Gothic 2 NK Returning - Profesjonalne spolszczenie [Linki, Instrukcja, Galeria] 1580299 3149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 1580299

Odpowiedzi 3149

PA Sports

PA Sports

Użytkownicy
posty1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam mam problem z Gildia zabójców po zabiciu Rudara brak opcji dialogowej z questem na Bande Hansa mimo iż na YT oglądałem jak po wykonaniu tego zadania od razu taka opcja powinna być. To bug ? czy w wersji 2.1 inaczej trzeba dojść do tego zadania ?

Shermor

Shermor

Użytkownicy
posty177
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
To zadanie jest chyba w 3 lub 4 rozdziale, mogę się mylić , też jestem po zadaniu z Rudarem i na razie żadnych questów od Asmala.

P.S Reszta członków jest nieużyteczna, oprócz w walce z bandą Hansa  :antyprops:

xMefistox

xMefistox

Użytkownicy
posty312
Propsy18
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Witam. mam kolejny problem. Nie wiem czemu, nie pokazują mi się filmiki w returningu i gdy ładuje gra, to na chwilę przed włączeniem, migota obraz. w zwykłym G2NK i w GIMT działa wszystko ok. dodam, że tak mam, od czasu zmiany karty graficznej na Nvidie (problem z DX11) w dodatku nie mogę wejść w program GeForce... jakieś pomysły ? na necie nic znaleźć nie mogę ;/

Shermor

Shermor

Użytkownicy
posty177
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Glaca

Glaca

Użytkownicy
TheRouke (Роук)
posty540
Propsy49
ProfesjaNierób
  • Zbanowany
  • TheRouke (Роук)
@Duke Nukem

SnC 1.1 to zabijesz stwora np mieczem i dostajesz 1 siły, łukiem np 1% łuku, magią +1 mana. Nie uczysz się atrybutów tylko przez zabijanie polepszają ci się staty.

A Rebalance 2.1 to jak w gothic 3 za uczenie też płacisz kasą ;p.

PL|RU|EN

Ukończone mody:

G1 Mroczne Tajemnice
G1 Edycja Rozszerzona
G1 Orcades
G2 Returning ReBalance 2.1
G2 Kyrus
G2 Podróżnik za Liniami Wroga
G2 Złote Wrota
G2 Dark Saga
G2 Z życia Złodzieja

coffelorn

coffelorn

Użytkownicy
posty13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To weź spróbuj z torrenta ściągnąć returninga, bo jest kilka wersji instalki tego.
Zaznacz tylko Fullpack jak będziesz ściągał
http://chomikuj.pl/moody132/Full+Pack+ReBalance+SnC+v2

Już pomogło - ściągnąłem modyfikację z tego źródła, zainstalowalem na innej partycji i śmiga elegancko :) Ale tym razem mam problem ze spolszczeniem... Ściągnąłem je z tego tematu, z pierwszej strony, zainstalowałem zgodnie z instrukcją na filmie Silvera no i pupa, nie działa. Ktoś wie może dlaczego?

No i też mam dodatkowe pytanie - ReBalance i Slash'n'craft - jedno i drugie jest pełną modyfikacją The Returning, tylko w przypadku Slash'n'craft siłę i inne pierdoły zdobywamy zabijając potwory, dobrze rozumiem?

Shermor

Shermor

Użytkownicy
posty177
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
To weź spróbuj z torrenta ściągnąć returninga, bo jest kilka wersji instalki tego.
Zaznacz tylko Fullpack jak będziesz ściągał
http://chomikuj.pl/moody132/Full+Pack+ReBalance+SnC+v2

Już pomogło - ściągnąłem modyfikację z tego źródła, zainstalowalem na innej partycji i śmiga elegancko :) Ale tym razem mam problem ze spolszczeniem... Ściągnąłem je z tego tematu, z pierwszej strony, zainstalowałem zgodnie z instrukcją na filmie Silvera no i pupa, nie działa. Ktoś wie może dlaczego?

No i też mam dodatkowe pytanie - ReBalance i Slash'n'craft - jedno i drugie jest pełną modyfikacją The Returning, tylko w przypadku Slash'n'craft siłę i inne pierdoły zdobywamy zabijając potwory, dobrze rozumiem?

Tak w Slash'n Craft zwiększają się atrybuty, w zależności czym walczysz np. grasz mieczem więc zwiększy Ci się np. siła .

Z instalacją spolszczenia nie powinno być problemu ale chyba najpierw zainstalowałeś spolszczenie,a potem patch?

coffelorn

coffelorn

Użytkownicy
posty13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ekhm... to jest jakiś patch do spolszczenia? XD
/edit:
Może inaczej - czy bez instalowania patcha do spolszczenia powinno ono działać? Po zainstalowaniu włączyłem od razu Gothic'a i nadal miałem wszystko w cyrylicy. Mimo wszystko, miałbym taką prośbę, żeby ktoś ów patcha podlinkował - wiem, pewnie gdzieś ktoś już wstawiał tu linka, ale jestem leniwą k****ą i nie chce mi się szukać :|

Shermor

Shermor

Użytkownicy
posty177
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Nie chodziło mi o patch do spolszczenia tylko patch do gry (1.3.1 aktualny). Szczerze nie wiem czy kolejność ma znaczenie ale raczej tak :P. Link powinieneś znaleźć na 1 stronie.

http://chomikuj.pl/Mateusz2205/Returning++PRO+PL/Patch+PL łap leniuchu (jak nie masz transferu to już musisz poszukać)

coffelorn

coffelorn

Użytkownicy
posty13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Chomikuj, serio? da się obejść jakoś tą opłatę sms'ową?

Shermor

Shermor

Użytkownicy
posty177
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jak nie chcesz chomikuj to już sobie szukaj po stronach jak bodajże Outlander dał link, ale do końca nwm czy też z chomika,ale raczej nie.

Duke Nukem

Duke Nukem

Gry (themodders@telegram)
Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Gry (themodders@telegram)
  • Król Duke Nukem
Jakim cudem link do spolszczenia mu nie działa ?

http://www.speedyshare.com/bEDXM/Spolszczenie-Returning.exe jak to ci nie działa to nie wiem :/

Shermor

Shermor

Użytkownicy
posty177
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

http://www.speedyshare.com/bEDXM/Spolszczenie-Returning.exe jak to ci nie działa to nie wiem :/

Czy Ty umiesz czytać? ŚCIĄGNĄŁ spolszczenie ,ale mu nie działa.

Duke Nukem

Duke Nukem

Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Król Duke Nukem

Czy Ty umiesz czytać? ŚCIĄGNĄŁ spolszczenie ,ale mu nie działa.

No ale nie może pobrać oddzielnego i zainstalować ?

Mi się wydaje że mu pójdzie jak tak zrobi.

Shermor

Shermor

Użytkownicy
posty177
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
On pobrał spolszczenie i je zainstalował,ale nie odpala mu gra.

Duke Nukem

Duke Nukem

Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Król Duke Nukem
Aha dzięki @Shermor.

No bo nie za bardzo go rozumiałem :/.

Shermor

Shermor

Użytkownicy
posty177
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Duke Nukem   Spoko :P

Mam pytanie dotyczące magicznych łuków, otóż mam dwa i proszę o lokalizację pozostałych.Jakby co podam moje i ich lokalizację :

-Ognisty Łuk (Khorinis) znajduje się w jaskini/kopalni koło schodów prowadzących do słonecznego kręgu,trzeba zabić pełzacza wojownika wejść w lewe skrzydło tej jaskini i otworzyć kufer | strzały ogniste: pod mostem na którym stał zbir co chciał złoto za przejście, jest tam jaskinia z dwoma cieniostworami i gdzieś tam są strzały,(strzały są też w tym kuferku z łukiem)
-Magiczny łuk (Jarkendar) znajduje się niedaleko jednego z domów budowniczych (tam gdzie jest bagienny golem) aby się tam dostać należy mieć wyuczoną akrobatykę i skoczyć na kamień z boku (most do tego miejsca jest zawalony) znajduje się tam łuk luzem położony do tego kilka strzał, w miejscu tym są 2 kamienni strażnicy i 2 kufry, w jednym z nich jest reszta magicznych strzał (powodują zatrzymanie wroga na kilka sekund).

Trochę się rozpisałem, proszę żeby ktoś mi podał lokalizację reszty :P

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Magiczna kusza jest  w grobie quarhodrona a dozownik w dolinie cieni w mieście umarłych bodajże.

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Tyle, że Dozownik jest specjalnie na Bossa w dolinie cieni i jeśli zużyjesz ammo (a też jest specjalne do niego) to kaput, tym bardziej na wyzszych poziomach trudnosci.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Boykaundisputed

Boykaundisputed

Użytkownicy
Klata, plecy, barki, od tego są ciężarki.
posty403
Propsy80
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Klata, plecy, barki, od tego są ciężarki.

Uri Boyka is the most complete fighter in the world...

0 użytkowników
Do góry