Gothic 2 NK Returning - Profesjonalne spolszczenie [Linki, Instrukcja, Galeria] 1584342 3149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 1584342

Odpowiedzi 3149

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Pytaj Thompsona to w sumie tylko fix błędów które zgłosiliście nic poza tym :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Krieghen

Krieghen

Użytkownicy
gracz
posty58
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • gracz
Koledzy pytanie, jestem w pierwszym akcie , dołączyłem do Bractwa, i wykonałem quest dług Nigela wariant z zabiciem bandytów. Niestety po zakończeniu zadania nie mam opcji otrzymania zadania z Hansem a jedynie opcję kradzieży mieszka i treningu 2h. Jest to bug czy zmiana po 1.3. Na filmikach z YT z przed 1.3 dostajemy od razu. Wczytywanie gry nie pomogło.
-problem solved- Tizgar dziękuję :)

A drugi problem polega na tym, że nie mogę dostać zadania od Baala Tyona z recepturą, bo nie mam takiej opcji dialogowej a inni Baalowie na swój sposób ze mną normalnie rozmawiają.
Proszę o rady

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Nieważne ile razy się napisze ze ostatnie zadanie od gildii zabójców dostajemy w r5 i tak zaraz ktoś się o to zapyta po chuj odpowiadać w ogóle na to pytanie, jaki jest sens ?

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

maciex333

maciex333

Użytkownicy
posty14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dlaczego Greg mi nie pomaga jak atakuję obóz bandytów  (Dextera)? Jakiś bug? Wykonałem dla niego oba zadania.

Keldorn

Keldorn

Użytkownicy
posty439
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Wydaje mi się że musisz jeszcze powiedzieć mu o tym obozie gdy jest koło farmy Sekoba oraz porozmawiać z samym Dexterem, dopiero podczas dialogu pojawia się Greg.

Morghar99

Morghar99

Użytkownicy
posty180
Propsy129
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Maciuś takie pytanie do cb pokazesz staty swojej obecnej postaci ? :P

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Są to staty postaci z końcówki 1 rozdziału. Poziom trudności rzeźnik. Broń dwuręczna będzie rozwijana w późniejszym etapie gry.

Psalm 19
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

maciex333

maciex333

Użytkownicy
posty14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wydaje mi się że musisz jeszcze powiedzieć mu o tym obozie gdy jest koło farmy Sekoba oraz porozmawiać z samym Dexterem, dopiero podczas dialogu pojawia się Greg.

No właśnie rozmawiam z Dexterem i go prowokuję, zabijam go, a na zewnątrz bandyci się na mnie rzucają, a Grega nie ma.

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
Też tak miałem, że Grega nie było, kup sobie zwój deszcz ognia i jedziesz :P

maciex333

maciex333

Użytkownicy
posty14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Też tak miałem, że Grega nie było, kup sobie zwój deszcz ognia i jedziesz :P

Zależy mi żeby zrobić to prawidłowo  :/ . Może coś źle zrobiłem? Pomogłem oczywiście Gregowi w dostaniu się do miasta i znalazłem dla niego wszystkie skarby.

Keldorn

Keldorn

Użytkownicy
posty439
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ale wiesz że z Dexterem rozmawia się 2 razy ?? raz dowiesz się o całej intrydze po czym idziesz do Grega opowiadasz mu o Dexterze, że jest tam gdzie jest. Po tym jeśli chcesz ich powybijać idziesz znów rozmawiasz z Dex dowiadujesz się reszty i pojawia się Greg.

maciex333

maciex333

Użytkownicy
posty14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ale wiesz że z Dexterem rozmawia się 2 razy ?? raz dowiesz się o całej intrydze po czym idziesz do Grega opowiadasz mu o Dexterze, że jest tam gdzie jest. Po tym jeśli chcesz ich powybijać idziesz znów rozmawiasz z Dex dowiadujesz się reszty i pojawia się Greg.

Spróbowałem tak zrobić i pobiegłem po Grega, ale nie pojawiła się żadna opcja dialogowa.

JesusJediMater

JesusJediMater

Użytkownicy
posty35
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Weź mapę porozmawiaj z skipem , zaznaczy ci on obozowisko dextera. Zanieś mapę dla grega , powiedz mu że chodzi o dextera ...bla bla.....
I powinno być dobrze , choć z tego co wiem nawet jak tego nie zrobisz greg powinien się pojawić.

maciex333

maciex333

Użytkownicy
posty14
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Weź mapę porozmawiaj z skipem , zaznaczy ci on obozowisko dextera. Zanieś mapę dla grega , powiedz mu że chodzi o dextera ...bla bla.....
I powinno być dobrze , choć z tego co wiem nawet jak tego nie zrobisz greg powinien się pojawić.

Gregowi mówiłem już, że jest kryjówka gdzieś w pobliżu, ale nie pokazywałem mapy. Dla pewności pobiegłem do Khorinis i kupiłem mapę, po czym Skip mi zaznaczył to miejsce, ale nie było żadnej opcji dialogowej u Grega  :/
Co zrobić? :/

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Macius ogolnie ładnie dobic zbroje na x5 i gitara :P i to jest kwintesencja rzeźnika full wydane PN w to co jest konieczne i potrzebne

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jednak pancerz wodnego kręgu x5 wymaga 90 siły - mój błąd. Anyway dwa pytania:
1. 200 golda to max ile można wyciągać od onara?
2. Podobno najemnik dostaje dodatkowy gulasz od tekli, kiedy to następuje?

Psalm 19

Ghost72

Ghost72

Użytkownicy
posty7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
a napisz prosze jak rozwiązales pierwszy problem, bo po skonczeniu gry straznikiem swiątynnym planuje nekro i tak na wszelki wypadek by się przydalo :)

Żeby wszystko było normalnie to wchodzisz w folder z saveami i usuwasz(w danym save) wszystko oprócz NEWWORLD i SAVE HDR/INFO/DAT ale problemu z intem ci to nie naprawi jak masz taki.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
250 to max chyba jak pamietma te 50 wyludzam za talerzez dla marii :P

gulasz no nasteruje to za dołączenie do najemników

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mi dał tylko 150 + 50 za talerz. Gulaszu nie dostałem po zostaniu najemnikiem.

Psalm 19

0 użytkowników
Do góry