kto ćwiczy.
Bezcenne węglowodany. koksy mówią ,że dobra dieta to 70% sukcesu.

some things are meant to be

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Ja nie mogę jeść ryżu, makaronu, ani innych zapychaczy. Tylko kartoffelny i kasza, a więc spierdalać. Nawet gołąbki muszę z tym drugim jeść : |

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca

Nie.

Co do twojego rzygania - pewnie jakis czarodziej czy inny mag umiescil ci kubki smakowe w dupie, ot sprawa rozwiazana.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy
Postuluję o przeniesienie tego tematu do Offtopic.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Postuluję o przeniesienie Żelazka do izolatki, kasza FTW!

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kurwa, co sie sie dzieje. Mówią, że ryż jest dobry, kasza gryczana zła. Co to w ogóle za pierdolenie - następny przystanek wegetarianizm? Ryż to 'przystawka' dla kobiet w ciąży i na diecie, smakujące jak papka do karmienia ludzi w śpiączce. Kasza gryczana z kolei ma wyrazisty smak, dobrze smakuje z mięsem, zwłaszcza jeśli doda się do tego sos. Nawet zalana zimnym mlekiem, gorąca kasza gryczana jest smacznym posiłkiem.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Aztek cofam wszystkie złe słowa, które kiedykolwiek wobec Ciebie powiedziałem, i kieruję je do Thora:

Thoro Ty chudy zamojski chuju, jebiesz gimnazjalistki?!?!?!

Kasza gryczana jak dla mnie najlepsza z jajkiem sadzonym i kefirem, ale z wszelkiego rodzaju gulaszami, szpinakiem czy sosem kurkowym/pieczarkowym też w dechę :ok: Kasza ma smak, jest wyrazistym elementem dania, a ryż, gdyby nie zapychał, to by się go nawet w jedzeniu nie zauważyło.

http://skipthepie.org/cereal-grains-and-pasta/buckwheat/#minerals

Jedna porcja kaszy zapewnia dzienne zapotrzebowanie organizmu na magnez. I co teraz chuje? Wszystkim Wam brakuje magnezu, bo odeszliście od tradycyjnej diety przodków i sprzedaliście się jak dziwki chinolom i makaroniarzom.

Mark Twain

Splash

Splash

Moderator
posty4210
Propsy3412
ProfesjaNierób
  • Moderator
Wcześniej ,,Upadek tradycji, upadek forum" Teraz ,,Upadek ryżu, dominacja kaszy" :ok:

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ma rację. Kasza jebie tak niemożliwie że jak ktoś w domu ją gotuje to mi się żyć odechciewa. Nie wiem jak smakuje, nigdy się nie przemogłem przez ten smród.
A Ty nie lubisz pierogów, wszelki twój głos w sprawach kulinarnych automatycznie traci ważność.

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso

Zkirtaem
Moderator

Upadek tradycji, upadek forum
#293 2014-02-05, 19:33(Ostatnia zmiana: 2014-02-05, 19:45)
Mój gust > Twój gust

@down
nom, i pomyśl że Twój jest jeszcze gorszy od mojego :F

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wszystko co można było powiedzieć o twoim guście, zostało powiedziane już wcześniej :ok:

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy
Zkirtaem w tym wypadku jest raczej 
Nasz gust  i  twój brak gustu : p

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
, smakujące jak papka do karmienia ludzi w śpiączce.

Skoro wpierdalasz białe gówno z biedronki dla plebsu to się nie dziw, że smakuje jak jedzenie poszpitalne.

Nawet zalana zimnym mlekiem, gorąca kasza gryczana jest smacznym posiłkiem.

To może od razu skrusz tam krowiego kloca i dodaj oregano zalewając wrzątkiem? Ja pierdole, gdzie wy się uchowaliście, że kiedykolwiek musieliście się posiłkować takimi "daniami"? Ja nawet nigdy o tym nie słyszałem, bo kurwa kto normalny wpada na pomysł aby zalewać jakąś KASZĘ kurwa mlekiem? Chleb z trocinami jak za wojny też wpierdalaliście?

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
Tak z ciekawości, dzieje się tu jeszcze coś poza offtopem? 

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
złowiek!

nie, ten temat powstał bo już nawet offtopic umierał, więc trzeba było się chwycić starych metod i thoro zaczął pisać o tym że gothic jest przestarzały

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Jedna porcja kaszy zapewnia dzienne zapotrzebowanie organizmu na magnez. I co teraz chuje? Wszystkim Wam brakuje magnezu, bo odeszliście od tradycyjnej diety przodków i sprzedaliście się jak dziwki chinolom i makaroniarzom.
Dobra, wracam do kaszy! Dawno nie jadłem... Może pójść do koleżanki na kaszkę?  ^^

Z drugiej strony co z was za faceci?! Jesteście jak rozkapryszone panienki, którym się w dupach poprzewracało i wydziwiają! Ja lubię kaszę, ryż, makaron i wiele innych rzeczy. Jak to mówią w górach: "wełna nie wełna, byle dupa była pełna!".

Nawet zalana zimnym mlekiem, gorąca kasza gryczana jest smacznym posiłkiem.

To może od razu skrusz tam krowiego kloca i dodaj oregano zalewając wrzątkiem? Ja pierdole, gdzie wy się uchowaliście, że kiedykolwiek musieliście się posiłkować takimi "daniami"? Ja nawet nigdy o tym nie słyszałem, bo kurwa kto normalny wpada na pomysł aby zalewać jakąś KASZĘ kurwa mlekiem? Chleb z trocinami jak za wojny też wpierdalaliście?
Też hejtuję kaszę z mlekiem! Kaszę to albo z sosem, albo z mięsem. Co do mleka to tylko kwaśne (albo z cyca...) do ziemniaków.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry