Memorius ja tu czegoś nie rozumiem. 2.0 nie bedzie ulepszoną i rozszerzoną wersją 2.1? Jeżeli będzie to wypisałeś to co już jest, a jeżeli nie ma sie opierać na 2.1 to skąd wiesz jak wyglada 2.0?Czyżbyś już grał w 2.0?? Serio, zaczynam się już w tym gubić
Co do pomysłów:
Wszyscy (chyba) pamiętamy dziennik w Światyni Śniacego, ten w którym jest napisane, że Orkowie zdobyli potężny miecz (uriziela), że sie go boja itd. Można by rozwinąć ten wątek, mianowicie na zasadzie Chromaninów, znajdujemy dziennik i kolejne zapiski tego człowieka np 2 (I do dziennik) o tym że Orkowie czczą tu jakiegoś boga a znajdował by się w miejscu gdzie są Pełzacze Wojownicy i że musi zmienić kryjówkę bo całymi nocami słychać w pobliżu skrobanie i domyśla się że to właśnie Pełzacze, następny zapisek mówił by o tym że ów czlowiek jest już w innym miejscu ale musi znaleźć kolejne miejsce bo Zombie Orków zaczęli sie kręcić w okolicy a także że widział jak pewnien mag w raz z oddziałem wojowników (Cor Calom) przechodził przez Świątynię i że wyrazie wyczówał jakaś zła energię bijącą od nich. Ostatni zapis mówił by o tym że w świątyni dzieją sie straszne rzeczy, piekielne krzyki, pojawiły się Demony i szkielety a także że strasznie boli go głowa i musi sie wydostać stąd za wszelką cenę, tu ostatnie zdanie było by urwane w połowie np 'Orkowie chyba mnie zauważyli...'. W trakcie czyszczenia Światyni, oczywiście po odnalezieniu wszystkich zapisów, można by go znaleźć w którymś pomieszczeniu za mostem. Był by pilnowany przez Zombie Orków, uwalniamy go i wyprowadzamy ze świątyni (potem można go znaleźć w Khorinis, skąd wysyłamy go do Xardasa, w końcu zawsze chciał dużo o nich wiedzieć a w G3 nimi dowodził). W nagrodę daje nam eliksir (jakiś) i proponuje naukę języka Orków, dzięki niemu można by czytać zapiski szamanów (w końcu są mądrzejsi od prostego Orka czy nawet Herszta) które były by na w Światyni Śniacego, w Mieście Orków czy Dolinie Cieni. Piszę o tym bo Orkwi Szamani to nie idioci, mogą spisywać swoją kulturę i historię.
Co wy na to?