Wracając do tematu, Ci Zielarze nie dawali mi spokoju i chyba wymyśliłem coś w miarę sensownego. Otóż Angar i Lester ciągle narzekają na bóle głowy, a pozostali członkowie Bractwo? Nie spotkałem się z żadnym takim tekstem u pozostałych, fak nie dołączyłem do nich ale jeszcze na 1.1 ani Ci z Korinis ani Ci z GD nic takiego nie mówili a mogłem z nimi rozmawiać (chyba ze coś sie zmieniło na 2.1). Żeby Bractwo nabrało sensu trzeba dać im teksty o dziwnych dolegliwościach, po dołączenia do nich naszym głównym zadaniem było by zbadanie przyczyny tych bóli u wszystkich członków Bractwa. W I wiadomo, dołączamy do nich, wykonujemy podstawowe zadania. W II wyprawa do GD żeby ustalic co się stała z dawnym obozem? Wystarczy wejść, nnowy wpis w dzienniku i wracamy z informacjami do Oruna. Po powrocie z GD zatrzymuje nas Poszukiwacz. O tym tez informujemy Oruna i tu jako że byli to dawni czlonkowie Bractwo wyciagamy te same informacje od Magów Ognia które otrzymujemy będąc jednym z nich. Mówimy o tym Orunowi, jako że w III rozdziale jako paladyn oczyszczamy kapliczki a jako mag dodatkowo szukamy ofiar Poszukiwaczy tak Zielarz mógł by dostać zadanie skasować określoną ilość Poszukiwaczy. Po wykonaniu zadania Orun mówi nam że bóle nieco osłabyły. IV rozdział kasujemy Smoki. Po wykończeniu ostatniego idziemy do tych z leśnego obozu. Tam dowiadujemy się że bóle ustały. W V Idziemy do Oruna który łączy wątek Poszukiwaczy i Smoków. Nadal bolą ich głowy. Wniosek jest jeden, źródłem problemów jest Smok na Dworze, dostajemy zadanie skompletowania załogi, oraz przejęcia statku paladynów i oststecznie kasujemy Ożywieńca i jak wiadomo Angar i Lester mówią że bóle ustały całkowicie. Dalej leci już VII rozdział. Co myślicie? Nic sensowniejszego do głowy mi nie przychodzi...
Ktoś tu wcześniej rzucił pomysłem żeby dodać w byłym obozie GD zapiski Yberiona. Jest już to powód żeby zrobić tam porządek. III rozdział jest krótki wiec to zadanie mozna podpiąć wlasnie pod ten rozdział. W zamian dostajemy rune teleportu do Zielarzy. Do tego dodać zadania poboczne, które mogą wykonać pozostałe gildie oraz możliwość handlu z nimi