Skrypty "Czas Zapłaty" 6402 5

O temacie

Autor Adanos

Zaczęty 11.11.2013 roku

Wyświetleń 6402

Odpowiedzi 5

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja

Adanos
Administrator

Skrypty "Czas Zapłaty"
2013-11-11, 12:22(Ostatnia zmiana: 2015-08-13, 14:49)
Zamieszczam skrypty, które były wykorzystane w modzie "Czas Zapłaty", autorstwa zespołu theModders.

https://github.com/orcwarrior/Czas_Zaplaty

UWAGA!!! Jeśli ktoś chce w jakiś sposób wykorzystać skrypty z moda "Czas Zapłaty", to powinien umieścić w swoim modzie (czy w innych efektach swojej pracy) odpowiednią informację, że pochodzą one z moda "Czas Zapłaty". Zabrania się wykorzystywania skryptów do celów komercyjnych! Więcej na temat licencji TU

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek

panzpis

panzpis

Użytkownicy
Co palisz w piecu?
posty524
Propsy167
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Co palisz w piecu?
Mam pytanko: Czy skrypt pozwalający atakować kilku wrogów jednocześnie mógłby zostać udostępniony dla twórców returninga? Nie znam się na tym i prosiłbym o wyodrębnienie tego skryptu spośród pozostałych. Mam konto na ruskim forum i mógłbym im to zademonstrować, oczywiście z zaznaczeniem autorów Czasu Zapłaty. Jest to sprawa najwyższej wagi, bo chodzi o dobro wszystkich fanów gohica.:D

Ludzie mają swoje cele, mają swoje ambicje, mają swoje ideały i za to walczą i umierają, a pan chce tylko żyć, to niech pan sobie żre i żyje dalej!
                                         Janusz Korwin-Mikke,
                        prezes Kongresu Nowej Prawicy

https://pl-pl.facebook.com/janusz.korwin.mikke

Splash

Splash

Moderator
posty4208
Propsy3411
ProfesjaNierób
  • Moderator
Ta funkcja opiera się na Ikarusie. Musiałbyś na pewno zmienić adresy silnika z G1 na G2, bo są inne i pewnie sporo przerobić w tej funkcji co do prostych zadań nie należy. Dodam, że ta funkcja jest trochę zryta :D W nowej wersji jest napisana na nowo.

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

panzpis

panzpis

Użytkownicy
Co palisz w piecu?
posty524
Propsy167
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Co palisz w piecu?
Cytat: Splash
Ta funkcja opiera się na Ikarusie. Musiałbyś na pewno zmienić adresy silnika z G1 na G2, bo są inne i pewnie sporo przerobić w tej funkcji co do prostych zadań nie należy. Dodam, że ta funkcja jest trochę zryta W nowej wersji jest napisana na nowo.
Ja nic nie piszę:D:lol2:. Po prostu chciałbym zaprezentować to Trazege to może wykorzysta to w nowej wersji returninga.

Ludzie mają swoje cele, mają swoje ambicje, mają swoje ideały i za to walczą i umierają, a pan chce tylko żyć, to niech pan sobie żre i żyje dalej!
                                         Janusz Korwin-Mikke,
                        prezes Kongresu Nowej Prawicy

https://pl-pl.facebook.com/janusz.korwin.mikke

Rhobar12

Rhobar12

Użytkownicy
posty6
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
fajne skrypty 

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry