A no fakt, sorry mój błąd. Może być Kreol ale nie wiem kto poza Nekromantą pozwoli mu tak długo żyć

Wpadłem na dość szalony a za razem oryginalny pomysł.
Ilu jest Panów Cienia? Z tego co kojarzę to chyba czterech, jeżeli pięciu to nawet lepiej, jeżeli nie to dobrze by było dodać jednego. Dlaczego? Zaraz wyjaśnie. Nekromantów też jest pięciu: Kreol, Nergal, ten z Jaskini Bólu i te ze ŚŚ i z DI. Smoków jest sześć.
I teraz gdyby wszystkim tym bosom dać do EQ element zbroii, 1 od pasa w dół, tors, rękawy i hełm (razem cztery, czyli przed wypłynięciem na DI mamy cały zestaw). Panowi Cienia mają dla Paladynów, Smoki dla ŁS, a Nekro dla Magów (troj-kolorowa, żeby nikt nie był poszkodowany). Nauka kowalstwa, łączymy elementy i mamy gotową zbroje (lepszy był by podział na gildie czy każdy może nosić każdą?), oczywiscie żeby w statach była dorsza od ostatniej zbroi gildyjnej w podstawowej wersji (przed przekuciem) a lepsza od przed ostatniej (przekutej na max). Jesteśmy na DI, tam klepiemy tych ostatnich bosów a oni maja w EQ książki o przekuwaniu tych zbroii i tak po przekuciu były by lepsze od ostatnich gildyjnych przekutych na max, co wy na to? Takie małe urozmaicenie

A co z Zielarzami? Nie mam pojęcia.