Gothic 2 NK Returning - Profesjonalne spolszczenie [Linki, Instrukcja, Galeria] 1581006 3149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 1581006

Odpowiedzi 3149

OwcaZagady

OwcaZagady

Bractwo Spolszczenia
Co, roz, co
posty153
Propsy24
ProfesjaProducent
  • Bractwo Spolszczenia
  • Co, roz, co
Mi dał tylko 150 + 50 za talerz. Gulaszu nie dostałem po zostaniu najemnikiem.

Można dostać 4 gulasze.
po wykonaniu zadania "Gulasz", polegającym na przyniesieniu Thekli paczki ziół od Sagitty (zadanie dostępne jeśli gracz przynajmniej raz dostał gulasz),
po pobiciu Bullka,
po wyciągnięciu Benneta z więzienia,
po zabiciu smoków w Górniczej Dolinie.

Śmierć jest niczym kawałek szynki. Zawsze u mego boku

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
I 5 dostajesz za zostanie najemnika od zawsze tak było i tak jest

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

OwcaZagady

OwcaZagady

Bractwo Spolszczenia
Co, roz, co
posty153
Propsy24
ProfesjaProducent
  • Bractwo Spolszczenia
  • Co, roz, co
I 5 dostajesz za zostanie najemnika od zawsze tak było i tak jest

Macius pisze, że nie dostał.

Śmierć jest niczym kawałek szynki. Zawsze u mego boku

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Pan Smoków

Pan Smoków

Użytkownicy
posty24
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam to mój pierwszy post na tym forum.
Gram sobie aktualnie w Returninga i nie wyobrażam sobie już grania bez świetnego patcha 1.3 (dzięki dla twórców). Gra sie świetnie ale tylko do momentu zdobycia Uriziela lub innej magicznej broni z powodu zadawania przez nich gigantycznych obrażeń (Pandrodor pada po dwóch ciosach). Uprzykrza to rozgrywkę na tyle, że postanowiłem sam to poprawić chociaż nigdy jeszcze nie grzebałem w plikach Gothica. Gdy mi się udało to naprawić zauważyłem, że niestety podczas walki przestała spadać wytrzymałość, chociaż zmieniłem w skryptach tylko dodatkowe obrażenia magiczne broni od intelektu. Wie ktoś co zrobić żeby wytrzymałość znowu normalnie spadała?

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Nie próbuj naprawiać czegoś czego nie rozumiesz i nie wiesz jak naprawić te błąd można naprawić zmieniając przelicznik dmg z 1:10 na 1:1, Thompson przypuszczam ze już to zrobił jak znajdzie czas to wyjdzie fix

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

Pan Smoków

Pan Smoków

Użytkownicy
posty24
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Usunąłem tylko wszystkie *10 przy ATR_INTELLECT w plikach B_BeliarsWeaponSpecialDamage i b_gettime i teraz działa chyba jak trzeba a w każdym razie lepiej niż przedtem, tylko nie wiem czemu nagle spieprzyła mi sie wytrzymałość.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy

Narkan

Narkan

Użytkownicy
posty435
Propsy115
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
Czyli że te bronie nadal mają takiego kopa? Kiedy zostanie udostępniony patch który je poprawi?

Nalras

Nalras

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie wiem jak można być tak głupim i podawać rozwiązania z instalki sprzed 6 lat -.-
Oczywiście, że nie masz tej opcji bo nie można już instalować moda jako plik exe.
Twoim problemem jest natomiast to, że prawdopodobnie uruchamiasz moda złym plikiem tj. gothicstarter_mod, a nie gothicstarter. Twoja metoda podmiany armor_guardian prawdopodobnie zbuguje grę.
To, że instalka jest sprzed 6 lat to moja wina? A skąd mam wiąć nowszą? I skąd miałem wiedzieć, że juz nie mozna instalować moda jako exe?
Nie mam nawet pliku "gothicstarter_mod" więc to nie wchodzi w grę.
i tak, jest zbugowana gra stąd szukam innych rozwiązań.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Przecież ta instalka nie jest już nawet dostępna, a jak ją znalazłeś to gratuluję, że grasz na nieaktualnej wersji sprzed kilku lat... Nie wiem jakie można mieć pstro w mózgu, żeby życie sobie tak komplikować. Wina jest wyłącznie po Twojej stronie, ponadto skoro nie masz pliku gothicstarter_mod to może dobra pora zainstalować poprawnie playerkita.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Shermor

Shermor

Użytkownicy
posty177
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ktoś mógłby poinformować mnie czy od patcha 1.3 wyszedł jeszcze jakiś lub jakaś łatka ? :P

Nalras

Nalras

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
no szukalem 2 godziny bo wszystkie linki praktycznie sa nieaktywne :)
;

Post połączony: 2015-04-12, 17:38
jak taki jesteś cwany to pokaż mi gdzie do pobrania jest nowa wersja, bo z tego co ja widze to na forum "najnowsza i polecana przez nas wersja" jest calkowicie do dupy- zaden link tam nie dziala.

Robertboanerges

Robertboanerges

Użytkownicy
posty488
Propsy79
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Kurde tak ciężko wejść na 1 stronę? Totalne lenistwo aż boli. Najnowsza łatka to 1.3.1

Nairas i nie pisz głupot że żaden link nie działa. Albo ty nie umiesz pobrać.

Z mojego chomika można pobrać moda returing i profesjonale finalne spolszczenie i nowy path.

http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Oficjalne+pelne+profesjonalne+spolszczenie+Returninga

A tu 2 łatki do moda 1.3.1 i najnowsza 1.3.2
http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Path+do+spolszczenia+pro/Patch+1.3.1

Także można z mojego chomika pobrać nową wersję moda DarkSaga łącznie z spolszczeniem
http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Dark+saga+Dark+Saga+1.0.4

Link do moda Złote Wrota
http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Z*c5*82ote+Wrota

Także z mojego chomika można pobrać Returninga 2.0 plus spolszczenie.

https://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Returning+2+PL

VorgPL

VorgPL

Użytkownicy
posty26
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Nalras

Nalras

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
co za banda półgłowków którzy chyba czytać nie umieją xD przeciez ja mam patch 1.3.1 skad to wgl wzieliście, że tak nie jest? proponuje przeczytac moj pierwszy post to moze skumacie 

Shermor

Shermor

Użytkownicy
posty177
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Źle pytanie zadałem teraz widzę, kurde to przez wkuwanie na testy :P, w changelogu nic nie ma :/ na temat 1.3.1

coffelorn

coffelorn

Użytkownicy
posty13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Siemano!
Pomimo iż zapewniliście mnie, że nawet największy idiota nie będzie miał problemów z instalacją modyfikacji po obejrzeniu filmu Silvera... to ja nadal nie potrafię jej zainstalować :v No cóż, jestem idiotą, ale mimo to chciałbym pograć w The Returning. Modyfikację pobrałem z pierwszej strony tego tematu(Full_Pack_Rebalance_SnC_v2), zainstalowałem modyfikację tak jak Silver pokazał to w swoim filmie - wyskakiwało mi parę błędów i dawałem "ignoruj" ale czytałem na innych forach, że to normalne i mimo tych błędów modyfikacja będzie działała. Odpalam GothicStartera, wybieram "Rebalance V2.1" i klikam "Play the game". Gothic się odpala, wszystko spoko, tylko zamiast The Returninga mam Noc Kruka : | Wie ktoś co jest przyczyną problemu? Próbowałem uruchomić gothicstartera ze zgodnością winXP - nie pomogło.

sysek1231

sysek1231

Użytkownicy
posty97
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy

coffelorn

coffelorn

Użytkownicy
posty13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tego też próbowałem - nie pomaga. Dalej zamiast TR jest NK :)

0 użytkowników
Do góry