Witam, ponownie i przepraszam za dość długie opuźnienia. Mam przeprowadzkę i nie wiem, kiedy będę miał internet. Udało mi się chwilowo modem załatwić

W modzie będzie kilka nowych rzeczy i funkcji m.in.: udało mi się zrobić pewien rodzaj nieśmiertelności (ale jeszcze nie wiem jak to dodać do fabuły), nowe atrybuty (Regeneracja HP i Many), pierścienie od stylu chodzenia, misje w których można zdobyć nowe pancerze, kilka nowych misji, możliwość zostania przywódcą Starego Obozu, możliwość bycia strażnikiem-elitą w Starym Obozie, nowe bronie jak już wcześniej wspomniałem, styl chodzenia (ale jest troche "nie ten tego" więc nie będzie go oficjalnie w modzie), szaty magów mają tekstury z Gothic II, Gothic Mroczne Tajemnice i kilka innych oraz dodałem kilka nowych szat (np. kształt lekkiej szaty maga ognia z G2, a tekstura zdobinej z G1 itp.), większe ograniczenia siły i zręczności (500) oraz many (1000), miksury (np. dodające obronę), różne rzeczy z innych modów, świat z nowymi teksturami i wiele innych.
Jak uda mi się naprawić nieśmiertelność i uda mi się wstawić moda do uploadu to dam link. Nadal będę coś dodawał. Zacząłem już pracę nad G2 by GothicModer i dodałem możliwość bycia Magiem Wody czy Nekromantą [+ wszystko z G1 by GothicModer (musze wymyślić krótszą nazwę

)]
Post połączony: 2014-04-05, 15:31
Nakaz ognia wymagana mana 1001 nwm czemu ale ten mod mi przypomina taka komedie
Chodziło o to, że może tego używać tylko Milten, który będzie miał tyle many ;D