Returning 2.0 710295 1769

Ankieta

Która gildia powinna zostać najbardziej rozbudowana?

Paladyni
81 (16.2%)
Magowie Ognia
28 (5.6%)
Magowie Wody
27 (5.4%)
Guru
28 (5.6%)
Strażnicy świątynni
43 (8.6%)
Łowcy Smoków
58 (11.6%)
Nekromanci
102 (20.4%)
Bandyci (być może jako gildia)
53 (10.6%)
Najemnicy orków (być może jako gildia)
80 (16%)

Głosów w sumie: 500

O temacie

Autor panzpis

Zaczęty 26.11.2013 roku

Wyświetleń 710295

Odpowiedzi 1769

Pawlik2001

Pawlik2001

Użytkownicy
posty45
Propsy1
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
No tak, ale sam przecież tego nie przetłumaczy. Sam bym chętnie pomógł ale niestety ja w szkole mam ten cholerny niemiecki. :/

Zabijcie mnie.
A może i nie?

Bal-Sagoth

Bal-Sagoth

Użytkownicy
Kosmicyzm
posty89
Propsy24
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Kosmicyzm
Cholerny niemiecki? Przypominam, że to właśnie (nad)Niemcy stworzyli gothica... Co więcej dobrze, że uczysz się niemieckiego gdyż powstaje (i powstało) wiele epickich modów w tym języku i Twoje umiejętności mogą się przydać. Także szacunek dla najlepszego kraju na świecie.

J. R. R. Tolkien
C. S. Lewis
Owen Barfield
Robert E. Howard

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6343
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Także szacunek dla najlepszego kraju na świecie.
Lol, nie, jebać ich.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Pawlik2001

Pawlik2001

Użytkownicy
posty45
Propsy1
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Cholerny niemiecki? Przypominam, że to właśnie (nad)Niemcy stworzyli gothica... Co więcej dobrze, że uczysz się niemieckiego gdyż powstaje (i powstało) wiele epickich modów w tym języku i Twoje umiejętności mogą się przydać. Także szacunek dla najlepszego kraju na świecie.
Kraj jak najbardziej w porządku, Gothic najlepszy, ale język jest potworny.   :)

Zabijcie mnie.
A może i nie?

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6474
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Uważam, że jest o wiele więcej potwornych języków aniżeli niemiecki. Jasne, że jest to twardy język, ma dużo odmian i nieregularnych itd, ale w porównaniu np. do francuskiego i japońskiego uważam go za język co najmniej przyzwoity jeśli chodzi o naukę. 

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

radex115544

radex115544

The Modders
posty420
Propsy154
ProfesjaTester
  • The Modders
Dobra w końcu wypadałoby tutaj coś naskrobać... a więc otrzymałem skrypty do przetłumaczenia ponieważ chce się tego podjąć póki co przeprowadzam rekrutacje a więc jak ktoś jest chętny do pomocy ma w tym doświadczenie lub zna język rosyjski na poziomie podstawowym niech do mnie napisze na pw samych postaci jest do przetłumaczenia aż 1210 a więc mogę śmiało stwierdzić że jest ich w chooy będę spolszczał od początku ponieważ za dużo rzeczy zostało zmienionych i mogłyby powstać niepożądane błędy i bugi czego oczywiście wole uniknąć roboty jest dużo sam się z tym wszystkim na pewno nie uporam choćbym miał tłumaczyć 5 lat więc każda pomoc może mi się przydać nie zadawajcie mi również za często pytań typu kiedy spolszczenie gdyż jeszcze nie została nawet wypuszczona rosyjska wersja moda a zrobienie spolszczenie też swoje potrwa dla tych którzy wolą poczekać na polską wersje (czekajcie a będzie wam dane :V) będę nagrywał gameplayową serie po rosyjsku (bez dialogów) tylko zwiedzanie świata pokaz innowacji itp ale to jeszcze nie czas i miejsce by o tym mówić w każdym razie trwa rekrutacja więc jeszcze raz zapraszam wszystkich zainteresowanych na pw

TadekKanalarz

TadekKanalarz

Użytkownicy
Łakamakafą
posty258
Propsy44
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Łakamakafą
Także szacunek dla najlepszego kraju na świecie.
Beka z typa.

Kogaan

Kogaan

Użytkownicy
Yellow color.
posty561
Propsy34
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Yellow color.
Takie pytanie bo nie chce mi się czytać 84 stron to się zapytam czy wyszedł już returning 2.0 a jak tak to czy ktoś może podać link?

Splash

Splash

Moderator
posty4208
Propsy3410
ProfesjaNierób
  • Moderator
Dla najnowszych informacji czyta się ostatnie posty :facepalm:

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6343
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
I co, odezwal sie ktos do Radka, podejmuje sie ktos spolszczenia?

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Siemekk

Siemekk

Złote Wrota
posty2143
Propsy1153
ProfesjaProgramista
  • Złote Wrota
Zbiera drużynę do spolszczania moda. Możecie pisać do niego ws. dostania się do teamu.

P.S A Splash w szafie i nie ma psychy by mi dać bana.

Kogaan

Kogaan

Użytkownicy
Yellow color.
posty561
Propsy34
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Yellow color.
To wyszedł ten 2.0?

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Specjalnie dla leniwych napiszę,

NIE KURWA, NIE WYSZEDŁ  

Kogaan

Kogaan

Użytkownicy
Yellow color.
posty561
Propsy34
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Yellow color.
A po co od razu ta agresja?

Splash

Splash

Moderator
posty4208
Propsy3410
ProfesjaNierób
  • Moderator
Bo:
Dobra w końcu wypadałoby tutaj coś naskrobać... a więc otrzymałem skrypty do przetłumaczenia ponieważ chce się tego podjąć póki co przeprowadzam rekrutacje a więc jak ktoś jest chętny do pomocy ma w tym doświadczenie lub zna język rosyjski na poziomie podstawowym niech do mnie napisze na pw samych postaci jest do przetłumaczenia aż 1210 a więc mogę śmiało stwierdzić że jest ich w chooy będę spolszczał od początku ponieważ za dużo rzeczy zostało zmienionych i mogłyby powstać niepożądane błędy i bugi czego oczywiście wole uniknąć roboty jest dużo sam się z tym wszystkim na pewno nie uporam choćbym miał tłumaczyć 5 lat więc każda pomoc może mi się przydać nie zadawajcie mi również za często pytań typu kiedy spolszczenie gdyż jeszcze nie została nawet wypuszczona rosyjska wersja moda a zrobienie spolszczenie też swoje potrwa dla tych którzy wolą poczekać na polską wersje (czekajcie a będzie wam dane :V) będę nagrywał gameplayową serie po rosyjsku (bez dialogów) tylko zwiedzanie świata pokaz innowacji itp ale to jeszcze nie czas i miejsce by o tym mówić w każdym razie trwa rekrutacja więc jeszcze raz zapraszam wszystkich zainteresowanych na pw
Wystarczyło przeczytać kilka ostatnich postów. Informacja o tym, że wersja Rosyjska nie została wydana jest nawet na tej stronie.

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

Siemekk

Siemekk

Złote Wrota
posty2143
Propsy1153
ProfesjaProgramista
  • Złote Wrota
@Kaco99 Bo ileż można się pytać? Sam czekam na tego moda ale nie truje co 2 tematy "Wyszedł returning 2.0?" albo  "Spolszczenie już jest? Jeżeli tak to gdzie je pobrać?" Zrozumcie Radek dostał tylko skrypty a nie moda... Jak wyjdzie to będzie temat w dziale Ukończone Modyfikacje. Dodam jeszcze że gdyby był nawet po rusku to na 100% byłby tu link... oraz także w stu procentach zgadzam się z MacDune'm.

P.S A Splash w szafie i nie ma psychy by mi dać bana.

gothic1210
  • Gość
Bo to pytanie się zbyt często powtarza, a ludzie tutaj są z reguły agresywni. Po prostu miałeś pecha. Jakbym był moderatorem to bym zmienił nazwę tematu na Returning 2.0 (jeszcze nie wyszedł), ale pewnie i tak by nie pomogło :lol2:

K4R0L111

K4R0L111

Użytkownicy
posty31
Propsy14
ProfesjaSkrypter
  • Zbanowany
@Kaco99 Jakby wyszedł to by był w dziale Ukończone Modyfikacje.
Tak trudno to zrozumieć ?

radex115544

radex115544

The Modders
posty420
Propsy154
ProfesjaTester
  • The Modders
Wiem że to jest temat zapowiedzi modyfikacji i może trochę przesadzam i wymagam od niektórych zbyt wiele ale i tak prosiłbym o zaprzestanie spamowania ponieważ jak będę miał jakiekolwiek informację na temat moda to i tak będę informował tutaj o tym na bieżąco (Niektórym nie chce się czytać ostatniego posta a co dopiero ostatniej strony) Póki co podsumowując modyfikacja jeszcze nie wyszła ale otrzymałem skrypty do tłumaczenia dzięki czemu spolszczenie pojawi się szybciej ale nie spodziewajcie się też cudów nie wyjdzie dzień po rosyjskiej premierze póki co mogę powiedzieć że zgłosiło się już kilka chętnych ludzi do tłumaczenia : )

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6474
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
W opiniach testerów na rpgrussia można poczytać recenzję na temat Returninga 2.0 przed premierą. Wynika z niej, że dołożono wszelkich starań nad balansem, sprawiając że niektórzy nieumarli i elitarni orkowie są trudnymi przeciwnikami do samego końca gry. Ponadto wiele potworów otrzymało nowe i ulepszone AI, które uniemożliwi nam pokonanie wielu potworów starymi taktykami. Ponadto stwierdził, że grając po 2 godziny dziennie, zajmie nam koło 130 dni przejście moda, czyli 260 godzin grania. Czy to możliwe? Cóż, całkiem, biorąc pod uwagę, że w R1.2 światów było koło 12, a teraz ma być ich 30 (w tym 6 kompletnie nowych) , a wszystkie wątki fabularne zostały rozbudowane całkiem możliwe. Autor recenzji, Hokurn, grał "łotrzykiem" korzystającym przede wszystkim z łuków i broni jednoręcznych na zręczność. 

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

0 użytkowników
Do góry