Gothic 2 NK Returning - Profesjonalne spolszczenie [Linki, Instrukcja, Galeria] 1418496 3149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 1418496

Odpowiedzi 3149

Stonnos111

Stonnos111

Użytkownicy
posty301
Propsy53
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
ja mam widoczność na 80 a zanikanie obiektów na 60 przez to że mam laptopa. Jakie są wymagania do returninga bo ja mam 500GB na dysku, 6Gd ramu , procesor Intel Core i7 2.00GHz 2.00GHZ system win.7 64 bit

"A człowiek pokonał bestię która wróciła do królestwa Beliara"

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Łud szczescia return nie posiada żadnej optymalizacji ( i silnik jest przeciążony masą w 90% przypadku zbędnymi bajerami ) i czasem u kogoś działa wypas a czasem mając kompa z nasa na którym każda gra ci chodzi na full return nie jest wstanie chodzić na minimalny dla nk :P

Moj znajomy ma dużo słabszego lapka niż twój a chodzi mu na full z zasięgiem 160% i zanikaniem 120% ogólnie niema przycięc i spadkami fps poza pewnymi miejscami czyli tak jak ja

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Kuken

Kuken

Użytkownicy
posty391
Propsy97
Profesjabrak
  • Użytkownicy
4 gb ramu. intel core 2 duo e8400, radeon hd4770, wszystko na max 1920x1080, max detale rozdzielczosc itd, zero spadkow, zmieniam tylko widocznosc jak wchodze w teleport w jarkendar, zero crashy, wiec moze sprawdzcie tez komputer pod wzgledem syfu i wirusow programem np "hitman pro" lub "malwarebytes anti malwares"  Bo komp z nasa to, to nie jest .

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Łud szczęścia wiesz kwestia tego ze mam podobny i tak np ac 2 czy BH lub R  który ma przynajmniej z 20 razy większe wymogi lata mi na full a return nie, to jest własnie to wina optymalizacji gry jeśli coś nie jest zoptymalizowane tak jak ma być to niestety nic nie pomoże

Gdyby miał syf to w każdej grze bym to czuł  pozatym wtedy cały return by swirował a nie tylko np wtedy gdy przechodzę przez most do klasztoru musi być spadek z 60 fps do 1 :P taka akcja jest ewidentną wina gry moda nie kompa :P

Zas crashe są wynikiem ogólnie tego ze moda przepakowali bajerami i tyle np w gd możemy zauważyć ze gra doczytuje w oddali orków trochę ich ruscy za dużo dali i silnik nie wyrabia

Mnie ogólnie nie przeszkadzają takie spadki bo nie licząc tam 5 miejsc w których w niewyjaśniony sposób gra dostaje na kllka sekund swira lub do momentu w którym tych miejsc nie opuszczę wszystko jest tip top cacy :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

Stonnos111

Stonnos111

Użytkownicy
posty301
Propsy53
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Kiedy zostanie wydany kolejny Patch?

"A człowiek pokonał bestię która wróciła do królestwa Beliara"

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Jutro popołudniu.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
A co zostanie poprawienie bo nie wiem czy mam się produkować ze kolejnymi błędami w spolszczeniu :P czy one po prostu już są poprawione ( nie chce się produkować na darmo )

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Nie rozumiem o co ci chodzi, czyli, że co ty tam "produkujesz"? Zostanie poprawione to i owo a także jeszcze więcej. Dopóki Luk łaskawie mi nie podeśle swojej części poprawek to premiera patcha się przeciągnie, oj przeciągnie.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Chce wiedzieć co zostało poprawiony aby nie robić spamu, bo nie wiem czy mam pisać ze całe zadanie z kilffem nie jest przetłumaczone na pro tylko przez translator itp. Byc może już w tym patchu to poprawiliście wiec nie ma sensu aby o tym wspominał rozumiesz chce wiedzieć co jest poprawione/dodane bo być może to co chciałbym zgłosić już zostało poprawione wiec niema sensu tego zgłaszać :)

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Wyłapałem kilka stron błędów w tym Kliffa, którego poprawia Luk. Jeśli ktoś wie co się z nim dzieje, jeśli może niech mnie poinformuje.

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1714
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
ja mam 300 % widoku i 100 % zanikania i nie marudze

Nelios

Nelios

Użytkownicy
posty2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Żaden link mi nie działa :[ podacie inny jakiś?

Jestem Nelios i tyle...

SilverekPolska

SilverekPolska

Użytkownicy
posty16
Propsy3
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Żaden link mi nie działa :[ podacie inny jakiś?

Proszę, pełna paczka - mój upload więc na pewno działa :).
Btw. Ventrue podepnij to do tematu, z filmkiem czy bez - jak lepiej według ciebie... no i gdzie mój patch 1.2 ;p... tydzień już prawie mija ziom :).

gandalfgandalf

gandalfgandalf

Użytkownicy
Mistrz magii jest z wami
posty776
Propsy152
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
  • Mistrz magii jest z wami
Ooooo silverek! Rzeźnik to nie przelewki co?

Mój post mój styl i nic Ci do tego!
Szukałeś czarodzieja? To przestań szukać.
,,Na świecie nie ma ludzi normalnych i nie normalnych są tylko ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani"
,,Mieli do wyboru wojne lub hańbę.
Wybrali hańbę a wojnę będą mieli i tak"
Winston Churchill
Pomogłem? Czekam na propsa
http://zapodaj.net/73d646fdd9ddc.bmp.html -
http://zapodaj.net/1de7964b3f76b.bmp.html
moje staty w reb 2.1

SilverekPolska

SilverekPolska

Użytkownicy
posty16
Propsy3
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Szczerzę? Nie jest aż tak źle :D... chodź ogólnie returning jest trudny, ale przy MT to jak spacerek. Rzekłbym nawet że gdyby nie przerwa półroczna od gothica to poczułbym się jakbym jakąś grę z "Wysokiego" na "Normalny" przestawił :D.
Poza tym - zdania są podzielone,ale podobno rzeźnik zmienia tylko ilość otrzymywanego exp'a, no i ofc. pułapki i ograniczony sen co jednak jest sporym utrudnieniem gdyż z normalnym snem - darmowe leczenie hp/wytrz. + grając SŚ/Guru można by było mieć tyle many ile by się chciało + wiele innych udogodnień a tak... smuteczek :).
Chodź mimo wszystko przyznam że na niższym poziomie było by o niebo łatwiej, bo jak wyliczyłem zamiast mieć teraz ok.25(przed GD) z tym co zrobiłem dawno bym przebił 30, poza tym na początku łatwiej by było poziomy nabić - nie było by takich problemów itp. itd. :). Poza tym nawet te 50PN za poziomy, sporo by zmieniło :).

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Jeśli o patch chodzi to nie moja wina. Luk się opierdala już ze 3 tygodnie.

panzpis

panzpis

Użytkownicy
Co palisz w piecu?
posty524
Propsy167
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Co palisz w piecu?
Cytat: Ventrue
Jeśli o patch chodzi to nie moja wina. Luk się opierdala już ze 3 tygodnie.
Pewnie coś mu  nie wyszło i teraz boi się wejść na forum:D

Ludzie mają swoje cele, mają swoje ambicje, mają swoje ideały i za to walczą i umierają, a pan chce tylko żyć, to niech pan sobie żre i żyje dalej!
                                         Janusz Korwin-Mikke,
                        prezes Kongresu Nowej Prawicy

https://pl-pl.facebook.com/janusz.korwin.mikke

SilverekPolska

SilverekPolska

Użytkownicy
posty16
Propsy3
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Pobijmy go jak wróci :D., tylko trzeba adres znaleźć ;).

nicfajnego

nicfajnego

Użytkownicy
posty7
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dzieki za spolszczenie panowie.
Co do bledow to jest 1 w rozmowie z goblinem kolo wiezy xardasa. Jest opcja na razie i druga bardzo podobna

panzpis

panzpis

Użytkownicy
Co palisz w piecu?
posty524
Propsy167
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Co palisz w piecu?
Cytat: Memorius
Ponawiam pytanie dotyczące spolszczenia:
jakie nazwy noszą poszczególne typy pancerzy noszone przez ludzi Kruka w Jarkendarze?
lekki , średni ciężki pancerz strażnika? czy może gwardzisty?
łap - http://pl.gothic.wikia.com/wiki/Bandyci_Kruka

Ludzie mają swoje cele, mają swoje ambicje, mają swoje ideały i za to walczą i umierają, a pan chce tylko żyć, to niech pan sobie żre i żyje dalej!
                                         Janusz Korwin-Mikke,
                        prezes Kongresu Nowej Prawicy

https://pl-pl.facebook.com/janusz.korwin.mikke

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry